spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog nőnapot a Zoliknak! Vagy ennyire rövidíteni nem ér? :) Mindegy, Zoli úgyis beszól :lol: Vagy sok Zolit a nőknek! ;) utóbbi jobban hangzik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 utóbbi jobban hangzik :lol: Miért? Egyedül kevés vagy nekik? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Miért? Egyedül kevés vagy nekik? ;) :) stúúpííd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 stúúpííd :) Linkelj egy képet az autódról légyszi...egyik haveromnak akarnám megmutatni. Alufelniset ha lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Linkelj egy képet az autódról légyszi...egyik haveromnak akarnám megmutatni. Alufelniset ha lehet. :lol: Még a Google is oda adja :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Még a Google is oda adja :lol: :) ;) És mégis hogy keressek rá? The most famous Astra F with mill-wheels???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 És mégis hogy keressek rá? The most famous Astra F with mill-wheels???? :lol: Kattintsá' már a linkre. ;) A 2009-es BLITZ képek az ő autójával kezdődnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Asszem valahol kódorog a régi P2-m 366MHz-s Intel procija, megnézzem megvan-e még? :) Sajnos nem találtam meg ;) ezek szerint vagy oda került máshoz vagy kidobhattam.. ;) Egyébként meg füled érjen bokáig! ;) Meg a többi Zotyának is.. :P :P Csak azért, hogy én legyek az első... Neked meg sok boldogságos nőnapot! :lol: ;) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Sajnos nem találtam meg :) ezek szerint vagy oda került máshoz vagy kidobhattam.. ;) Egyébként meg füled érjen bokáig! :cry: Meg a többi Zotyának is.. ;) :P Neked meg sok boldogságos nőnapot! :lol: :P ;) Nem gond, és kösz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Kattintsá' már a linkre. :) A 2009-es BLITZ képek az ő autójával kezdődnek :lol: Csak azért, mert az az én galériám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Csak azért, mert az az én galériám. :) Gyanús vót... nagyon ganyús.... ;) juteszembe! Lehet hogy jövőhétre szerválok villanyablak szettet. Kb. mi lehet a reális ára két első mechanikának, kapcsolókkal, kábelekkel együtt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Gyanús vót... nagyon ganyús.... :) juteszembe! Lehet hogy jövőhétre szerválok villanyablak szettet. Kb. mi lehet a reális ára két első mechanikának, kapcsolókkal, kábelekkel együtt? :lol: Kb 15 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Kb 15 ezer. Akkor engem jól átbactál. :) 10-ért adtad, és be is szerelted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Kb 15 ezer. Köcc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Gyanús vót... nagyon ganyús.... :) juteszembe! Lehet hogy jövőhétre szerválok villanyablak szettet. Kb. mi lehet a reális ára két első mechanikának, kapcsolókkal, kábelekkel együtt? :lol: :fejsimi: ;) Villanydííízel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 :fejsimi: ;) Villanydííízel ;) hibrid vazeee hibrid!!! :P bazz... a gyerek elüti saját magát :lol: :P :) http://www.youtube.com/watch?v=M_-LrftocUM...layer_embedded# Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nőnap alkalmából kívánok boldog névnapot a Zoltánoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 hibrid vazeee hibrid!!! ;) bazz... a gyerek elüti saját magát :lol: ;) :) http://www.youtube.com/watch?v=M_-LrftocUM...layer_embedded# Jobbkormányos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Jobbkormányos. gyááá télleg... :lol: Akkor is hülye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 gyááá télleg... :lol: Akkor is hülye :) Amikor a hülye hülyézi le a hülyét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Amikor a hülye hülyézi le a hülyét ;) Nah ne hülyéskedj :P ;) éppen porszívó volt a kezemben, láttam hogy poros a billentyűzet, elkezdtem körbetakarítani. húzom a porszívó csövét a billentyűzeten, azt látom hogy fogynak a gombok :) Leporszívóztam a laptopomról egy rakás gombot. Persze most hogy kivettem a porzsákból sokkal tisztábbak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nah ne hülyéskedj :D ;) éppen porszívó volt a kezemben, láttam hogy poros a billentyűzet, elkezdtem körbetakarítani. húzom a porszívó csövét a billentyűzeten, azt látom hogy fogynak a gombok :) Leporszívóztam a laptopomról egy rakás gombot. Persze most hogy kivettem a porzsákból sokkal tisztábbak... :lol: ;) :P :P ;) :cry: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nah ne hülyéskedj ;) ;) éppen porszívó volt a kezemben, láttam hogy poros a billentyűzet, elkezdtem körbetakarítani. húzom a porszívó csövét a billentyűzeten, azt látom hogy fogynak a gombok :) Leporszívóztam a laptopomról egy rakás gombot. Persze most hogy kivettem a porzsákból sokkal tisztábbak... :lol: Azigen. Olyan könnyen lejön? ;) Vagy valami Ipari porszívótok van? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 :lol: :) ;) ;) :P :P ;) nemröhög.... :D már készen van. Csak le kéne takarítani valamivel ami nem porszívó :cry: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 nemröhög.... ;) már készen van. Csak le kéne takarítani valamivel ami nem porszívó :lol: :) ;) ecset, levegő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts