FPepe Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Memóriák.... ez számszerűleg mennyit jelent? Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol: Rendben, holnap. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol: Ha klubtag lenne akkor nem lenne off, mert van erre topic. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ha klubtag lenne akkor nem lenne off, mert van erre topic. ;) ;) Tudod mit mondok erre? Hát ezt: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Tudod mit mondok erre? Hát ezt: :P :P ;) :lol: :) ;) Amúgy sem mondod, hanem írod, és mivel azok hangulatjelek, így azt írni se lehet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szép Estét! Uraim! Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van? Nekem van a vasban, csak az nem eladó... ;) :) Bocs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem van a vasban, csak az nem eladó... :P :P Bocs... ;) Kössz vazze :) Akkor legalább próbálj meg nekem szerezni ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Kössz vazze :) Akkor legalább próbálj meg nekem szerezni :P ;) :lol: Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is :P (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Tudod mit mondok erre? Hát ezt: :) ;) ;) Majd kitiltalak pár hétre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is ;) (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) :lol: Kartámaszos vagy sima? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Kartámaszos vagy sima? :) Jelöld ki a két fejecske közti részt, ott van a válasz! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Kartámaszos vagy sima? :lol: jelöld ki a két szmájli közötti részt az előző HSZ-ben és megtudod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is :) (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) :lol: De vicckelődős kedvébe van valaki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 De vicckelődős kedvébe van valaki ;) Finoman szólva is....... :lol: Nah nembaj :) Jön még majd hozzám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Finoman szólva is....... :lol: Nah nembaj ;) Jön még majd hozzám ;) Van valami eladó cuccod astrához? :P :) Tessék. Csak hogy kicsit komolykodjak is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Csak azért, hogy én legyek az első... Minden kedves Zoltán cartársunknak boldog névnapot kívánok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog névnapot Zoltánok! 1 2 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Csak azért, hogy én legyek az első... Minden kedves Zoltán cartársunknak boldog névnapot kívánok! :lol: Boldog névnapot Zoltánok! 1 2 3 Köszönöm, még szerencse, hogy a carvanba simán befér egy 190X120-as matrac vízszintesen. :) Én viszont a Nemzetközi Nőnap alkalmából gratulálok minden női fórumozónak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ha jó erős kapalácsod van, nem lehet gond, vagy ha nincs, bevered a féltengellyel, ha meg az sincs, akkor még mindíg marad a CO. ;) :lol: Esetleg kapirgálhat akkor lyukat a foglalatba hogy beférjen ;) Degenyóóóók. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a nőket. :) Zoltán nap alkalmából. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a nőket. :) Zoltán nap alkalmából. :lol: ;) Karcsiiiiii...a lényeg nem látszik...tedd picit sötétebbre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Karcsiiiiii...a lényeg nem látszik...tedd picit sötétebbre :) Aki akarja, így is el tudja olvasni. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog nőnapot a Zoliknak! Vagy ennyire rövidíteni nem ér? :) Mindegy, Zoli úgyis beszól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog nőnapot a Zoliknak! Vagy ennyire rövidíteni nem ér? :) Mindegy, Zoli úgyis beszól :lol: Vagy sok Zolit a nőknek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Vagy sok Zolit a nőknek! :) Mindenki válassza ki a rá vonatkozó részt ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts