FPepe Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Memóriák.... ez számszerűleg mennyit jelent? Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol:
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol: Rendben, holnap. :)
daykiller Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol: Ha klubtag lenne akkor nem lenne off, mert van erre topic. :) ;)
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Ha klubtag lenne akkor nem lenne off, mert van erre topic. ;) ;) Tudod mit mondok erre? Hát ezt: :lol: :) :P
daykiller Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Tudod mit mondok erre? Hát ezt: :P :P ;) :lol: :) ;) Amúgy sem mondod, hanem írod, és mivel azok hangulatjelek, így azt írni se lehet... ;)
zozor Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Szép Estét! Uraim! Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van? Nekem van a vasban, csak az nem eladó... ;) :) Bocs... :lol:
m_petya Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nekem van a vasban, csak az nem eladó... :P :P Bocs... ;) Kössz vazze :) Akkor legalább próbálj meg nekem szerezni ;) ;) :lol:
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Kössz vazze :) Akkor legalább próbálj meg nekem szerezni :P ;) :lol: Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is :P (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) ;)
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Tudod mit mondok erre? Hát ezt: :) ;) ;) Majd kitiltalak pár hétre! :lol:
m_petya Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is ;) (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) :lol: Kartámaszos vagy sima? :)
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Kartámaszos vagy sima? :) Jelöld ki a két fejecske közti részt, ott van a válasz! ;) :lol:
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Kartámaszos vagy sima? :lol: jelöld ki a két szmájli közötti részt az előző HSZ-ben és megtudod :)
Alex0403 Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is :) (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) :lol: De vicckelődős kedvébe van valaki ;)
m_petya Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 De vicckelődős kedvébe van valaki ;) Finoman szólva is....... :lol: Nah nembaj :) Jön még majd hozzám ;)
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Finoman szólva is....... :lol: Nah nembaj ;) Jön még majd hozzám ;) Van valami eladó cuccod astrához? :P :) Tessék. Csak hogy kicsit komolykodjak is :P
dita Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Csak azért, hogy én legyek az első... Minden kedves Zoltán cartársunknak boldog névnapot kívánok! :lol:
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Csak azért, hogy én legyek az első... Minden kedves Zoltán cartársunknak boldog névnapot kívánok! :lol: Boldog névnapot Zoltánok! 1 2 3 Köszönöm, még szerencse, hogy a carvanba simán befér egy 190X120-as matrac vízszintesen. :) Én viszont a Nemzetközi Nőnap alkalmából gratulálok minden női fórumozónak! ;)
hening Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Ha jó erős kapalácsod van, nem lehet gond, vagy ha nincs, bevered a féltengellyel, ha meg az sincs, akkor még mindíg marad a CO. ;) :lol: Esetleg kapirgálhat akkor lyukat a foglalatba hogy beférjen ;) Degenyóóóók. :)
hening Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a nőket. :) Zoltán nap alkalmából. :lol: ;)
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a nőket. :) Zoltán nap alkalmából. :lol: ;) Karcsiiiiii...a lényeg nem látszik...tedd picit sötétebbre ;)
hening Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Karcsiiiiii...a lényeg nem látszik...tedd picit sötétebbre :) Aki akarja, így is el tudja olvasni. :lol: ;)
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Boldog nőnapot a Zoliknak! Vagy ennyire rövidíteni nem ér? :) Mindegy, Zoli úgyis beszól :lol:
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Boldog nőnapot a Zoliknak! Vagy ennyire rövidíteni nem ér? :) Mindegy, Zoli úgyis beszól :lol: Vagy sok Zolit a nőknek! ;)
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Vagy sok Zolit a nőknek! :) Mindenki válassza ki a rá vonatkozó részt ;) :lol:
Recommended Posts