Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Memóriák.... ez számszerűleg mennyit jelent?

Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol:

Elküldve
Legalább 100MHz-es SD-ramot. A mennyiség mindegy. Nézd meg, mi van ráírva a memóriákra. De a többit már privátban, mert ez itt már eléggé OFF :lol:

Rendben, holnap. :)

Elküldve

Ha klubtag lenne akkor nem lenne off, mert van erre topic. :) ;)

Elküldve
Szép Estét!

Uraim!

Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van?

Nekem van a vasban, csak az nem eladó... ;) :) Bocs... :lol:

Elküldve
Kössz vazze :) Akkor legalább próbálj meg nekem szerezni :P ;) :lol:

Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is :P (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) ;)

Elküldve
Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is ;) (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) :lol:

Kartámaszos vagy sima? :)

Elküldve
Nekem van olyan kárpittal hátsó üléssor mint a tied, és eladó is :) (csak nem könyöklős, nah de mindent nem lehet) :lol:

De vicckelődős kedvébe van valaki ;)

Elküldve
Csak azért, hogy én legyek az első...

Minden kedves Zoltán cartársunknak boldog névnapot kívánok! :lol:

Boldog névnapot Zoltánok!

1

2

3

Köszönöm, még szerencse, hogy a carvanba simán befér egy 190X120-as matrac vízszintesen. :)

Én viszont a Nemzetközi Nőnap alkalmából gratulálok minden női fórumozónak! ;)

Elküldve
Ha jó erős kapalácsod van, nem lehet gond, vagy ha nincs, bevered a féltengellyel, ha meg az sincs, akkor még mindíg marad a CO. ;) :lol:

Esetleg kapirgálhat akkor lyukat a foglalatba hogy beférjen ;)

Degenyóóóók. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.