Reeckatee Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Klikk ide! ;) :lol: :) ;) Rossz csóró... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Meglepi Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 http://www.videoplayer.hu/videos/play/70490 Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj... :) Aha ez nem rossz. ;) Velem miért nem történik soha Ilyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Aha ez nem rossz. :) Velem miért nem történik soha Ilyen? :lol: Szerintem ha megkéred a feleséged Ő is hozzád tudna vágni egy habzó szivacsot...nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ja. Félrenéztem....visszacsapószelepet szeretnék majd az üzemanyagcsőbe építeni. Végülis visszacsapó, csak lehet nem bírná a benyát. :lol: Autósboltokban lehet kapni olyat, mi a dieselbe tettünk anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Autósboltokban lehet kapni olyat, mi a dieselbe tettünk anno. Igen. :) És jót tett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szerintem ha megkéred a feleséged Ő is hozzád tudna vágni egy habzó szivacsot...nem? :lol: Aha ne is mond, vettem nyáron egy autómosó szivacsot, erre elkunyerálta fürödni, majd visszaadta, hogy nem jó, mert túl nagy. Hát mekkorával mossam le kocsit, mosogatószivaccsal? :) Autósboltokban lehet kapni olyat, mi a dieselbe tettünk anno. Akvarisztikai boltban is szokott lenni visszacsapószelep, de az csak a mosómotorhoz jó, a benyát tuti nem bírná. Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Aha ne is mond, vettem nyáron egy autómosó szivacsot, erre elkunyerálta fürödni, majd visszaadta, hogy nem jó, mert túl nagy. Hát mekkorával mossam le kocsit, mosogatószivaccsal? ;) Akvarisztikai boltban is szokott lenni visszacsapószelep, de az csak a mosómotorhoz jó, a benyát tuti nem bírná. Klikk ide! Bementem a Bárdiba, kértem visszacsapószelepet ü.a. csőbe, ők meg megkérdezték hogy mekkorát szeretnék. :lol: Nem egy ritka cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Bementem a Bárdiba, kértem visszacsapószelepet ü.a. csőbe, ők meg megkérdezték hogy mekkorát szeretnék. :lol: Nem egy ritka cucc :) Aha , és ebben mi a kihívás? Simán csak beszerele, semmi mókolás? Uncsi! :P Amúgy Győriek, és Győr környékiek: ha esetleg nem tudnátok az Unix átköltözött ide a Hatvani gumiszerviz mellé, a 83-as kivezető szakaszához. Most tök happy vagyok, mert eddíg úgy hallgattam zenét a pincében, hogy lent volt egy P-I-es gép, kiírtam cd-re levittem, felmásoltam ( lassú volt a meghajtó közvetlenől cd-ről lejátszáshoz) és szólt a zene. Becart a proci pár hónapja, zene nuku. Most jött az Isteni szikra, ráraktam a számokat az MP3-ra és beledugtam a számítógép hangfalat. Ügyi vagyok? ;) ;) Ja tényleg nincs valakinek elfekvőben egy bármekkora Socket7-be való procija? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ja tényleg nincs valakinek elfekvőben egy bármekkora Socket7-be való procija? Asszem valahol kódorog a régi P2-m 366MHz-s Intel procija, megnézzem megvan-e még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Asszem valahol kódorog a régi P2-m 366MHz-s Intel procija, megnézzem megvan-e még? :lol: Megköszönném, de nézd meg, hogy az ajzat Socket7-e mert ugye nekem olyan van, és más nem nagyon akar belemenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Megköszönném, de nézd meg, hogy az ajzat Socket7-e mert ugye nekem olyan van, és más nem nagyon akar belemenni. Ha jó erős kapalácsod van, nem lehet gond, vagy ha nincs, bevered a féltengellyel, ha meg az sincs, akkor még mindíg marad a CO. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ha jó erős kapalácsod van, nem lehet gond, vagy ha nincs, bevered a féltengellyel, ha meg az sincs, akkor még mindíg marad a CO. ;) :lol: Esetleg kapirgálhat akkor lyukat a foglalatba hogy beférjen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szép Estét! Uraim! Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szép Estét! Uraim! Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van? Elég a háttámlát cserélni! Bontóban nézted már? Vagy vaterán? :lol: Gondolom ilyesmit vadászol ;) 1.kép 2.kép 3.kép nekem fejtámla sem volt gyárilag :) , de mostmár ez virít benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szép Estét! Uraim! Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van? Ha találsz színben passzolót, akkor elég csak a támlát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ha találsz színben passzolót, akkor elég csak a támlát. Köszönöm a válaszokat. Szerintetek kb mennyit érhet meg egy ilyen támla? Nem vagyok a kárpitok és ülések árainak terén valami jolszituált. Szal nem kéne hogy megvezessenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Megköszönném, de nézd meg, hogy az ajzat Socket7-e mert ugye nekem olyan van, és más nem nagyon akar belemenni. Írd le az alaplap pontos tipusát, és megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szép Estét! Uraim! Szerintetek hol tudnék beszerezni olyan hátsó ülés támlát lehetőleg jó állapotban, amiben van beépített könyöklő? Cserélni kellene hozzá a komplett ülést vagy elég lenne csak a két háttámlát, ha olyan szinben kapnék mint ami a kocsiban van? Bontásból, szerencsével. Én fejtámlásra vadásztam, de még az se jött be :) (igaz, amit vettem jobban tetszik, mint ami fejtámlásat néztem előtte) Az hogy elég -e a háttámlát cserélni az akkor derül ki amikor összenézed a két félét. Nekem pl. a facelift utáni, fekete hátsó üléssor miatt, még a teljes rögzítését is ki kellett cserélni. A régi háttámlát csak a két szélen rögzíti két fül, az új háttámlák pedig két szélen, és középen egymáshoz is rögzülnek, így meg más a "zsanér" része. Meg kell nézni, lehet hogy jó, lehet hogy nagy szivacs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Elég a háttámlát cserélni! Bontóban nézted már? Vagy vaterán? :lol: Gondolom ilyesmit vadászol :P 1.kép 2.kép 3.kép nekem fejtámla sem volt gyárilag ;) , de mostmár ez virít benne. ;) Nah látom érted a lényeget. Pontosan ilyen kéne fejtámlástól feketében. Te mennyiért vetted és hun? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Köszönöm a válaszokat. Szerintetek kb mennyit érhet meg egy ilyen támla? Nem vagyok a kárpitok és ülések árainak terén valami jolszituált. Szal nem kéne hogy megvezessenek. Hogy mennyi azt nem tudom, minnél olcsóbb, annál jobb! :) :lol: Nézd meg ezt! hírtelen ezt találtam csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nah látom érted a lényeget. Pontosan ilyen kéne fejtámlástól feketében. Te mennyiért vetted és hun? :lol: Én kompletten vettem egy működő autót, donornak :) abból műtöttem ki sokminden mással együtt! ;) Amúgy bontókban özön van! Csak sokszor szétszedik, a kárpit megy a kukába, a fém része meg a vasba... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Hogy mennyi azt nem tudom, minnél olcsóbb, annál jobb! ;) :lol: Nézd meg ezt! hírtelen ezt találtam csak. Ezt már néztem, de nem ilyen van a kocsiban. Nekem fekete ülések vannak kis szines csikokkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Hogy mennyi azt nem tudom, minnél olcsóbb, annál jobb! ;) :lol: Nézd meg ezt! hírtelen ezt találtam csak. Én a komplett első-hátsó garnitúrát tettem ki 15-ért (és az átlaghoz képest nem drága :) 10-12 körül találni komplett belsőt) 16-ért vettem a sportbelsőt (két első kagyló ülés + teljes hátsó üléssor + első-hátsó ajtókárpitok) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ezt már néztem, de nem ilyen van a kocsiban. Nekem fekete ülések vannak kis szines csikokkal :lol: Arrol tegyél le, olyan kárpittal nem lesz ilyen. Ezzel a könyöklőssel csak az a bajom, hogy utána üléshuzatot venni hozzá nem egyszerű sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts