Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
VW felni? Milyen fajta?

Van jónéhány fajta egy cimborámnak ócsóért, 4x100 14" -persze látni kell.. :lol:

Elküldve
Qva kupak :) nem adok 6-ot érte, egy plusz garnitúrát meg nem fogok venni csak amiatt..

Nekem mondjuk van 4 olyan kupakom. Csak megvan hozzá a felgen is. Nem akarsz esetleg másikat venni??? Van eladó Weller Mattig garnitúrám. :lol:

Elküldve

Érdekes dologra lettem figyelmes: küldtek mailt, hogy Astra Classic III. (ezt még szoknom kell) 3 milláért. Na mondom megnézem mit kínálnak annyiért, az árlista szerint még mindig 3,7-nél kezdődik. Mondom akkor erről ennyit. Gondoltam megnézem a németeknél mi a helyzet. Hát ők már konkrétan nem árulnak 5 ajtós H Astrát, csak Caravant. Nálunk meg még G Astrát is lehet találni a szalonban.

Elküldve

Ennyit enged az ESP. Volt egy hosszabb is meg nyitottabb szögü de a haver elbénázta a videózást. :)

:lol:

A meglepetés videó mínusz hányban volt?

Elküldve
Van még pár ilyen: "beton talpFA", "réz körACÉL" és hasonlók. :) ;)

ja ilyen még a tömör cső is ;)

Van jónéhány fajta egy cimborámnak ócsóért, 4x100 14" -persze látni kell.. :lol:

ki az a cimbora, és hol van, mert nekem is kellene egy garnitúra 14es.

egyébként az a bbs felni, ami nekem volt, eredetileg W, Audi, és pont passzolt a közepe :P

Elküldve
Az, hogy az ESP 30 fölött ünneprontó tud lenni. 30 alatt lehet csak mókuskodni, abból meg nem futotta hosszabbra. :lol:

Várj csak, én arra a "meglepetés" videóra gondoltam, amikor nem indult a gép.

Elküldve
Esetleg Zotya tudja kikapcsolni. :lol: Nincs SPORT gombom, ezért nem tudom.

Vágj valahova egy lyukat, aztán tegyél be egy sport feliratú gombot :)

Elküldve

Meglett a műszaki :lol:

fekete plakettet kapott, igen összevissza van minden keverve a besorolás körül, de engem nem érdekel..

egyik papíron 00-ás a besorolás, a zöldkártyán meg 04-es (azaz EURO-2) ITT van a 2010 januártól érvényes besorolási táblázat

lezárt EGR-el vittem (a megengedett legnagyobb szint az a 2,5-ös, nekem 0,65-öt produkált, tehát bőven jó :) )

ITT vannak a dokumentumok, amiket most adtak a műszakiztatás folyamán

Elküldve

fekete plakettet kapott, igen összevissza van minden keverve a besorolás körül, de engem nem érdekel..

egyik papíron 00-ás a besorolás, a zöldkártyán meg 04-es (azaz EURO-2) ITT van a 2010 januártól érvényes besorolási táblázat

lezárt EGR-el vittem (a megengedett legnagyobb szint az a 2,5-ös, nekem 0,65-öt produkált, tehát bőven jó :) )

Nekem pont fordítva van. A műszaki adatlapon szerepel a 4-es besorolási kód és a zöldkártyán valamint a forgalmira kettes van írva. ;)

Elküldve

Így szárny nélkül mennyivel emberibb. ;)

Elküldve
Nekem pont fordítva van. A műszaki adatlapon szerepel a 4-es besorolási kód és a zöldkártyán valamint a forgalmira kettes van írva. :P

engem nem zavar, a lényeg, hogy járhatok vele :lol: és kész :P

Így szárny nélkül mennyivel emberibb. ;)

még szokatlan, hogy látok hátra is ha akarok :) ;) ;)

Elküldve
engem nem zavar, a lényeg, hogy járhatok vele :lol: és kész :P

még szokatlan, hogy látok hátra is ha akarok ;) ;) :P

Engem zavar, hogy nem megfelelő(ek) az autóm adatai a forgalmiban, így majd meg lesz oldva nálam ez a problematika és 2011 novemberben kék plakettes környezetvédelmit fog kapni. :)

Elküldve
Engem zavar, hogy nem megfelelő(ek) az autóm adatai a forgalmiban, így majd meg lesz oldva nálam ez a problematika és 2011 novemberben kék plakettes környezetvédelmit fog kapni. :lol:

csakhát ugye az megint + pénz :)

...

az 1996 után az EU területén forgalomba helyezett autók kérésre átsorolhatóak a 4. osztályba, hiszen elméletileg ettől az időponttól csak EURO-II minősítésű autók kerülhettek forgalomba.

ITT minden le van írva részletesen (a lap alja felé van erről szó)

Elküldve

Tapasztaltam Tatabányán, hogy bizonyos rendőrautókban van kamera. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt konkrétan mire használják? Szeretném nem azt hinni, hogy mint nyugaton, a kamera képén futnak az adatok és akkor így is bemérnek. :lol:

Elküldve
Tapasztaltam Tatabányán, hogy bizonyos rendőrautókban van kamera. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt konkrétan mire használják? Szeretném nem azt hinni, hogy mint nyugaton, a kamera képén futnak az adatok és akkor így is bemérnek. :lol:

Nem, ez még csak arra van, mint Amerikában, hogy megállnak mögötted igazoltatni és mindent rögzít.

Elküldve
Nem, ez még csak arra van, mint Amerikában, hogy megállnak mögötted igazoltatni és mindent rögzít.

... meg rögzítik, ha pl: tilosban parkolsz, szabálytalanul előzöl, átmész a piroson, nem adsz elsőbséget stb. stb. és majd postázzák a csekket :) mifelénk ez lett a módi ;) csórikáméknak is meg kell élni valamiből :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.