Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 am az opel jelet át fogom tudni tenni? vagy azt h szedjem le? A mérete egyforma? ;) Nekem úgy rémlik mintha méretbeli különbség is lenne :lol: Amúgy óvatosan alányúlkálva le lehet szedni elvileg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nekem csak úgy jött ki, hogy öszetört a fekete rács...bár előtte is össze volt törve, eléggé nehezen jön ki. Én simán átraktam...ha jól rémlik egyetlen pöcök ami fogja középen talán, de már nem emlékszem teljesen...de átrakható...igaz én a régiről régire, szóval hogy méretben stimmel-e majd neki azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Egy hasonló pillantatot várok már én is ;) :lol: Én is...de ez a fehér szín olyan extra, hogy normális (használható) sehol sincs :) ;) ;) :P Szerk.: Már azon is agyaltam, hogy donort veszek, aminek az eleje ép...na de mit kezdek utána egy maradék autóval?!?! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Én is...de ez a fehér szín olyan extra, hogy normális (használható) sehol sincs :) ;) ;) :P Szerk.: Már azon is agyaltam, hogy donort veszek, aminek az eleje ép...na de mit kezdek utána egy maradék autóval?!?! :P Felajánlod a fórumnak 1% helyett ;) (vagy eladod azoknak akik szintén azért szenvednek mert ebben a színben nincs nekik kasztnielem :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Felajánlod a fórumnak 1% helyett ;) (vagy eladod azoknak akik szintén azért szenvednek mert ebben a színben nincs nekik kasztnielem :lol: ) Jogos ;) ...simán el lehetne boltolni baráti áron utána, csak előbb a hely kérdésen is gondolkodnom kéne :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 A varta szar? Nekem évek óta benne van, vásárlás után közvetlen 1x töltöttem de azóta se szal rossz csak nem lehet.. ;) Én meg közben szétbombáztam a középkonzolt mert kiégtek a rizsizzók, nem is olyan bonyi szétkapni -csak sok a csavar :) nemhogy kicserélni a foglalatban :P de asszem ledezve lesz :lol: valahol láttam annak a helyére való ledet, nagy fény úgyse kell oda :P nekem amúgyis zavaró éjszaka.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Hehe, bejött egy öreg hozzám, 4m-es szálanyagot venni. Kérdem tőle, feldaraboljam? Nem, egyben viszem. Aha, tetőcsomi? Nem, berakom belülre, kicsit kilóg :lol: 3 ajtós Szamárral jött. 10 perce nézem az ablakból mit szenved, most recsizi össze 3 helyen, kb. 1,5m-t lóg ki. Csak meg ne fulladjon a kipufftól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 ... Én meg közben szétbombáztam a középkonzolt mert kiégtek a rizsizzók, nem is olyan bonyi szétkapni -csak sok a csavar :) nemhogy kicserélni a foglalatban :P de asszem ledezve lesz :lol: valahol láttam annak a helyére való ledet, nagy fény úgyse kell oda :P nekem amúgyis zavaró éjszaka.. ;) A két izzóért szétszedted a konzolt? ;) Ha ledezel, próbáld meg: 3db gomb levesz, alatta a két csavar kicsavar, kapcsolókat eltolni hogy látni lehessen az izzókat, 5-ös mypolancsövet rádugni az izzóra és csipesszel vagy hosszú csőrű fogóval kihúzni. Visszatenni fordítva, csak a csőbe nem szabad nagyon belenyomni az izzót (led-et), hogy visszafele ne húzza ki. Ha így nem sikerül, még mindig szét lehet szedni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Sziasztok!!!! Lesz valamikor Debrecen, Miskolc vonzáskörzetében Opel tali? :) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 A két izzóért szétszedted a konzolt? ;) 3 az a 2. Más részeire is kíváncsi voltam :) de a szétfeszítéses téma az volt az első gondolat ;) láttam, hogy hozzá lehet férni szétrobbantás nélkül is ;) főként az érdekelt, hogy egy ilyen kócolást bele tudnék-e pakolni úgy hogy jó is legyen :lol: de szerintem letettem róla, elég oda ilyen is.. :P Sziasztok!!!! Lesz valamikor Debrecen, Miskolc vonzáskörzetében Opel tali? :P :cry: ;) Rövidesen lesz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 3 az a 2. Más részeire is kíváncsi voltam :) de a szétfeszítéses téma az volt az első gondolat :cry: láttam, hogy hozzá lehet férni szétrobbantás nélkül is :P főként az érdekelt, hogy egy ilyen kócolást bele tudnék-e pakolni úgy hogy jó is legyen :lol: de szerintem letettem róla, elég oda ilyen is.. :P "izzólámpa LED" Akkor most mi is? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 "izzólámpa LED" Akkor most mi is? :) ;) :P Van még pár ilyen: "beton talpFA", "réz körACÉL" és hasonlók. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 3 az a 2. Más részeire is kíváncsi voltam :) de a szétfeszítéses téma az volt az első gondolat :P láttam, hogy hozzá lehet férni szétrobbantás nélkül is :P főként az érdekelt, hogy egy ilyen kócolást bele tudnék-e pakolni úgy hogy jó is legyen :lol: de szerintem letettem róla, elég oda ilyen is.. ;) Az más. ;) Lehet, hogy elég, főleg ha ár-érték arányt is nézünk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Van még pár ilyen: "beton talpFA", "réz körACÉL" és hasonlók. :lol: :) Legalább azt is írjátok ide mit javítottatok, ha már nyelvművelő fórumnak gondoljátok. Így nem lehet belőle tanulni. ;) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Bammeg itt viccből indult a havazás de komolyra fogta. 10 cm fölött járunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nekem milyen fényezés kell? Akril vagy metál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 nekem milyen fényezés kell? akril vagy metál? Inkább akril. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Apropó, mennyi a VW illesztőperemének mérete? Mármint Opelé 56.5mm de a fauvéé? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Legalább azt is írjátok ide mit javítottatok, ha már nyelvművelő fórumnak gondoljátok. Így nem lehet belőle tanulni. :lol: Köszi. Nem veszed észre, úri barátom??? Pirossal jelölve van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Apropó, mennyi a VW illesztőperemének mérete? Mármint Opelé 56.5mm de a fauvéé? :lol: Ha jól emlékszem 60 mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ha jól emlékszem 60 mm. Az a Renault. 57mm a VW-csoportnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Az a Renault. 57mm a VW-csoportnál ;) Vagy az. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 57mm a VW-csoportnál ;) Csúnya lesz (tőlem is) de úgy néz ki lehet az fog vigyorogni az astra alatt :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csúnya lesz (tőlem is) de úgy néz ki lehet az fog vigyorogni az astra alatt :lol: :) Neeeeeee. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Neeeeeee. :) Qva kupak :lol: nem adok 6-ot érte, egy plusz garnitúrát meg nem fogok venni csak amiatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts