Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 neem, csak egy szárnyat, meg a gsi lökit ;) :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 :lol: :) ;) Elég barbárok, egy fül se maradt a lökin. ;) De még így is megérte. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 elég barbárok, egy fül se maradt a lökin ;) de még így is megérte ;) Jah... azt észrevettem. Kitekerte a csavarokat a sárvédőből fölül, meg az ajtónál a fölsőt, és rángatás... -Fogja még egy pár nem? :lol: -Nemláttam... biztos csak oda van szorulva... :P :) Meg ahogy az udvarban körülnéztem... háát nem az a steril-bontó :P Viszont vót neki ami nekem kellett, és nem Pécsen, meg Debrecenben, úgyhogy jó vót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Jah... azt észrevettem. Kitekerte a csavarokat a sárvédőből fölül, meg az ajtónál a fölsőt, és rángatás... -Fogja még egy pár nem? :lol: -Nemláttam... biztos csak oda van szorulva... ;) :) Meg ahogy az udvarban körülnéztem... háát nem az a steril-bontó ;) Viszont vót neki ami nekem kellett, és nem Pécsen, meg Debrecenben, úgyhogy jó vót :P Árilag hogy nézett ki a művelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 árilag hogy nézett ki a művelet? Máshol egy motorháztető került annyiba amennyibe itt az egész pakk ;) :lol: (tény hogy a MHT eleje kicsit hólyagosodik de ennyiért megengedem neki) Majd lecsiszolom, lealapozom, és mehet rá a bőrbugyi :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Máshol egy motorháztető került annyiba amennyibe itt az egész pakk ;) :lol: (tény hogy a MHT eleje kicsit hólyagosodik de ennyiért megengedem neki) Majd lecsiszolom, lealapozom, és mehet rá a bőrbugyi :) ;) Most titok, hogy 15ezer? vagy mivan? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 és most titok, hogy 15ezer? vagy mivan? ;) Ha tudod akkor minek kérdezed? ;) :) http://www.ivanitsbarkany.hu/irmscher/Agila.pdf Irmscher Agila? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Minek kell mindenbe beleszerkeszteni????? Ahogy írtam jobban illett a történethez, de mindegy. Csak tipp volt hogy 15. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Minek kell mindenbe beleszerkeszteni????? Ahogy írtam jobban illett a történethez, de mindegy. Csak tipp volt hogy 15. :) Azért, hogy érezd a törődést. ;) ...hát nem szebb így? Szépen nagybetűvel kezdve, a mondat végén ponttal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Azért, hogy érezd a törődést. :P ...hát nem szebb így? Szépen nagybetűvel kezdve, a mondat végén ponttal. :lol: :) Jobb mint a fájörfoksz írásellenőrzője. Az csak aláhúzni tudja. ;) (például a nevemet is... pedig helyesen írom ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Azért, hogy érezd a törődést. :cry: ...hát nem szebb így? Szépen nagybetűvel kezdve, a mondat végén ponttal. :lol: Aaaaaaaaa atyat gyatya :P ja jajvítom is :). '619336'] ;) Jobb mint a fájörfoksz írásellenőrzője. Az csak aláhúzni tudja. ;) (például a nevemet is... pedig helyesen írom ;) ) :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 KaReSz, nAgYoN bElEj5tÉl, dE tUd6nÁd, hOgy ,,de""-veL nEm keZDünK mOnDatoT. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 KaReSz, nAgYoN bElEj5tÉl, dE tUd6nÁd, hOgy ,,de""-veL nEm keZDünK mOnDatoT. :) DEhogynem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 DEhogynem :lol: Te igazán hülye! ;) A ,,de"" és a ,,dehogynem"" mintha különböző szavak lennének. Rosszul látom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Te igazán hülye! :P A ,,de"" és a ,,dehogynem"" mintha különböző szavak lennének. Rosszul látom? :lol: Dehogy :) Itt ujra helytálló ez a szó ;) . Amúgy ténylegesen van de vel kezdődő mondat. Székelyeknél elég gyakori. ;) mondat: hm összetett mondat: De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Te igazán hülye! :) A ,,de"" és a ,,dehogynem"" mintha különböző szavak lennének. Rosszul látom? :lol: De kezdhetünk. Erre ez is egy jó példa. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Megint a helyesírás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Egyébként nem a "de hát" ról lenne szó itt? Én erre emlékszem, hogy nem kezdünk így mondatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Tök 8 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Megint a helyesírás. :lol: Az igényesség egyik megtestesítője. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Az igényesség egyik megtestesítője. :lol: Én egy másik jelzőt használtam volna, de legyen ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Megint a helyesírás. :lol: Ha még arról lenne szó :) de ez már csak szőrszáll hasogatás ;) . Az igényesség egyik megtestesítője. ;) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Én egy másik jelzőt használtam volna, de legyen ez. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ha még arról lenne szó :lol: de ez már csak szőrszáll hasogatás :) . ... Ha annak veszed, hát tedd azt. Mindenesetre kezdem unni, hogy néha dekódolnom kell, amit írsz. Az pedig, hogy szerkesztettem a hozzászólásaidat, felfoghatod figyelmeztetésnek is. Ezzel én lezártam a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 tök8 :lol: Szerintem meg nem tök 8,mert de vel kezdenek, akárhol, de a de hát al nem, és emlékszem nyelvtanórára, hogy ezért volt lebaszás is. Egyébként hol a nagybetű, és a pont? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts