FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ez már tényleg poén. Nem poén, a Bosch gyárt egy csomó féle univerzális szondát is, és ezen nem látok GM-számot, ami arra utalna, hogy ez éppen Opelhez készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ezt nemtom, de ha repedt, akkor ott van benzin is...ami nem jó a forró motornak kívülről :lol: anno túl hosszű csövet raktam oda, és hozzáért vmihez. elkezdett kiolvadni. nem volt vicces :) cseréld ki, aztán le van tudva egy csepp benzin sincs ott. Tök száraz minden. Igazából a müködési elvét kéne megértenem. Mi a francnak megy egy gumi cső rá a folytószelepháztól arra a fém biszbaszra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ez már tényleg poén. Nem poén, a nagy beszállítók készítenek univerzális érzékelőket is, amik nem feltétlenül egyeznek a gyári megoldással. Szerk: látom FPepe is ugyanezt írta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 egy csepp benzin sincs ott. Tök száraz minden. Igazából a müködési elvét kéne megértenem. Mi a francnak megy egy gumi cső rá a folytószelepháztól arra a fém biszbaszra. majd az okosok megmondják, ha tudják. én csak azt mondtam, amit tapasztaltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 majd az okosok megmondják, ha tudják. én csak azt mondtam, amit tapasztaltam :) oké kössz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Nem poén, a nagy beszállítók készítenek univerzális érzékelőket is, amik nem feltétlenül egyeznek a gyári megoldással. Szerk: látom FPepe is ugyanezt írta. :lol: Ez így van. Én viszont valszeg félreértettelek. Úgy értettem, hogy a gm-es csomagolás bosch szondát rejt magában. Csak valahogy mindig úgy válaszoltál, hogy mintha a gm gyártaná azt a szondát, én meg csúnyán félreértettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ez üzemanyag nyomásszabályzó azon gondolkozom, hogy én anno nem építettem be azt a fém "tallért", ami elvileg kiegyenlítőtartályként üzemelne...lehet h emiatt indul nehezebben? Lehet nem ártana, nem nehéz beépíteni, egy próbát megér. Tavaly ősszel csináltattuk az esőcsatornát egy öreg szakival, Ő még forrasztani szokta, nem "csak" bekeni némi ragasztóval az összeillesztéseket, mint manapság sokan... a lényeg, hogy kinn forrasztott az udvaron, megnéztem mit csinál, és egy ilyen tartályt forrasztott éppen körbe,mert a pereme mentén, ahol össze vannak préselve, kicsit engedett. Kérdeztem mi ez, és mondta, hogy Opelhez való, de pontosabban Ő se tudja, egy szerelő haverja adta neki, hogy forrassza meg, ha ráér. Akkor láttam ilyet élőben. Mellesleg neki is Astrája van, egy igen szép állapotú, facelift előtti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 indexnél mi az h üres meg kpl? Elsö vill. kpl. bal fehér TYC 18-3169-05-2 1760 1496 ( 15% ) Elsö vill. üres bal fehér TYC 18-3169-01-2 1510 1284 ( 15% ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 indexnél mi az h üres meg kpl? Elsö vill. kpl. bal fehér TYC 18-3169-05-2 1760 1496 ( 15% ) Elsö vill. üres bal fehér TYC 18-3169-01-2 1510 1284 ( 15% ) kpl: komplett, foglalattal, Üres: nincs benne a foglalat Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 indexnél mi az h üres meg kpl? Elsö vill. kpl. bal fehér TYC 18-3169-05-2 1760 1496 ( 15% ) Elsö vill. üres bal fehér TYC 18-3169-01-2 1510 1284 ( 15% ) Üres, komplett. Az üres az üres, a komplett meg tele. Full tele index-szel :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Lehet nem ártana, nem nehéz beépíteni, egy próbát megér. Tavaly ősszel csináltattuk az esőcsatornát egy öreg szakival, Ő még forrasztani szokta, nem "csak" bekeni némi ragasztóval az összeillesztéseket, mint manapság sokan... a lényeg, hogy kinn forrasztott az udvaron, megnéztem mit csinál, és egy ilyen tartályt forrasztott éppen körbe,mert a pereme mentén, ahol össze vannak préselve, kicsit engedett. Kérdeztem mi ez, és mondta, hogy Opelhez való, de pontosabban Ő se tudja, egy szerelő haverja adta neki, hogy forrassza meg, ha ráér. Akkor láttam ilyet élőben. Mellesleg neki is Astrája van, egy igen szép állapotú, facelift előtti... lehet beszerkesztem majd valamikor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Üres, komplett. Az üres az üres, a komplett meg tele. Full tele index-szel ;) :lol: akkor rendelek egy fullosat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 akkor rendelek egy fullosat :lol: inkább rendelj 2t, de egyik jobbos legyen a másik meg balos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Akkor a nyomásszabályozó felőli vége a gumicsőnek is csak simán lehúzható? Nincs semmi mókolás a fém házban? Gondolom akkor ott is egy csonkra megy rá oszt ámen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Akkor a nyomásszabályozó felőli vége a gumicsőnek is csak simán lehúzható? Nincs semmi mókolás a fém házban? Gondolom akkor ott is egy csonkra megy rá oszt ámen :lol: igen, lehúzható. csak rakjál helyette másikat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 igen, lehúzható. csak rakjál helyette másikat :lol: Azt gondoltam. Amúgy neked is hengerenkénti befecskendezéses motorod van? Esetleg nem tudod a cső mekkora keresztmetszetü? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ez így van. Én viszont valszeg félreértettelek. Úgy értettem, hogy a gm-es csomagolás bosch szondát rejt magában. Csak valahogy mindig úgy válaszoltál, hogy mintha a gm gyártaná azt a szondát, én meg csúnyán félreértettem. :lol: jártam már így én is van egy x16xel ami 3500 felett kegyetlenül rángat. az mi lehet? benzinszűrő esetleg?? és más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Azt gondoltam. Amúgy neked is hengerenkénti befecskendezéses motorod van? Esetleg nem tudod a cső mekkora keresztmetszetü? jah, épített c16se. már van benne majdnem 9000km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 jártam már így én is van egy x16xel ami 3500 felett kegyetlenül rángat. az mi lehet? benzinszűrő esetleg?? és más? valószinüleg kevés neki az anyag. Terheletlenül is rángat meg menet közben is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 valószinüleg kevés neki az anyag. Terheletlenül is rángat meg menet közben is? csak menetközben, akkor : AC szűrő nyomás szabályzó ezek közzül lehet keresgélni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 csak menetközben, akkor : AC szűrő nyomás szabályzó ezek közzül lehet keresgélni nem? A Zafira az EGR-től is eszementül rángatott, 2500-tól 3500-ig. Mióta ki van iktatva azóta nem csinálja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 csak menetközben, akkor : AC szűrő nyomás szabályzó ezek közzül lehet keresgélni nem? Szerintem első körben nézd meg a szüröt utána ha jó akkor üzemanyagcső leköt a szürönél relénél lábak összezár és egy perc alatt asszem 1 liter körül kéne hogy nyomjon a pumpa ha az is oké akkor esetleg aktiv szénszürő környéke, hogy nincs e valami dugulás valamelyik csőben. Ez az én szerény véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ok kössz átadom majd a gazdinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Fényszóró H4 jobb 94.8-ig (belülröl áll. is.) VALEO és itt pl mi az h belülről áll is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Nektek műxik az opel-infos.de oldal? Nekem egy ideje nem jön be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts