spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 kb. 10 perce tettem ki kicsi s.ggemet az autóból, de amúgy nincs. :) 2 hét múlva hétfőn viszem lakatolni, mert a zárhíd is cserés kompletten, meg elmászott még ez az, úgyhogy majd 2 hét múlva ;) Már be vannak rendelve a zúj lámpák, lassan autó lesz ebből :lol: még vmi motor kéne bele ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 kb. 10 perce tettem ki kicsi s.ggemet az autóból, de amúgy nincs. :) 2 hét múlva hétfőn viszem lakatolni, mert a zárhíd is cserés kompletten, meg elmászott még ez az, úgyhogy majd 2 hét múlva ;) Már be vannak rendelve a zúj lámpák, lassan autó lesz ebből :lol: felniből csak 3 darab van nem kérdeztél rá árat esetleg? még vmi motor kéne bele ;) :P jó aza moci, megy elég rendesen, 14nzhez képest legalábbis :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 felniből csak 3 darab van nem kérdeztél rá árat esetleg? jó aza moci, megy elég rendesen, 14nzhez képest legalábbis ;) Sárvédőjér' mentem b.szod :P :lol: Egyik a lámpákkal jön, a másik a felnivel... nemtudom, nem néztem rajta semmit, csak az elejét. (meg a jobb első -mintha lenne hátsó- :) ajtózsebben van egy kiszerelt TID, de azt se láttam :cry: :P ) még vmi motor kéne bele ;) ;) Van hozzá kettő. Ha majd kevés lesz akkor beteszek egyet hátra is, és 2 motoros, 4 kerékhajtású gépem lesz. Azzal már meglesz az ültetés is :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ha esetleg valakinek lambda szondára lenne szüksége. http://www.vatera.hu/opel_astra_f_gyari_la..._163859515.html Unalomból nézelődöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ha esetleg valakinek lambda szondára lenne szüksége. http://www.vatera.hu/opel_astra_f_gyari_la..._163859515.html Unalomból nézelődöm :lol: Sztem ez nem a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Sztem ez nem a gyári. Én úgy tudom, hogy a bosch a gyári. De lehet hogy tévedek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Én úgy tudom, hogy a bosch a gyári. De lehet hogy tévedek. :lol: GM a gyári. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 GM a gyári. ;) Akkor nem szóltam. :lol: Jut eszembe. Az injektoroknál van valami szerintem mágnesszelepre emlékeztető dolog. Egy gumi cső megy rá a folytószelepház felől. Mi célt szolgál ez az eszköz? Mellesleg a gumi cső enyhén porózus rajta. De addig nem merek hozzáynulni, amig nem tudom hogy mi a bánat ez és mi célt szolgál. Miként van rá rögzítve a gumicső. A folytószelepháznál csak rá van nyomva egy csonkra, de een meg ugy néz ki, mintha benne folytatódna. Remélem értitek mire gondolok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Akkor nem szóltam. :lol: Jut eszembe. Az injektoroknál van valami szerintem mágnesszelepre emlékeztető dolog. Egy gumi cső megy rá a folytószelepház felől. Mi célt szolgál ez az eszköz? Mellesleg a gumi cső enyhén porózus rajta. De addig nem merek hozzáynulni, amig nem tudom hogy mi a bánat ez és mi célt szolgál. Miként van rá rögzítve a gumicső. A folytószelepháznál csak rá van nyomva egy csonkra, de een meg ugy néz ki, mintha benne folytatódna. Remélem értitek mire gondolok. ;) nekem nem jött át :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 nekem nem jött át :) Megyek oszt fényképezek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 nekem nem jött át :lol: Gondolom a MAP szenzort találta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Megyek oszt fényképezek. :lol: ez a beszéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 GM a gyári. :lol: Ez most poén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ez most poén? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gyerekek! Map szenzor az ellentétes oldalon van a tüzfalnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gondolom a MAP szenzort találta meg. majd kiderül a fényképről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Nah várom a megoldásokat. http://kephost.com/view.php?filename=100pm...7s704og7e5l.jpg :lol: szerk.: Piros négyszögben Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Nah várom a megoldásokat. http://kephost.com/view.php?filename=100pm...7s704og7e5l.jpg :) szerk.: Piros négyszögben Azt mondtad mágnesszelep-szerű dolog, ez meg az injektorhídon van, de csak SE-ben, úgyhogy nemtommi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Azt mondtad mágnesszelep-szerű dolog, ez meg az injektorhídon van, de csak SE-ben, úgyhogy nemtommi :lol: Igen azért gondolom hogy valami szelepszerü dolog, mert megy rá kanóc is. És az aljában meg folytatódik egy másik gumicső. szerk.: Jólenne tudni, hogy mi, mert eléggé porladoik rajta a gumicső, szal ki kéne cserélni a csövet, de amig nemtom hogy mi célt szolgál nem akarok hozzányulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ez üzemanyag nyomásszabályzó azon gondolkozom, hogy én anno nem építettem be azt a fém "tallért", ami elvileg kiegyenlítőtartályként üzemelne...lehet h emiatt indul nehezebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ez üzemanyag nyomásszabályzó Aham! Milyen hatással tud lenni a gépsasra, ha mondjuk repedt a kis gumicső ami a folytószelepháztól megy rá a szabályzóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Nem. Akkor írni kell gyorsan egy levelet a Bosch-nak, hogy megtudják, nem ők a gyári beszállítói a GM-nek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Aham! Milyen hatással tud lenni a gépsasra, ha mondjuk repedt a kis gumicső ami a folytószelepháztól megy rá a szabályzóra? ezt nemtom, de ha repedt, akkor ott van benzin is...ami nem jó a forró motornak kívülről :lol: anno túl hosszű csövet raktam oda, és hozzáért vmihez. elkezdett kiolvadni. nem volt vicces :) cseréld ki, aztán le van tudva Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Akkor írni kell gyorsan egy levelet a Bosch-nak, hogy megtudják, nem ők a gyári beszállítói a GM-nek :lol: De GM-es zacsi a tuti gyári. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 De GM-es zacsi a tuti gyári. :lol: Ez már tényleg poén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts