Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Az előző 1.2-t nem is kellett, de a mostani 1.4-üknek véres a torka. De ami izzót már beleraktak, abból megélne a Tungsram. Vettem bele drága Osramot, azt is megette 2 hónap alatt :) Nem értem, 11 év Wartburgozás alatt 1! izzót cseréltünk! Véletlenül nincs egy "enyhe" túlöltése? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Véletlenül nincs egy "enyhe" túlöltése? :lol: Mértem, de nem volt (mérés közben). Autószerelő szerint típushiba, hogy az izzót nem rögzíti stabilan a lámpa, és a rázkódástól hullik szét a wolfram. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Be kell kamerázni, ne hagyd magad átbacni! :P Már nincs meg :lol: Általános iskola 7.-ben bevittem a suliba természetismeret dupla5-ösért (valahogy javítani kellett az előző heti dupla 1-esen amit azért kaptunk mert véletlenül kiborítottuk a zárt szekrényben és üvegcsőben tartott békát a biosz teremben ;) ;) ) Aztán valahogy ottmaradt, és nem hoztam haza :) Már sajnálom, most tök jó lenne ott a falon megint :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Mértem, de nem volt (mérés közben). Autószerelő szerint típushiba, hogy az izzót nem rögzíti stabilan a lámpa, és a rázkódástól hullik szét a wolfram. hmm... Haver Pizsója is ilyen... :) Az is eszi az izzókat, de az előző melóhelyéről hozott egy adagot, és abból elvegetál ;) 1,5 - 2 havonta egy izzó az átlagfogyaztása ;) A múltkor én cseréltem benne, mert nem hittem el hogy mekkora sz.pás. Télleg az :P (de pollenszűrőt is cseréltem benne, ami meg egy vicc hogy milyen egyszerű az általam eddig pollenszűrőcserélt opelekhez képest. Egy szövet-borítást leakaszt két kampóról, mögötte egy fogantyús ajtó. Fogantyú meghúz, ajtó lejön, ott a szűrő. Kiemel betesz, visszapattint, azt annyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Itt vagy Invi? FK Angelbe milyen helyzetjelző izzók vannak, nem tudod? Rizszsem, ?W ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Itt vagy Invi? FK Angelbe milyen helyzetjelző izzók vannak, nem tudod? Rizszsem, ?W ? rizsszem, csak a vége be van festve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Itt vagy Invi? FK Angelbe milyen helyzetjelző izzók vannak, nem tudod? Rizszsem, ?W ? Ugyanolyan mint a műszerfalban a fűtéskonzolnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 rizsszem, csak a vége be van festve :) Befestve :lol: Minek? Azért van ilyen szép sárga fénye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ugyanolyan mint a műszerfalban a fűtéskonzolnál. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Valaki volt már olyan elvetemült hogy egy H astra caravan, vagy Zafira csomagtartó-rólóját belemókolja F caravanba? :lol: Nekem ez a tervem, csak nem szeretek feltalálni, inkább másolok ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Befestve :lol: Minek? Azért van ilyen szép sárga fénye? hiányosan fogalmaztam. az eleje van befestve h ne vakítson hanem szórjon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Akkor nem nyert. :lol: Most láttam élőben feketét. De ez nem Omega ugye...? Én arról beszéltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 MID az nincs. De van egy régi műszeregységem fájó szívvel de csak neked odaadom. Régi tekerős ablakemelő, féltengely :D kopott tárcsák, betétek, dobok, görbe szelepek, carakodo gyujtásmodul, mi kell? műszeregységből az előlap jöhet :P de inkább küld el postán ;) Az Járműtelep utcában dekkál egy amúgy egész szép pezsgő színű Caravan a hátsó ablakában egy, "nem vettem, kindertojásban találtam" felirattal. Még nem láttam az embert akié az autó, de szívesen betenném a csomagtartóba a viccesvagyokfelirata mellé... :) jó nagy kindertojás, sztem legalább emu :cry: vagy mamut ;) 1000 pénzért kapni párban :lol: :P jaja és a szétesettet átveszem ;) Gyilkos! ;) :D Én olyanról hallottam hogy fácánt csaptak el, aztán felvágódott, be a tetőablakon, és mira a csákó lefékezett, hátranézett hátul ült a kér srác csurom véresen, meg köpködték a tollat a szájukból. :P ez tuti mítoszvadász történet, akkora baromság :D hogy esne be a napfénytetőn, meg annyi vér egy csapat fácánba sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 ez tuti mítoszvadász történet, akkora baromság :lol: hogy esne be a napfénytetőn, meg annyi vér egy csapat fácánba sincs :) Ki kell próbálni a HRR-n. Csak előbb flexelünk egy napfénytetőt rá ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ki kell próbálni a HRR-n. Csak előbb flexelünk egy napfénytetőt rá :) ;) Én meg majd vezetek. ;) Novy majd ül hátul és várja a tollat az arcába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ki kell próbálni a HRR-n. Csak előbb flexelünk egy napfénytetőt rá :lol: ;) aaa nem az már őzzel le van próbálva, próbázzuk a tiédet inkább :) szólo dzséminek meg edemnek ;) megoldják :cry: ;) de ez akkor is baromság, mert ha még előrefelé nyílna a napfénytető... siveda tető vagy mi az azzal még talán... de az is igen érdekes lenne, ha már elüti, akkor átmegy alatta mire leesik. olyan viszont tuti van, hogy suzukiba hűtőt kellett cserélni, egy fácán miatt :P én cseréltem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 aaa nem az már őzzel le van próbálva, próbázzuk a tiédet inkább :P szólo dzséminek meg edemnek :P megoldják :D ;) de ez akkor is baromság, mert ha még előrefelé nyílna a napfénytető... siveda tető vagy mi az azzal még talán... de az is igen érdekes lenne, ha már elüti, akkor átmegy alatta mire leesik. olyan viszont tuti van, hogy suzukiba hűtőt kellett cserélni, egy fácán miatt :cry: én cseréltem ;) Én meg vettem ki akksit veréb miatt. Hogy hogy a p.tsába került oda azóta se tudjuk, de úgy nézett ki mintha a veréb lett volna ott hamarabb, és rácsapták volna fölülről az akkut :D :lol: Jah, és még egy pont a Trabinak. Abba nem kellett hűtőt cserélni :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 aaa nem az már őzzel le van próbálva, próbázzuk a tiédet inkább :) szólo dzséminek meg edemnek ;) megoldják ;) ;) de ez akkor is baromság, mert ha még előrefelé nyílna a napfénytető... siveda tető vagy mi az azzal még talán... de az is igen érdekes lenne, ha már elüti, akkor átmegy alatta mire leesik. olyan viszont tuti van, hogy suzukiba hűtőt kellett cserélni, egy fácán miatt :P én cseréltem :P Lehet sibeda volt, vagy átvitte a plexit is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Lehet sibeda volt, vagy átvitte a plexit is :lol: Tetőablak + tetőcsomagtartó. Gellert kaphatott a madár a kereszt-tartón, aztán már pattant is befelé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Lehet sibeda volt, vagy átvitte a plexit is :lol: ja sibeda, de plexi tuti nem üvegből van az is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 5gearba felszerltek egy stab rudat a kocsi odalára egy kerékkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 5gearba felszerltek egy stab rudat a kocsi odalára egy kerékkel :) Kitámasztó kerék :lol: Üveg az a napfénytető mindenhol? Mintha a Wareszokon plexi lett volna, vagy csak a szélterelő előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Kitámasztó kerék :lol: Üveg az a napfénytető mindenhol? Mintha a Wareszokon plexi lett volna, vagy csak a szélterelő előtte. az, kitámasztó ,kétkerekeztek wareszon is üveg volt szerintem, meg a kispolákon is sőt a polákon tuti az volt. a szélterelő volt műanyag. na ez se semmi húzza a touareggel a gépet,a boeinget és így meg úgy meg húúú, de arról nem beszélnek, hogy eredetileg is autóval húzzák a gépeket a földön, igaz az egy seciás gép,de akko is... ja a másik, hogy 5km/h val húzta, és nem fékez,mert leégnek a féktárcsák :) max blokonak a kerekek,és keresztbeáll, de az ABS el még annyi se történik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 De ez nem Omega ugye...? Én arról beszéltem. Nem, és tudom. Mármint nem Omega, és tudom, hogy arról beszéltél. ;) műszeregységből az előlap jöhet :lol: de inkább küld el postán :) Majd ha visszajöttem, de csak ha addíg jól viselkedsz. :P Nincs kis egyes, fekete pont, és beírás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 az, kitámasztó ,kétkerekeztek wareszon is üveg volt szerintem, meg a kispolákon is sőt a polákon tuti az volt. a szélterelő volt műanyag. na ez se semmi húzza a touareggel a gépet,a boeinget és így meg úgy meg húúú, de arról nem beszélnek, hogy eredetileg is autóval húzzák a gépeket a földön, igaz az egy seciás gép,de akko is... ja a másik, hogy 5km/h val húzta, és nem fékez,mert leégnek a féktárcsák :lol: max blokonak a kerekek,és keresztbeáll, de az ABS el még annyi se történik. Nick Árpibácsi foggal húzott Bőinget. Akkor most olyan erős mint egy Touareg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts