zotya975 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Ha enyiért találnék az nagyon jó lenne. http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op..._szett_komplett Na hát már meg is találtad! :lol: Itt is van egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Na hát már meg is találtad! ;) Hát igen csak hozzám ez nagyon messze van :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Szerintetek lehet multikormányt szerezni F astrába? Gondolom nagyon sokmindent kéne átkötözgetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Szerintetek lehet multikormányt szerezni F astrába? Gondolom nagyon sokmindent kéne átkötözgetni. :) Ammicsoda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Ammicsoda? :lol: Tudod amivel lehet távvezérelni a rádijót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Szerintetek lehet multikormányt szerezni F astrába? Gondolom nagyon sokmindent kéne átkötözgetni. :) oda komplett kormányátcserélés kéne nem? abba sok körkörös érintkező van (mármint azon amelyiket én láttam :lol: ) másképp elszakadna tekergetés közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Szerintetek lehet multikormányt szerezni F astrába? Gondolom nagyon sokmindent kéne átkötözgetni. :lol: Én inkább az agy miatt aggódnék. Bár ha azt veszed, utolsó Tigrákba már G Astra kormány került, az elején pedig a lufis F Astra kormányt tették bele. Szóval lehet belemegy. Kötözgetni nem kell, csak a légzsákot, a gombok egy csatira futnak, ami a fejegységre megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Én inkább az agy miatt aggódnék. Bár ha azt veszed, utolsó Tigrákba már G Astra kormány került, az elején pedig a lufis F Astra kormányt tették bele. Szóval lehet belemegy. Kötözgetni nem kell, csak a légzsákot, a gombok egy csatira futnak, ami a fejegységre megy. bvectraé simán belecuppan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Tudod amivel lehet távvezérelni a rádijót. :lol: Jah, akkor veszel olyan rádiót amihez van távvezérlő, meg fekete szigetelő szallagot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Jah, akkor veszel olyan rádiót amihez van távvezérlő, meg fekete szigetelő szallagot. :) :lol::) fő az egyszerű megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 bvectraé simán belecuppan :lol: GéasztráLYé is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Köszönöm a válaszokat! Mostmár csak azt kéne megtudakolnom, hogy kb mennyibe fáj egy lufis kormány plus a gyári rádión kívűl vezérelne e más rádiót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 hmm. kissé beleér hátul a gumi, nem szeresse a bukkanókat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 hmm. kissé beleér hátul a gumi, nem szeresse a bukkanókat :lol: Még szerencse hogy a városban olyan jó, tükör-utak vannak. Képzeld ha kátyús lenne... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Invi, csináltam képeket: Ködös1 Ködös2 Megalight +90 Kb. élőben is ilyen, de mégse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Még szerencse hogy a városban olyan jó, tükör-utak vannak. Képzeld ha kátyús lenne... :lol: :P mentem havarral kb 15km... :) fincsiiii. lehet holnap feldobom inkább a pótkereket ;) Invi, csináltam képeket: Ködös1 Ködös2 Megalight +90 Kb. élőben is ilyen, de mégse :P húú, de sárga ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 húú, de sárga :lol: Ez volt a cél ;) Mármint a ködösnél. Az angelnél alapfelszereltség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Ez volt a cél ;) Mármint a ködösnél. Az angelnél alapfelszereltség :lol: igazából a vetített képre mondtam :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 igazából a vetített képre mondtam :) ;) Ne vetítsek má, mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Ne vetítsek má, mi :lol: dehogy, nem ezt mondtam, csak én már elszoktam attól h sárga vetített képet nézzek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 dehogy, nem ezt mondtam, csak én már elszoktam attól h sárga vetített képet nézzek :) Fotóbolttal menjé' neki aztán lehet az kék is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 dehogy, nem ezt mondtam, csak én már elszoktam attól h sárga vetített képet nézzek :) Hát, kszenonnal hamar elszokik az ember :lol: Egyébként a Mega fénye kellemes fehér, persze nem a xenonhoz viszonyítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Invi, csináltam képeket: Ködös1 Ködös2 Megalight +90 Kb. élőben is ilyen, de mégse :lol: Köszi. Ha ilyen szép sárga akkor beruházok rá, nem is drága. Ködösbe faintos lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 na figyelj. ha már nem olyan drága, akkor nézzük az elejét: egyszerűbb gólyát cserélni: tehát gólya, féknyergek, tárcsák, betétek..namost. ha azt vesszük kaptam 15e ajánlatot 1db gólyára, vesszük a te 17e tárcsád 1db, meg bele betétet 15e, meg egy pár nyerget 15e...30+34+15+15= számold ki. nézzük a hátsót..hmm: sztem kb 25e egy pár tárcsa, kerékagy stbstb, nem részletezném. és még nincs összerakva. szerintem 17az a pár ára... de akkor neked is elmondom, mint invinek, hogy nem az egészre érettem, hogy nem is olyan drága, hanem maga a tárcsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 szerintem 17az a pár ára... de akkor neked is elmondom, mint invinek, hogy nem az egészre érettem, hogy nem is olyan drága, hanem maga a tárcsa... látom megértetted a komment lényegét :lol: mi értelme csak a tárcsának??? végülis nem drága az insignia ajtó se astrara... de minek???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts