Dáwid Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 kapirgáljon ;) mi ő tyúk? ;) Ő mondta hogy sehol nem volt lyukas a kasztni, csak ahol talált egy rozsdapöttyöt ott elkezdte kapirgálni, és a végére mindig kilyukadt :) :P ilyen színnel ki az az idióta aki vesz kocsit? :P főleg BMW-t? :S Az mellékes. De az tetszett hogy egy "Törött, totálkáros autók teljes körű javítása, fényezése..." címmel ott van a főoldalon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ő mondta hogy sehol nem volt lyukas a kasztni, csak ahol talált egy rozsdapöttyöt ott elkezdte kapirgálni, és a végére mindig kilyukadt :) ;) Az mellékes. De az tetszett hogy egy "Törött, totálkáros autók teljes körű javítása, fényezése..." címmel ott van a főoldalon :lol: ilyen idős autóknál leht számolni a töréses multtal sajna. kapott egy új b oszlopot, meg ajtókat, és a sárvédő meglett csinálva. szerintem egész szépen.... bazki 100ágra süt a nap, de eléggé hideg van... de lemosom akocsit szerinem, már ideje egy alapos kerékívmosásnak is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 bazki 100ágra süt a nap, de eléggé hideg van... 16 fok van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 te meg csinálj már egy képet arrol, hogy mit is akarsz kivenni inkáb :) Ó, te! ;) Visszaraktam a régi(lyukas) lámpámat inkább, mert a héten minden nap kell az autó, nincs rá időm, tegnap meg nem csináltam inkább képet róla mert úgyis csak telóval tudtam volna és az meg úgyis kaki képet csinál. Egyszerű mint a pofon. Arról a toldatról van szó amelyik a motor tengelyét meghosszabbitja és az van beleakasztva a foncsorba..azt nem tudtam kiszedni. A lámpákhoz ugyan van egy menetes szár aminek gömb feje van és illeszkedik is a foncsoron lévő befogó részbe, de azt viszont nem tudom a motorhoz illeszteni. Ha máshogy nem, akkor a hétvégén szétrobbantom a régi lámpát és úgy már meg tudom fogni azt a toldatot és kiszedem/átrakom az újba. Kérdeztem az Opelnél is és azt mondták, hogy az a motor tartozéka kell hogy legyen, vagyis nem rendelhető külön. Amit kinyomtatott rajzot - gondolom az EPC-ből - azon sem volt rajta külön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ó, te! :) Visszaraktam a régi(lyukas) lámpámat inkább, mert a héten minden nap kell az autó, nincs rá időm, tegnap meg nem csináltam inkább képet róla mert úgyis csak telóval tudtam volna és az meg úgyis kaki képet csinál. Egyszerű mint a pofon. Arról a toldatról van szó amelyik a motor tengelyét meghosszabbitja és az van beleakasztva a foncsorba..azt nem tudtam kiszedni. A lámpákhoz ugyan van egy menetes szár aminek gömb feje van és illeszkedik is a foncsoron lévő befogó részbe, de azt viszont nem tudom a motorhoz illeszteni. Ha máshogy nem, akkor a hétvégén szétrobbantom a régi lámpát és úgy már meg tudom fogni azt a toldatot és kiszedem/átrakom az újba. Kérdeztem az Opelnél is és azt mondták, hogy az a motor tartozéka kell hogy legyen, vagyis nem rendelhető külön. Amit kinyomtatott rajzot - gondolom az EPC-ből - azon sem volt rajta külön. :lol: Nekem azok az új lámpához voltak. TYC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 haladunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 találtam egy hírdetést. Megnéztem az első pár képet, és azthittem nekiállok táncolni az asztalon.. http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...a_1.7_d_caravan Ha azok a felnik 14"-osak de rájuk csapnék :lol: ezek a "viva" felnik valahogy nagyon bejönnek.. :P ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1267443982.jpg haladunk :P Rugótörés? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ha azok a felnik 14"-osak de rájuk csapnék :lol: ezek a "viva" felnik valahogy nagyon bejönnek.. :P ;) Rugótörés? ;) :) ilyesmiről nincs szó, ez az utazó magasság, vagyis most még magasabb, mert ez a kerék nem annyira váltóméret :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 haladunk :lol: Fincsi. Érzésre milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Fincsi. Érzésre milyen? szar, mert még nincs légtelenítve...csak szóltak h pakoljak már ki a seggéből mert beleér a kerék és addig nem állítja be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 cső! Valaki ismeri azt a GPS-t hogy mio moov m400?? Ha igen akkor az lenne a kérdésem, hogy ugye jó a 12Voltos astrába, és 24Voltos ivecoba jó lesz? vagy kell hozzá külön olyan kábel? Vagy ezek többnyire már le tudják kezelni mindkettőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Most láttam valahol neten fehér gsi szárnyat, de 20 ropit kérnek érte...az rettentő sok. GSI szárny Így,hogy fehér,annyira nem sok. (ha szép a fényezése) Mert ha mondjuk találnál egy kéket 10-ért + fényezés,máris 20 fölött lennél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 szar, mert még nincs légtelenítve...csak szóltak h pakoljak már ki a seggéből mert beleér a kerék és addig nem állítja be :lol: Az alunak ennél kisebb lesz az ET-je? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Mert rossz az ülésed. Kiakadt ami ki szokott akadni. Vissza kell akasztani. :lol: Sajna nem kiakadt, hanem tört... Az ülés jobb hátsó részénél olyan mintha vmikor eltört volna az emelő szerkezet... Vagy csere, vagy hegesztés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 ilyesmiről nincs szó szar, mert még nincs légtelenítve...csak szóltak h pakoljak már ki a seggéből mert beleér a kerék és addig nem állítja be :) Tudom én azt ;) csak nem air-ride? vagy csak szimpla állítható ültetés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Az alunak ennél kisebb lesz az ET-je? nem, annak nagyobb. ez et33.. viszont lehet szélesebb lett a nyomtáv, mert elvileg a steinmezt felnihez képest 14mm beljebb kéne lennie a lemeznek, és mégsem :) Tudom én azt ;) csak nem air-ride? vagy csak szimpla állítható ültetés? :lol: air, nemkell, állítható? max súllyal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Nekem azok az új lámpához voltak. TYC. nekem is lemostam akocsit, kátránypöttyöket is sikerült lemosni, na mondom megyek pár kört, úgyis szép napos idő van, mennék, de az aksi lemerült... ez pech... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 nekem is lemostam akocsit, kátránypöttyöket is sikerült lemosni, na mondom megyek pár kört, úgyis szép napos idő van, mennék, de az aksi lemerült... ez pech... nem para, itt szakad az eső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 nem para, itt szakad az eső :lol: Pécs 11 fok, bágyadt napsütés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Bazz, neked nem kéne??? Már egyszer megkérdeztem a havert, van is neki. De,pü megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Sajna nem kiakadt, hanem tört... Az ülés jobb hátsó részénél olyan mintha vmikor eltört volna az emelő szerkezet... Vagy csere, vagy hegesztés... Végülis minek azt állítani? Úgyse nősz már. Pakolj alá téglát oszt jónapot! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Sziasztok! Az alkatresz.eu-soktól valaki rendelt már? Megbízhatóak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Sziasztok! Az alkatresz.eu-soktól valaki rendelt már? Megbízhatóak? Én onnan rendeltem a Valeo fényszórókat, a ködlámpát, a hőtőmaszk mögötti takaróelemet és az utángyártott tükröket is. Korrektek és gyorsak. Itt Bp-en ráadásul ingyért kihozták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Én onnan rendeltem a Valeo fényszórókat, a ködlámpát, a hőtőmaszk mögötti takaróelemet és az utángyártott tükröket is. Korrektek és gyorsak. Itt Bp-en ráadásul ingyért kihozták. Oks köszi ez megnyugtató :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ma elvittem előzetes műszakira a bivalyt. sokak örömére leszedették velem a hátsó szárnyat :P és a hátsó ajtóüvegekről a sötétítő fóliát :) (elvileg az pedig lehet fóliázni nem?? ;) , jó, műbizonylat nincs rólla, de a hátsó ajtókra is kell az??, mindegy kicserélem a donoréra az ablakokat addig :lol: ) és a hátsó fékem eltér fékhatásban (cserélem a pofákat újra, és egyúttal fel is szabályoztatom, ha kell ;) ) más probléma nincsen vele szerencsére :P (még a hátsó biztonsági öveket is megrángatta, persze az elsőket is, és nézte, hogy a rugó visszahúzza-e a helyére, szerencsére az jó volt ;) ) ja, meg kell egy motormosás, mert kicsit olajsáros a tömítés körül az olajteknőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts