Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 amúgy most akkor jó vagy nem? :) igen tekintve, hogy a kérdés nem tartalmazott alanyt, így igenis volt értelme... :lol: csak az utána lévő rész nem ;) am én most is félreértettelek, én alany alatt azt értettem, hogy a saját kocsija... jó tudom "király vagyok" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 A két hátsó ajtó, vagy a szárny? :) olvass vissza ;) már irtam h a szárny ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 olvass vissza :P már irtam h a szárny :P :) Én előbb írtam ;) ;) Amúgy nemtom, caravanos vagyok, enyémre egyik se jó ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Én előbb írtam :P :) Amúgy nemtom, caravanos vagyok, enyémre egyik se jó ;) :lol: pont ezért ha választani kellett volna a 2 közül amit irtál tuti a hátsóajtókat mondod, szal kiestél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Mondatot nagybetűvel kell kezdeni...J0hnny nem szólt még? :) :lol: Apropó, megint téged faggatlak. Te bontod/átépited a lámpákat...esetleg tudod, hogy hogyan tudnám kiszedni azt az összekötő toldatot ami a magasságállitó motor tengelyét köti össze a foncsorral? áh, nekem nem szól ilyenért ;) ha benne maradt a lámpába, akkor én csavarhúzót belenyomnám és úgy szedném ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 pont ezért ha választani kellett volna a 2 közül amit irtál tuti a hátsóajtókat mondod, szal kiestél :) A lényeg hogy szerintem felmegy. Ha mégsem és csúnya lesz a helye, még mindig eltakarhatod egy GSI-toldattal :lol: ;) Aztán ha az is rossz lesz, akkor el lehet takarni egy Misi féle szárnyacskával ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 A lényeg hogy szerintem felmegy. Ha mégsem és csúnya lesz a helye, még mindig eltakarhatod egy GSI-toldattal :lol: ;) Aztán ha az is rossz lesz, akkor el lehet takarni egy Misi féle szárnyacskával ;) mondom hogy felmegy, vagy azt is törölte?:P :) nekem a bordó féle van, és nekem sincsen csak fent csavar. a gsisnek van lentebb is csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 áh, nekem nem szól ilyenért :) ha benne maradt a lámpába, akkor én csavarhúzót belenyomnám és úgy szedném ki. Á, úgy nem megy/illetve nem jön ki. Befelé meg nem tudom betolni a foncsoron lévő "izé" miatt amibe "becuppan" a vége, legalábbis nem mertem erőltetni..vagy beletoljam az egészet és majd valahogy kirázom a lámpatestből? Megpróbálok rendelni az autósboltban csak az a baj, hogy ha én nem találom az autósboltok oldalain akkor gyanitom, hogy ők sem fogják tudni mi az és hogyan rendeljék meg nekem...esetleg Opel márkaker.-ben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 mondom hogy felmegy, vagy azt is törölte?:P :lol: nekem a bordó féle van, és nekem sincsen csak fent csavar. a gsisnek van lentebb is csavar. És? Van fúrógép ;) :P Vagy csak meg kell kérni Zotyát hogy kapirgáljon egy lyukat a megfelelő helyre :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Á, úgy nem megy/illetve nem jön ki. Befelé meg nem tudom betolni a foncsoron lévő "izé" miatt amibe "becuppan" a vége, legalábbis nem mertem erőltetni..vagy beletoljam az egészet és majd valahogy kirázom a lámpatestből? Megpróbálok rendelni az autósboltban csak az a baj, hogy ha én nem találom az autósboltok oldalain akkor gyanitom, hogy ők sem fogják tudni mi az és hogyan rendeljék meg nekem...esetleg Opel márkaker.-ben. :) most neked az a gömbfej hosszabbító maradt benn? vagy az a fehéres műanyag sín amibe belemegy? a fehéret nem tudom, mert már nincs a fejemben hogyan áll össze. no meg alvás, 6kor kelés van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 És? Van fúrógép ;) :P Vagy csak meg kell kérni Zotyát hogy kapirgáljon egy lyukat a megfelelő helyre :lol: :) ;) muhaha ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Asszem én most iszok valamit. ;) Az ablakom előtt ülök, a fotelban. Nézek kifelé, valami kicsit zöldes fénnyel, qrva nagy lángcsóvát maga után húzva esik lefelé, pár utcányira innen ;) Nem tüzijáték, ez frankón lángolt, vagy 10 méteres lángcsóvával hullott lefelé és kb. 30x akkora volt mint amikor tüzijáték darabok esnek. Előtte pedig nem volt durranás, pukkanás stb. :lol: Ha holnap bemondják hogy Dunakeszi egyik fele kihalt akkor valszeg emiatt az izé miatt volt. :) (nem, MÉG nem ittam semmit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 mondom hogy felmegy, vagy azt is törölte?:) :lol: nekem a bordó féle van, és nekem sincsen csak fent csavar. a gsisnek van lentebb is csavar. fent a négy csavar azt cső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 nah találtam is alanyt a közelbe :lol: amugy a facelifesek annyiban kölönböznek h más a lámpa íve? szal ha arról még leszedem az első maszkot meg a lámpákat az úgy felmegy a régire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 most neked az a gömbfej hosszabbító maradt benn? vagy az a fehéres műanyag sín amibe belemegy? a fehéret nem tudom, mert már nincs a fejemben hogyan áll össze. no meg alvás, 6kor kelés van :lol: Ott én semmilyen sint nem láttam. :) Van ugye a motor meg annak a tengelye. A tengely vége kis gömb alakú ami belemegy ennek a hosszabitó szárnak a végébe ami bent maradt nekem.(és ez gondolom hasonlóan csatlakozik a lámpában a foncsorban elhelyezett "mifenébe" ami nálam konkrétan fekete, műanyag) Ennek a motor felőli része amolyan többkörmös izé. Azoknál fogva próbáltam kihúzni, de csak leszakadtak azok a körmök és nem mertem ezzel sem tovább próbálkozni mert igy még legalább tart annyira, hogy viszi a motor, nem csúszik ki belőle a tengelye illetve a végén lévő gömböcske. Tehát nekem a motor tengelyét meghosszabitó szár maradt bent mert a foncsorból nem birom kihúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 nah találtam is alanyt a közelbe :) amugy a facelifesek annyiban kölönböznek h más a lámpa íve? szal ha arról még leszedem az első maszkot meg a lámpákat az úgy felmegy a régire? 1991-ben a Kadett E-t leválotta az Astra F. 3 ajtós, 5ajtós, Caravan karosszériával, majd később jött a Sedan és a Cabrio. 1994-ben Az autó megjelenése frissítve lett. A változások kívül: • gömbölyű tükrök • új maszk • lámpák íve változik • fehér indexek • oldal díszcsíkok keskenyebbek • feliratok újak • csomagtér ajtón a jel 3D-s lett • sötétített hátsó lámpák • más a hátsó lökhárító formája • rendszámtartó műanyag(eddig csak GSi-n volt) • gömbölyű (B Vectra style)kilincsek 96-tól • változott a hátsó szárny hatchbacknél • GSi-ről lekerültek a GSi kellékek (angliában, svájcban Irmscher GSi-ként ment tovább... Másik story) A változások belül: • megszűnt a kék műszerfal • igyekeztek áttérni a full fekete belsőre • ajtókárpitok változtak • új váltógomb • égve hagyott lámpára figyelmeztető hang változott • rendelhető dupla légzsák • rendelhető 4 elektromos ablak 95-től • rendelhető elektromos napfénytető 96-tól 1996 októberi árlista alapján alapfelszereltség: START: car300, kesztyűtartó és csomagtér világítás, osztottan dönthető hátsó ülés, immobiliser, pollenszűrő GL: START+ lufis kormány, állítható magasságú sofőrülés SPRINT: GL+ színezett üvegek, fordulatszámmérő FAMILY: SPRINT+ színre fújt lökhárítók, tükrök, utas oldali légzsák, szervó kormány, ködlámpa, központi zár, hátsó fejtámla ELEGANT: SPRINT+ színre fújt lökhárítók, tükrök, ködlámpa, központi zár, bőrkormány ,csomagtér roló, tetőcsomagtartó sín SPORTY: színre fújt lökhárítók, tükrök, ködlámpa, ABS, színezett üvegek, elektromos ablak elöl, ködlámpa, fényszóró magasságállítás, Könnyűfém felni, mechanikus napfénytető, check controll, sportülések. 1998-ban bemutatták a G Astra-t, így az F Astra lett az első Astra Classic. 2002-ig maradt gyártásban. A gyártás átkerült Lengyelországba, a minőség romlott, korlátozottak lettek a rendelhető extrák. By: spzoli Fellelési hely: GyIK ;) Amúgy igen, felmegy az új front ha lámpákat, és maszkot is cserélsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Asszem én most iszok valamit. ;) Az ablakom előtt ülök, a fotelban. Nézek kifelé, valami kicsit zöldes fénnyel, qrva nagy lángcsóvát maga után húzva esik lefelé, pár utcányira innen ;) Nem tüzijáték, ez frankón lángolt, vagy 10 méteres lángcsóvával hullott lefelé és kb. 30x akkora volt mint amikor tüzijáték darabok esnek. Előtte pedig nem volt durranás, pukkanás stb. :lol: Ha holnap bemondják hogy Dunakeszi egyik fele kihalt akkor valszeg emiatt az izé miatt volt. :) (nem, MÉG nem ittam semmit) Csukd be az ablakot gyorsan, mert elvisznek az UFO-k. Aztán jól meg......vizsgálnak. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Csukd be az ablakot gyorsan, mert elvisznek az UFO-k. Aztán jól meg......vizsgálnak. :lol: :) Már hajtogattam is alufóliából csákót magamnak, és kiraktam az ablakomra pár nyilat ami öcsém ablakára mutat. ;) Ha akarnak valamit akkor azt a szomszéd ablaknál keressék :P Nehogymá' engem cseszegessenek itt. Hát ki rakja rendbe az autót ha én az űrben sakkozom egy csápos zöldséggel :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 1991-ben a Kadett E-t leválotta az Astra F. 3 ajtós, 5ajtós, Caravan karosszériával, majd később jött a Sedan és a Cabrio. 1994-ben Az autó megjelenése frissítve lett. A változások kívül: • gömbölyű tükrök • új maszk • lámpák íve változik • fehér indexek ... Amúgy igen, felmegy az új front ha lámpákat, és maszkot is cserélsz :lol: kösz ezeket már olvastam, a cserélhetőségre vonatkozott a kérdés ;) nekem nem volt egyértelmű h úgy jólesz-e ahogy szeretném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 kösz ezeket már olvastam, a cserélhetőségre vonatkozott a kérdés :) nekem nem volt egyértelmű h úgy jólesz-e ahogy szeretném :lol: A szárnynak kérd el a "talpát" is. Ezek 2 részből állnak,és a régire nem fog felmenni az új. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 A szárnynak kérd el a "talpát" is. Ezek 2 részből állnak,és a régire nem fog felmenni az új. :lol: Bazz, neked nem kéne??? Már egyszer megkérdeztem a havert, van is neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Most láttam valahol neten fehér gsi szárnyat, de 20 ropit kérnek érte...az rettentő sok. GSI szárny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 http://racing-bazar.hu/szolgaltatas/fenyez..._munkak_jo_aron http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/735/bm...utomata-3648157 Jó reklám ez autóeladáshoz? :) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 És? Van fúrógép :D :P Vagy csak meg kell kérni Zotyát hogy kapirgáljon egy lyukat a megfelelő helyre :) ;) ;) kapirgáljon ;) mi ő tyúk? :cry: fent a négy csavar azt cső? ] nah találtam is alanyt a közelbe :P amugy a facelifesek annyiban kölönböznek h más a lámpa íve? szal ha arról még leszedem az első maszkot meg a lámpákat az úgy felmegy a régire? igen Ott én semmilyen sint nem láttam. :lol: Van ugye a motor meg annak a tengelye. A tengely vége kis gömb alakú ami belemegy ennek a hosszabitó szárnak a végébe ami bent maradt nekem.(és ez gondolom hasonlóan csatlakozik a lámpában a foncsorban elhelyezett "mifenébe" ami nálam konkrétan fekete, műanyag) Ennek a motor felőli része amolyan többkörmös izé. Azoknál fogva próbáltam kihúzni, de csak leszakadtak azok a körmök és nem mertem ezzel sem tovább próbálkozni mert igy még legalább tart annyira, hogy viszi a motor, nem csúszik ki belőle a tengelye illetve a végén lévő gömböcske. Tehát nekem a motor tengelyét meghosszabitó szár maradt bent mert a foncsorból nem birom kihúzni. te meg csinálj már egy képet arrol, hogy mit is akarsz kivenni inkáb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 http://racing-bazar.hu/szolgaltatas/fenyez..._munkak_jo_aron http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/735/bm...utomata-3648157 Jó reklám ez autóeladáshoz? :) :lol: ;) ilyen színnel ki az az idióta aki vesz kocsit? ;) főleg BMW-t? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts