Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Bérgyilkos a szomszédom sokszor jobb film...de lehet csak azért mert utálom edimörfit :lol:

én bírom edimörfit, de a bérgyilkos a szomszédom akkor is jobb :)

Elküldve
találtam egy hírdetést. Megnéztem az első pár képet, és azthittem nekiállok táncolni az asztalon. szép piros caravan, nem törött, nem égett ki, index nélküli sárvédős, még a lökösök is tetszenek rajta, erre beüt az utsó két kép... :lol: :)

http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...a_1.7_d_caravan

valaki linkelte Dini bontását, amin egy piros gsi volt...igaz az eleje törött, de sztem a sárvédők jók lehetnek....

vezettem azt a kocsit, de nem néztem meg ;)

Elküldve

Srácok ha az aláírásomat szeretném szerkeszteni, az a "személyes nyilatkozat" mező a profilomban?

Vagy bele kellett volna olvasnom a GYIK-ba? :lol:

Elküldve
Srácok ha az aláírásomat szeretném szerkeszteni, az a "személyes nyilatkozat" mező a profilomban?

Vagy bele kellett volna olvasnom a GYIK-ba? :)

Vezérlőpult, személyes adatok/ aláírás szerkesztése :lol:

Elküldve
Abban is tudsz szerkeszteni, adott esetben törölni az üres sorokat! De lehet, hogy csak engem zavar az ilyen egy kicsit. :)

már vki törölte, holott ő is beszerkeszthetett volna, és hagyhatott volna egy üzit, mint Hening.

mindegy ki így ki úgy, hibás az avatar aláírás de sebaj :lol:

Elküldve
már vki törölte, holott ő is beszerkeszthetett volna, és hagyhatott volna egy üzit, mint Hening.

mindegy ki így ki úgy, hibás az avatar aláírás de sebaj :)

Ezt nem értem. A tiéd(web cim) vagy az enyém(a tel.szám)? :lol:

szerk: másrészt, most hogy visszanéztem, nincs javitva/törölve még mindig... ;)

Elküldve

mindegy ki így ki úgy, hibás az avatar aláírás de sebaj :lol:

ha mod lennék, én is szó nélkül törölném. minek legyen felesleges komment?

Elküldve
Ezt nem értem. A tiéd(web cim) vagy az enyém(a tel.szám)? :lol:

szerk: másrészt, most hogy visszanéztem, nincs javitva/törölve még mindig... ;)

nem a tiédről, és nem is az enyémről van szó :P

akkor van vmi a te vagy az én gépemmel, mivel Sp is úgy szólt róla, mint egy töröltről, így gyanítom a te gépeddel van bibi.sőt más is törölve van ;)

ha mod lennék, én is szó nélkül törölném. minek legyen felesleges komment?

visszaolvasva a ti alany állítmány párbeszédetek is egy roppant fontos komment volt ;)

de ehhez is hozzászoktunk már nyugi :P :)

Elküldve
nem a tiédről, és nem is az enyémről van szó :P

visszaolvasva a ti alany állítmány párbeszédetek is egy roppant fontos komment volt ;)

de ehhez is hozzászoktunk már nyugi ;) :)

tekintve, hogy a kérdés nem tartalmazott alanyt, így igenis volt értelme... :lol:

Elküldve
ez indok nélkül is megy, bármikor :lol:

Mondatot nagybetűvel kell kezdeni...J0hnny nem szólt még? ;) :)

Apropó, megint téged faggatlak. Te bontod/átépited a lámpákat...esetleg tudod, hogy hogyan tudnám kiszedni azt az összekötő toldatot ami a magasságállitó motor tengelyét köti össze a foncsorral?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.