spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 hee arnaka!! elsőre nem írtad ezt le :) az idézetedben benne volt, feltételeztem h olvastad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Itt Csanakon. A szomszéd néni mondta az előbb. Átbacott volna? :) :lol: Lehet nem használ Fastum gélt.... Am tudja vki, hogy az ülésmagasség allító kurbli miért csak az ülés bal oldalat emeli meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 az idézetedben benne volt, feltételeztem h olvastad :lol: akkor ez tipikus esete annak, hogy egyszerre irntunk szinte, csak te megelőztél kettő darab mp vel ;) de am tényleg nem volt még ott mikor olvastam. am kössz az újat így tuti megjegyzem, sose tudtam ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Lehet nem használ Fastum gélt.... Am tudja vki, hogy az ülésmagasség allító kurbli miért csak az ülés bal oldalat emeli meg? Mert rossz az ülésed. Kiakadt ami ki szokott akadni. Vissza kell akasztani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Mert rossz az ülésed. Kiakadt ami ki szokott akadni. Vissza kell akasztani. ;) kiakadt ami ki szokott akadni :lol: ez egyszer egy ladás estén úgy játszódott le,hogy haver átkönyökölt a vezetőoldali ülés háttámlájára az anyósülésen ülve, az ülés háttámlája ezzel a lendülettel hátravágódott, a gyerek rátenyerelt a váltóra, ami így kiugrott sebességből, és elkezdett gurulni a kocsi, kézifék aligvolt, szóval volt riadalom, mire vhogy átlépett és rálépett a fére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Affene... :lol: ;) Amúgy az elektromos ablakot akartam. :P Kicsit tettem-vettem a kocsi körül, alaposan szemügyre vettem a kis rozsdafoltot a küszöbön. Nem felületi rozsda volt. :) http://kep.ivpicture.hu/319702.jpg Gyorsjavítást csináltam egy kis fehér szigszalaggal. ;) már megint kapirgáltad az autót b+... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Kicsinyhitű. :P :P :) Elképzelem ahogy a szomszédnéni átjön segíteni, feltenni a telefont a töltőre ;) :lol: ;) Az ilyenk azért mennek:P csak az a para ha sok színes van egyhelyen ;) (meg álatlában a fizikaórát alvással töltöttem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 :P ;) Az ilyenk azért mennek:P csak az a para ha sok színes van egyhelyen ;) Hát még akkor hogy néznél ha meglátnád a csomagtartóajtómat :lol: Sok-sok színes egy helyen. (ráadásul egyforma színűek hogy jól meg lehessen őket különböztetni :P :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Hát még akkor hogy néznél ha meglátnád a csomagtartóajtómat :lol: Sok-sok színes egy helyen. (ráadásul egyforma színűek hogy jól meg lehessen őket különböztetni ;) :) ) építettem egyszer régen egy technik autót, és tettem bele minden lámpát, jó távolsági az nem volt, meg fék és lükverc, de a lényegsebbek benne voltak... kétszínű vezetékkel ;) hibakeresés helyett inkább építettem egy másikat, pedig az volt a legnagyobb technikautó, amit építettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Hát még akkor hogy néznél ha meglátnád a csomagtartóajtómat :lol: Sok-sok színes egy helyen. (ráadásul egyforma színűek hogy jól meg lehessen őket különböztetni ;) :) ) a sok-sok szines egyhelyen (ami egyforma színű) az milyen? ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 a sok-sok szines egyhelyen (ami egyforma színű) az milyen? ;) ;) :P Az összes ami ott van az zöld-barna. Az ablaktörlőtől, a központi-záron keresztül a hangszórókig minden :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 ez a sokszinű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 ez a sokszinű :lol: Hűha, mennyi elektromos tükröt be lehetne ebből kábelezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Hűha, mennyi elektromos tükröt be lehetne ebből kábelezni! :lol: az haggggggggyám, de mennyi cuccot tudnék még ebből a kupacból használni hm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61502.jpg Na ilyen felnikupakok kellenének nekem :lol: nincs véletlen az is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Na ilyen felnikupakok kellenének nekem :lol: nincs véletlen az is? :) tudom hogy pont ilyenek kellenének, de ezek már több mint 2éves képek...próbálj lőni vaterán. most csak újabb kupakom van, az sima kerek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 tudom hogy pont ilyenek kellenének, de ezek már több mint 2éves képek...próbálj lőni vaterán. most csak újabb kupakom van, az sima kerek :) a kocka érdekesebb lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 próbálj lőni vaterán. most csak újabb kupakom van, az sima kerek :P Lehetetlen vállalkozás, egyszerűbb lenne ha nekiállnék valakiéről lecsencselni csak az nem az én műfajom :) tulajdonképp bármilyen megfelelne csak passzoljon oda :lol: egy bontott asconáé lett volna csak amolyan kidudorodó de hasonló viszont azt nem adták még akkor ide mert hivatalosan nem nyitott még meg az a bontó és féltek, hogy apeh ellenőr vagyok ;) mire meg visszamentem értük felnistől elvitték pedig maguk a felnik elég romosak voltak, ütött lehorzsolt peremekkel -nem tudom ki lehetett az a sügér aki magáévá tette ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ki tudna segiteni? Nem tudom kiszedni azt a toldatot ami a fényszóró magasságállitó motor tengelyét összeköti a foncsorral. :lol: Próbáltam megfogni fogóval, de csak leszakadt egy-két kis fülecske amik szoritják a motor tengelyét és igy nem próbálkoztam tovább. Volt ez már téma, állitólag lehet venni külön is ilyen toldatot, de én nem találok az általam nézegetett webshop-okban.(Láng, Unix, Bárdi) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 tv2 barkasnak adtak vmi japóverda hangot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 tv2 barkasnak adtak vmi japóverda hangot :) Barkas...az waresz motoros nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Barkas...az waresz motoros nem? :lol: Az. Csak kicsit erősebb mert más a főtengelye, de minden gond nélkül cserélhetőek egymással De a hangja az más mint a wartburgé!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Az. Csak kicsit erősebb mert más a főtengelye, de minden gond nélkül cserélhetőek egymással De a hangja az más mint a wartburgé!! :) Nah de egy Edimörfi filmben nem lehet 2T hanggal repeszteni a hálivúdi nézők fülét ;) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nah de egy Edimörfi filmben nem lehet 2T hanggal repeszteni a hálivúdi nézők fülét ;) :lol: ;) Bérgyilkos a szomszédom sokszor jobb film...de lehet csak azért mert utálom edimörfit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 találtam egy hírdetést. Megnéztem az első pár képet, és azthittem nekiállok táncolni az asztalon. szép piros caravan, nem törött, nem égett ki, index nélküli sárvédős, még a lökösök is tetszenek rajta, erre beüt az utsó két kép... :lol: :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...a_1.7_d_caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts