Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Itt Csanakon. A szomszéd néni mondta az előbb. Átbacott volna? :) :lol:

Lehet nem használ Fastum gélt....

Am tudja vki, hogy az ülésmagasség allító kurbli miért csak az ülés bal oldalat emeli meg?

Elküldve
az idézetedben benne volt, feltételeztem h olvastad :lol:

akkor ez tipikus esete annak, hogy egyszerre irntunk szinte, csak te megelőztél kettő darab mp vel ;)

de am tényleg nem volt még ott mikor olvastam.

am kössz az újat így tuti megjegyzem, sose tudtam ;) :)

Elküldve
Lehet nem használ Fastum gélt....

Am tudja vki, hogy az ülésmagasség allító kurbli miért csak az ülés bal oldalat emeli meg?

Mert rossz az ülésed. Kiakadt ami ki szokott akadni. Vissza kell akasztani. :lol:

Elküldve
Mert rossz az ülésed. Kiakadt ami ki szokott akadni. Vissza kell akasztani. ;)

kiakadt ami ki szokott akadni :lol:

ez egyszer egy ladás estén úgy játszódott le,hogy haver átkönyökölt a vezetőoldali ülés háttámlájára az anyósülésen ülve, az ülés háttámlája ezzel a lendülettel hátravágódott, a gyerek rátenyerelt a váltóra, ami így kiugrott sebességből, és elkezdett gurulni a kocsi, kézifék aligvolt, szóval volt riadalom, mire vhogy átlépett és rálépett a fére :)

Elküldve
Affene... :lol: ;) Amúgy az elektromos ablakot akartam. :P

Kicsit tettem-vettem a kocsi körül, alaposan szemügyre vettem a kis rozsdafoltot a küszöbön. Nem felületi rozsda volt. :)

http://kep.ivpicture.hu/319702.jpg

Gyorsjavítást csináltam egy kis fehér szigszalaggal. ;)

már megint kapirgáltad az autót b+... :P ;)

Elküldve
Kicsinyhitű. :P

:P :)

Elképzelem ahogy a szomszédnéni átjön segíteni, feltenni a telefont a töltőre ;) :lol:

;)

Az ilyenk azért mennek:P csak az a para ha sok színes van egyhelyen ;) (meg álatlában a fizikaórát alvással töltöttem)

Elküldve
:P ;)

Az ilyenk azért mennek:P csak az a para ha sok színes van egyhelyen ;)

Hát még akkor hogy néznél ha meglátnád a csomagtartóajtómat :lol: Sok-sok színes egy helyen. (ráadásul egyforma színűek hogy jól meg lehessen őket különböztetni :P :) )

Elküldve
Hát még akkor hogy néznél ha meglátnád a csomagtartóajtómat :lol: Sok-sok színes egy helyen. (ráadásul egyforma színűek hogy jól meg lehessen őket különböztetni ;) :) )

építettem egyszer régen egy technik autót, és tettem bele minden lámpát, jó távolsági az nem volt, meg fék és lükverc, de a lényegsebbek benne voltak... kétszínű vezetékkel ;)

hibakeresés helyett inkább építettem egy másikat, pedig az volt a legnagyobb technikautó, amit építettem...

Elküldve
Hát még akkor hogy néznél ha meglátnád a csomagtartóajtómat :lol: Sok-sok színes egy helyen. (ráadásul egyforma színűek hogy jól meg lehessen őket különböztetni ;) :) )

a sok-sok szines egyhelyen (ami egyforma színű) az milyen? ;) :P :P

Elküldve
a sok-sok szines egyhelyen (ami egyforma színű) az milyen? ;) ;) :P

Az összes ami ott van az zöld-barna. Az ablaktörlőtől, a központi-záron keresztül a hangszórókig minden :lol: :)

Elküldve
Hűha, mennyi elektromos tükröt be lehetne ebből kábelezni! :lol:

az haggggggggyám, de mennyi cuccot tudnék még ebből a kupacból használni hm...

Elküldve
Na ilyen felnikupakok kellenének nekem :lol: nincs véletlen az is? :)

tudom hogy pont ilyenek kellenének, de ezek már több mint 2éves képek...próbálj lőni vaterán. most csak újabb kupakom van, az sima kerek ;)

Elküldve
tudom hogy pont ilyenek kellenének, de ezek már több mint 2éves képek...próbálj lőni vaterán. most csak újabb kupakom van, az sima kerek :)

a kocka érdekesebb lenne... :lol:

Elküldve
próbálj lőni vaterán. most csak újabb kupakom van, az sima kerek :P

Lehetetlen vállalkozás, egyszerűbb lenne ha nekiállnék valakiéről lecsencselni csak az nem az én műfajom :) tulajdonképp bármilyen megfelelne csak passzoljon oda :lol: egy bontott asconáé lett volna csak amolyan kidudorodó de hasonló viszont azt nem adták még akkor ide mert hivatalosan nem nyitott még meg az a bontó és féltek, hogy apeh ellenőr vagyok ;) mire meg visszamentem értük felnistől elvitték pedig maguk a felnik elég romosak voltak, ütött lehorzsolt peremekkel -nem tudom ki lehetett az a sügér aki magáévá tette ;) :P

Elküldve

Ki tudna segiteni? Nem tudom kiszedni azt a toldatot ami a fényszóró magasságállitó motor tengelyét összeköti a foncsorral. :lol: Próbáltam megfogni fogóval, de csak leszakadt egy-két kis fülecske amik szoritják a motor tengelyét és igy nem próbálkoztam tovább. Volt ez már téma, állitólag lehet venni külön is ilyen toldatot, de én nem találok az általam nézegetett webshop-okban.(Láng, Unix, Bárdi) :)

Elküldve
Barkas...az waresz motoros nem? :lol:

Az. Csak kicsit erősebb mert más a főtengelye, de minden gond nélkül cserélhetőek egymással

De a hangja az más mint a wartburgé!! :)

Elküldve
Az. Csak kicsit erősebb mert más a főtengelye, de minden gond nélkül cserélhetőek egymással

De a hangja az más mint a wartburgé!! :)

Nah de egy Edimörfi filmben nem lehet 2T hanggal repeszteni a hálivúdi nézők fülét ;) :lol: ;)

Elküldve
Nah de egy Edimörfi filmben nem lehet 2T hanggal repeszteni a hálivúdi nézők fülét ;) :lol: ;)

Bérgyilkos a szomszédom sokszor jobb film...de lehet csak azért mert utálom edimörfit :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.