spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sorry hogy nem olvasok vissza tizen iksz oldalt :$ mikor lesz tali? es hun? Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 elegem van már... veszek ződ motorháztetőt, meg fehér sárvédőt aztán bérbeadom felvonulni... :lol: :) Haver átkente ecsettel és Trináttal a Combo-t ;) de esküszöm, hogy lett olyan mintha fúj(at)ta volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Visit My Website oh, röpke 70km... Van vmi feltétel a megjelenéshez, vagy elég ha Opel van a popsim alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 oh, röpke 70km... Van vmi feltétel a megjelenéshez, vagy elég ha Opel van a popsim alatt? semmi...ez egy hivatalos gyorsulási verseny, csak mellé lett szervezve opel tali. és külön katban indulhatnak az opelesek, egymás ellen. persze nem kötelező :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 semmi...ez egy hivatalos gyorsulási verseny, csak mellé lett szervezve opel tali. és külön katban indulhatnak az opelesek, egymás ellen. persze nem kötelező :) csak meg tudnám csinálni addig amiket szeretnék :$ ( angel eyes, széldédő fóliák, ... , .... ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 csak meg tudnám csinálni addig amiket szeretnék :$ ( angel eyes, széldédő fóliák, ... , .... ) :lol: Én csak autót szeretnék csinálni belőle addig ;) ;) És ha menek, akkor viszem Barátnőmet is :) Had' lássa hogy kultúrnépekkel ismerkedek :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 vazzeg milyen régi képeket találok...nagyon poén. 2007 vége, 08 eleje...gsi bontáás :lol: avagy hogyan kezdődött az egész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 vazzeg milyen régi képeket találok...nagyon poén. 2007 vége, 08 eleje...gsi bontáás :lol: avagy hogyan kezdődött az egész :) Megosztod a pórnéppel? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Megosztod a pórnéppel? :lol: :) És a többiekkel? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Megosztod a pórnéppel? :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 múltkoriban beszéltünk a digitális műszerfalakról. http://www.youtube.com/watch?v=2Yje2yYDHdA. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 le se mostam... :lol: vhogy nekem se jött még össze úgy lejutni egyre se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 vhogy nekem se jött még össze úgy lejutni egyre se... Sok értelme lett volna pedig. Abban a szép tiszta időben :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sok értelme lett volna pedig. Abban a szép tiszta időben :) :lol: végül is az eső lemosta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ma este mentem az úton, indexelek balra, hogy lekanyarodjak, erre balról 60-al kb keresztbe repeszt 1 autó (elsőbbség adás nuku). Na mondom a jó édes q a-dat, kicsit előbb érek oda szanaszét töri az autót, meg engem is, mivel bal oldalról jött. Persze nő volt. Milyen emberek vannak....bz+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ma este mentem az úton, indexelek balra, hogy lekanyarodjak, erre balról 60-al kb keresztbe repeszt 1 autó (elsőbbség adás nuku). Na mondom a jó édes q a-dat, kicsit előbb érek oda szanaszét töri az autót, meg engem is, mivel bal oldalról jött. Persze nő volt. Milyen emberek vannak....bz+ És ezt megcsinálja legközelebb is, mert lövése nincs hogy történt valami... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ma este mentem az úton, indexelek balra, hogy lekanyarodjak, erre balról 60-al kb keresztbe repeszt 1 autó (elsőbbség adás nuku). Na mondom a jó édes q a-dat, kicsit előbb érek oda szanaszét töri az autót, meg engem is, mivel bal oldalról jött. Persze nő volt. Milyen emberek vannak....bz+ Pár napja épp egy körforgalomban haladtam, amikor oldalról egy papa behajtott elém. Ha pár méterrel előrébb vagyok belemegy az oldalamba. Szerencsére előre látszott, hogy be fog hajtani. Nem gyorsított, nem lassított egyszerűen átcsorgott előttem. Mostanában minden napra jut egy kretén a 180 km-re. Tegnap előtt haladt előttem egy extraszabályos sofőr, aki halálpontosan fékbe beleállva lassít a lakott terület táblánál. (Félreértések elkerülése végett nem vagyok száguldozós típus, a büntetési határ alatt autózom.) No ez az ipse addig volt szabályos, amíg 16 éves autómmal el nem mentem mellette az egyik ilyen táblánál való "vészfékezésénél" a belső sávban. Ekkor elborult az agya, félredobta addigi szabályos énjét és kíméletlenül nyomta. Nem tudom mi értelme volt. Tegnap pedig egy pár éves Seat Toledós, (aki addig épphogy 70-nel haladt lakott területen kívül) vette rossz néven, hogy mögé értem és meg akartam előzni, csak épp jöttek szembe. A 70-es tempót mindjárt felturbózta 100 fölé, nehogymár... Hihetetlen mekkora idióták vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 csak meg tudnám csinálni addig amiket szeretnék :$ ( angel eyes, széldédő fóliák, ... , .... ) :lol: Sok pénzért nem akarsz látni este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sok pénzért nem akarsz látni este? ahj fejezd már be :lol: neked is volt elég sokáig. próbálja ki ő is, én is ki fogom, mert tetszik, és max télen cserélek lámpát is, nem csak kereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 ahj fejezd már be :lol: neked is volt elég sokáig. próbálja ki ő is, én is ki fogom, mert tetszik, és max télen cserélek lámpát is, nem csak kereket. Csak hátha sikerül megkímélni egy rossz döntéstől és sok pénz kiadásától. Nem volt sokáig, 4-5 hónapot volt benn talán, és a végén már rohadtul idegesített. De tudod mit? Vedd meg, aztán jöjj rá magad, hogy mennyire sz@r. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Csak hátha sikerül megkímélni egy rossz döntéstől és sok pénz kiadásától. Nem volt sokáig, 4-5 hónapot volt benn talán, és a végén már rohadtul idegesített. De tudod mit? Vedd meg, aztán jöjj rá magad, hogy mennyire sz@r. pontosan erről van szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 pontosan erről van szó :lol: Gratulálok ehhez a felfogáshoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Gratulálok ehhez a felfogáshoz. :lol: felfogás... sztem nem csak erről van szó. neked is mondta Sp is, hogy nem olyan jó a fénye nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 felfogás... sztem nem csak erről van szó. neked is mondta Sp is, hogy nem olyan jó a fénye nem? Ő xenonnal nyomta, az más. Utólag belegondolva örülnék, ha akkor alaposan lebeszél róla valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ő xenonnal nyomta, az más. Utólag belegondolva örülnék, ha akkor alaposan lebeszél róla valaki. utólag azzal nyomta. végerdmény egy olyan lámpa lenne, mint az övé... de akkor se lenne szabályos... meg ahhoz kicsit sokat kell még gubizni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts