RobesPierre Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 ez igazából olyan, csak 50% os, és GE nem Tungsram, de a GE 90%os tapasztalatok szerint ugyan az mint a tungsram 90% os ja és nekem meg tungsram megalight 60% om van :lol: most második éve asszem, a fénye az már veszített a tompítottal, de a távolsági még most is :lol: Pár hete vettem -a fórumban olvasottak alapján- megalight 90%-t. Azt tudni kell én sosem voltam megelégedve a világítással, pedig nemrég cseréltem mindkét lámpatestet. Szal beletettem az izzókat, a garázsban próbálva tényleg jobban világít, de az úton... Hát nem nagyon vagyok elájulva tőle. Ahogy pl. megyek este egy kocsisorban -főleg duplasávoson- és hasonlítgatom a kocsim által bevilágított útrészt más kocsiéval, hát még így is a gyengébbik kategória. Régi 120-as skodámon mezei izzóval fényévekkel jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Pár hete vettem -a fórumban olvasottak alapján- megalight 90%-t. Azt tudni kell én sosem voltam megelégedve a világítással, pedig nemrég cseréltem mindkét lámpatestet. Szal beletettem az izzókat, a garázsban próbálva tényleg jobban világít, de az úton... Hát nem nagyon vagyok elájulva tőle. Ahogy pl. megyek este egy kocsisorban -főleg duplasávoson- és hasonlítgatom a kocsim által bevilágított útrészt más kocsiéval, hát még így is a gyengébbik kategória. Régi 120-as skodámon mezei izzóval fényévekkel jobb volt. hát nekem csak 60% as volt, de ég és föld volt a mezeihez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 foncsort lehet cseréltetni? megéri? kéne vmi világítás topic:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 foncsort lehet cseréltetni? megéri? kéne vmi világítás topic:P Amíg ennyiért kapni új lámpát, új üveggel, új foncsorral addig szerintem nem érdemes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Amíg ennyiért kapni új lámpát, új üveggel, új foncsorral addig szerintem nem érdemes :lol: én már az angyalszemekre spórolok szal akkor addig vakoskodok tovább:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 én már az angyalszemekre spórolok szal akkor addig vakoskodok tovább:) ííí... azzal fogsz csak igazán :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 ííí... azzal fogsz csak igazán :lol: :lol: akkor hozzászokok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Ez a foncsor dolog engem is érdekelne. Valeo lámpa, és konkrétan nincs alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Irigyellek. Nálam a tennivalók listája: -megnézni mi kopog elől -égők és kattogó km spirál miatt kivenni a műszerfalat -középkonzolban nem világít egy égő, amíg oda nem ütök egyet -nehezen jár a kuplung -övfeszítőt kicserélni (de előtte beszerezni egyet) -a kézifékkötél hidegben pattan egy helyen -az erősítő alatti kárpitozott panel egyik csavarja fellazult és zörög Úgy nagyjából ennyi, de nincs időm ezekre. Sajnos. Cserélj féltengelyt, éa minden gondod megoldódik! Várjál...nézd csak...van is egy felesleges! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Ez a foncsor dolog engem is érdekelne. Valeo lámpa, és konkrétan nincs alja. Kicsit tallózgattam a foncsorozást keresve, és találtam helyette egy műszaki vizsga történetet.:Klikk Ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Ha már a fényszóróknál tartunk... Mennyire számottevő a különbség a 17,5-ös és a 12,5-ös fényerejű lámpák közt? Mielőtt lelőnétek a poént, tudom hogy 5 :lol: , de mennyire mutatkozik ez meg pl. éjszaka? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Egyáltalán miből adódik ez a különbség?(üveg, foncsor/tükröződő bevonat?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Pár hete vettem -a fórumban olvasottak alapján- megalight 90%-t. Azt tudni kell én sosem voltam megelégedve a világítással, pedig nemrég cseréltem mindkét lámpatestet. Szal beletettem az izzókat, a garázsban próbálva tényleg jobban világít, de az úton... Hát nem nagyon vagyok elájulva tőle. Ahogy pl. megyek este egy kocsisorban -főleg duplasávoson- és hasonlítgatom a kocsim által bevilágított útrészt más kocsiéval, hát még így is a gyengébbik kategória. Régi 120-as skodámon mezei izzóval fényévekkel jobb volt. Hiába a jó izzó ha nincs jól beállítva a fényszóró. Én is csak a mega izzókkal vettem észre, hogy nincs is jól beállítva. Beállítás után más sokkal sokkal jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Pár hete vettem -a fórumban olvasottak alapján- megalight 90%-t. Azt tudni kell én sosem voltam megelégedve a világítással, pedig nemrég cseréltem mindkét lámpatestet. Szal beletettem az izzókat, a garázsban próbálva tényleg jobban világít, de az úton... Hát nem nagyon vagyok elájulva tőle. Ahogy pl. megyek este egy kocsisorban -főleg duplasávoson- és hasonlítgatom a kocsim által bevilágított útrészt más kocsiéval, hát még így is a gyengébbik kategória. Régi 120-as skodámon mezei izzóval fényévekkel jobb volt. Hát ezt én nem írom alá. VW Bora, Mazda 323F, Mazda Xedos6, BMW E30.....ezeket próbáltam eddig, és mindegyiknek durván pocsék az Astrához képs a fényszórója. Én ezzel ami kifejezetten jól látok. Sőt, múltkor mentem egy E Mercivel, és annak sem volt jobb a tompítottja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 én már az angyalszemekre spórolok szal akkor addig vakoskodok tovább:) Na azokkal látni nem fogsz, és ha igényes vagy a minőségi cuccokra, első nap kihajítod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Na azokkal látni nem fogsz, és ha igényes vagy a minőségi cuccokra, első nap kihajítod. :lol: én pl a combo gyárijával tök jól látok, de az is lehet h rég használtam az enyémet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 én pl a combo gyárijával tök jól látok, de az is lehet h rég használtam az enyémet :lol: Zoli, az én kérdésemre nem tudnál valami választ? Te úgyis otthon vagy a "lámpásosdiban"(is). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Ha már a fényszóróknál tartunk... Mennyire számottevő a különbség a 17,5-ös és a 12,5-ös fényerejű lámpák közt? Mielőtt lelőnétek a poént, tudom hogy 5 :( , de mennyire mutatkozik ez meg pl. éjszaka? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Egyáltalán miből adódik ez a különbség?(üveg, foncsor/tükröződő bevonat?) :lol: nem tudom mi a difi, gyári lámpával csak annyit foglalkoztam h szétszedjem és kibelezzem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 küldött a srácc képeket a bcről, amit nemrég Invi linkelt be http://pics.coldline.hu/pics/19246-20100226-qxttDz.jpg http://pics.coldline.hu/pics/19247-20100226-EE8xb3.jpg http://pics.coldline.hu/pics/19248-20100226-WECNXQ.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Hát ezt én nem írom alá. VW Bora, Mazda 323F, Mazda Xedos6, BMW E30.....ezeket próbáltam eddig, és mindegyiknek durván pocsék az Astrához képs a fényszórója. Én ezzel ami kifejezetten jól látok. Sőt, múltkor mentem egy E Mercivel, és annak sem volt jobb a tompítottja. Jah, a Pandának sem egy túlzás jó :lol: de még elfogadható, az Astráé 10x jobb :lol: :lol: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Éééééééés megvan az idei év első két potykája, 2 és 2.4 kilós :( :D úgy sejtem, hogy ebből már össze lehet hozni egy kisebb fajta találkozót :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 küldött a srácc képeket a bcről, amit nemrég Invi linkelt be https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=2...p=inline&zw https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=2...p=inline&zw https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=2...p=inline&zw Nekem nem működnek a linkek. Levélből nem tudsz belinkelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Jah, a Pandának sem egy túlzás jó :lol: de még elfogadható, az Astráé 10x jobb :P :( -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Éééééééés megvan az idei év első két potykája, 2 és 2.4 kilós :D :D úgy sejtem, hogy ebből már össze lehet hozni egy kisebb fajta találkozót :P :D :D :lol: http://s10.images.www.tvn.hu/2010/02/26/12...0169cda7751.jpg Kár, hogy nem szeretem a halat :lol: Ha marhapöri is lesz, szólj :D Amúgy grat a fogáshoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Nekem nem működnek a linkek. Levélből nem tudsz belinkelni. megcsináltam máshogy! linklej már egy képet a tiédről is, mert nekem ez furcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 megcsináltam máshogy! linklej már egy képet a tiédről is, mert nekem ez furcsa. Nekem is ugyanígy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Kár, hogy nem szeretem a halat :lol: Ha marhapöri is lesz, szólj :D Amúgy grat a fogáshoz :P Köcce :lol: Marhára még nem mentem horoggal de lehet megpróbálom :lol: csalinak majd füvet használok :D :D marhapöreszben meg babgulyásban faterom az ász :P én örülök ha egy jó halászlevet össze tudok hozni :( mondjuk tavaly ízlett a csapatnak... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Nekem is ugyanígy néz ki. ja jolvan, most már értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts