hening Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 És csigák. :lol: :lol: Annak ott van Ő. :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Neked is van akváriumod? Akkor te sem vagy bu.i. :lol: mé ha nincs, akkor meleg vki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 mé ha nincs, akkor meleg vki? :lol: Állítólag . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Állítólag . :lol: akkor vagy akvárium vagy vmi kamunő beszerzése ajánlott, de gyorsan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Keresd meg Udi cartársat pü-ben! :lol: Neki van beépítve ilyen cucc! És hogyan tudom megkeresni Udi profilját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 akkor vagy akvárium vagy vmi kamunő beszerzése ajánlott, de gyorsan :lol: Nem tudom, melyik macerásabb? Az akvárium algásodik, a nő meg sokba kerül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 És hogyan tudom megkeresni Udi profilját? Fent felhasználók-Udi-Udi profilja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 milyen friss film van az rtlen :lol: oviba jártam, mikor videón néztük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 100W H4 mehet bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 100W H4 mehet bele? Mibe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 100W H4 mehet bele? Ha mérges vagy a foncsorra és büntetni akarod :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Ha mérges vagy a foncsorra és büntetni akarod :lol: :lol: Vagy a fórumtagokat,hogy vajon mire is válaszolt a cartárs! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 100W H4 mehet bele? Nem javasolt, de ha mindenképp ki akarod próbálni, relézd be. De inkább ilyet próbálj ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 bocsánat bocsánat, 92 opel astra f 5 ajtós c16nz, h4 izzót szeretnék cserélni valami extrafényűre mert farkasvakságban szenvedek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Nem javasolt, de ha mindenképp ki akarod próbálni, relézd be. De inkább ilyet próbálj ki. ilyet hol tudok venni nem netről? norauto meg ilyeneket már néztem de tungsramot sehol nem találtam:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 ilyet hol tudok venni nem netről? norauto meg ilyeneket már néztem de tungsramot sehol nem találtam:( Pl. ahonnan linkeltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 ilyet hol tudok venni nem netről? norauto meg ilyeneket már néztem de tungsramot sehol nem találtam:( Én pl. a Láng-ba vettem, de elég sok helyen eshet veled szembe. A Norauto izzókból nincs nagyon elengedve ahogy elnéztem a múltkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Pl. ahonnan linkeltem :lol: én sztem vak vagyok, de sehol nem találok elérhetőséget:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 én sztem vak vagyok, de sehol nem találok elérhetőséget:S Tessék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Mibe? :lol: hajsütő vas formátumban a hajadba, szerinted a H4 az mégis mi lehet? :( tény, hogy kicsit minimal módba szokott írkálni, de szerintem ez egyértelmű volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Még annyit kérdezett, hogy lomizok e? Hmmm. Mert fenn van a tetőcsomagtartó. mondom csak létrákat cipelek. :( Aztán jó utat kívántak. Na ne mán már az astrával is lomisnak /kissebbségnek/ néznek. Amikor ladám volt akkor is állandóan megállítottak mert olyan "elkövető típúsú jármű" Aztán mikor látták a jogsin a Wágner vezetéknevet rögtön adták vissza a papírt és viszlát. Most egyre több lomis használja az astrát is és a rendőrők valahogy mekülönböztetett figyelmet szentelenek az ilyen autóknak. Nem azt mondom ha valaki gyanús akkor inkább állítsák meg, de amikor egy kocsisorból célirányosan a ladákat (mostanában astrát is) szedik csak ki az már egyfajta előítélet... ilyet hol tudok venni nem netről? norauto meg ilyeneket már néztem de tungsramot sehol nem találtam:( Csak nehogy 5ezréert adják neked is mint itt már valkinek :lol: Az 5eft a H7-es ára. A H4-est már... hú ennek felvitték az árát de így is 3600 körül van. Én mintha olcsóbban vettem volna kb 2hónapja. Biztos nagy a kereslet rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Na ne mán már az astrával is lomisnak /kissebbségnek/ néznek. Amikor ladám volt akkor is állandóan megállítottak mert olyan "elkövető típúsú jármű" Aztán mikor látták a jogsin a Wágner vezetéknevet rögtön adták vissza a papírt és viszlát. Most egyre több lomis használja az astrát is és a rendőrők valahogy mekülönböztetett figyelmet szentelenek az ilyen autóknak. Nem azt mondom ha valaki gyanús akkor inkább állítsák meg, de amikor egy kocsisorból célirányosan a ladákat (mostanában astrát is) szedik csak ki az már egyfajta előítélet... Csak nehogy 5ezréert adják neked is mint itt már valkinek :lol: Az 5eft a H7-es ára. A H4-est már... hú ennek felvitték az árát de így is 3600 körül van. Én mintha olcsóbban vettem volna kb 2hónapja. Biztos nagy a kereslet rá :( Engem a kopott, körbehorpadt, elöl kicsit zúzott astrával szerinted hányszor néztek gyanúsnak? :lol: :D Editnek a múltkor valaki mondta hogy ültessen növényt az autóra, de nem sikerült kitalálni senkinek hogy hogy kéne. Hát Így! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Tessék köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 tény, hogy kicsit minimal módba szokott írkálni, de szerintem ez egyértelmű volt :lol: mert nem akarok hülyeséget írni, bár néha ígyis sikerül :( meg első autó, ezelőtt ilyeneket csak képen láttam :D csak tanulok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Baccameg... Itt ülök bent a cégnél, gyakorlatilag nincs meló, mert holnap megyünk külső helyre. Az autó itt dekkol a cég előtt, szépen süt a nap, egész meleg is van. Úgy csinálnék valamit vele, de nemtudok mit :lol: Lemosni meg nem fogom itt :D :( lehet hogy kiveszem az üléseket, és újra beteszem a feketéket. :D Aztán vasárnap vissza :lol: :D Hihetetlen... mióta nem kell bele állandóan vizet meg olajat öntögetni azóta szinte idegesítően nincs mit csinálni vele :lol: Ha már meglenne csinálva a kasztni akkor most kint simogatnám :D Tibi! Csak neked : http://autolabor.hu//cikk/vadbarom-tetosza...el-kombi-astran :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts