Guest gorbi Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 mociszám marad alvázszám marad, papírokon szereplő adatok serint minden ugyan az mérje be, hogy nem 60ló :lol: Nem célom, hogy meggyőzzelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 most bezzeg nem offoltok, mikor lehetne jelentkezni lacházára... Sosem lesz minden úgy, ahogy szeretnéd, de sört bármikor bonthatsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Sosem lesz minden úgy, ahogy szeretnéd, de sört bármikor bonthatsz. :lol: nem is rossz 5let :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Sosem lesz minden úgy, ahogy szeretnéd, de sört bármikor bonthatsz. :D Bármikor amikor nem azt veszi észre az ember amikor hazaér, hogy drága öcsikéje eltüntette a dugi - Heineken készletét... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nem is rossz 5let :lol: erről lacházáról lemaradtam miről is van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 erről lacházáról lemaradtam miről is van szó? Opel találkozó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Csak a motorkód tartalmazza a befecskendezés típusát. :lol: Ájm szorri, későn vettem észre, hogy át lett víve az egyébbe. :lol: műszakin nem nézik? eddig vittem már pár heyre, egyiken úgy jártam, mint Sp, ki se nyitottákamocitetőt, másikon meg lázasan megkeresték a mociszámot, közben átkültem egy mp3mat a telefonomró a vizsgabiztosnak, és le is zárták a motorháztetőt. :( okosított autóval azért tény, hogy körbe kell érdeklődni... de mvki mondta, hogy nem ngy a valószínűsége, hogy ebbe belekötnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Bármikor amikor nem azt veszi észre az ember amikor hazaér, hogy drága öcsikéje eltüntette a dugi - Heineken készletét... :lol: :( :D még jó, hogy nincs öcsém :lol: :D :lol: van bezzeg 2 nővérem :D el voltam nyomva évekig :D de legalább a sört nem szerették :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 még jó, hogy nincs öcsém :lol: :D :D van bezzeg 2 nővérem :lol: el voltam nyomva évekig :( de legalább a sört nem szerették :D :D Viszont van egy tippem rá hogy örökölt babákból jól álltál :lol: :lol: Öcsikém mostanában jött rá hogy vannak piák :D Anyám 2-3 hónapja amikor hazajött talált egy öcsémet, egy haverját, meg egy üveget amiben kicsivel korábban még az Ő születésnapi ajándéka volt. Ararat konyakból eltüntettek egy üveggel. :lol: a haver gyerek 3x mutatkozott be, (mindig elfelejtette hogy már túl van rajta) öcsikém meg csak annyit mondott hogy ő inkább lefekszik :P este láttuk legközelebb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Viszont van egy tippem rá hogy örökölt babákból jól álltál :lol: :D uhhh, ne is emlegesd :D :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 uhhh, ne is emlegesd :( :lol: :lol: együttérzek, bár nekem szerencsére csak 1 van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Bármikor amikor nem azt veszi észre az ember amikor hazaér, hogy drága öcsikéje eltüntette a dugi - Heineken készletét... :lol: :lol: :( Ezek szerint nem volt eléggi dugi a pia. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Ezek szerint nem volt eléggi dugi a pia. :( Panelban elég korlátozottak a lehetőségek :lol: :D De mostantól a kocsiban tartom. Kár hogy jön a meleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Opel találkozó lesz. Én kihagyom :lol: nem áll úgy a kassza.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Opel találkozó lesz. Ha van arra bontó, jó állapotyú piros kasztnielemekkel, akkor már iratkozom is felfele :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Lehet valahol kapni olyan fényvisszaverő matricákat mint amilyenek a rendőr Astrákon voltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Lehet valahol kapni olyan fényvisszaverő matricákat mint amilyenek a rendőr Astrákon voltak? valahol biztosan, mert az útszéli oszlopokon is olyan van, és én kaptam pár darabot egy üzemből, csak nem ért ide :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 valahol biztosan, mert az útszéli oszlopokon is olyan van, és én kaptam pár darabot egy üzemből, csak nem ért ide :lol: Kellene valami szolid rendőrös dizájn az autóra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Kellene valami szolid rendőrös dizájn az autóra. :lol: Fényhíd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Fényhíd. :lol: Azért ha lehet ne menjünk át a büntethető kategóriába. :( http://www.aczelauto.hu/index.php?l=&kat=810 Itt van, nem is drágán, meg valahol szerzek majd piros kék ledes villogót a maszk mögé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Fényhíd. :lol: olyat nemtucc ami hűtőrács mögé való?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 olyat nemtucc ami hűtőrács mögé való?:lol: Van ott hely a hűtő előtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Van ott hely a hűtő előtt? Van...oda lesz valami villogó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Van...oda lesz valami villogó. :lol: Van egy sárga villogóm ha érdekel, de 220-as. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Van...oda lesz valami villogó. :lol: Biciklis villogót oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts