Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
mociszám marad alvázszám marad, papírokon szereplő adatok serint minden ugyan az

mérje be, hogy nem 60ló :lol:

Nem célom, hogy meggyőzzelek.

Elküldve
Sosem lesz minden úgy, ahogy szeretnéd, de sört bármikor bonthatsz. :D

Bármikor amikor nem azt veszi észre az ember amikor hazaér, hogy drága öcsikéje eltüntette a dugi - Heineken készletét... :lol: :lol: :(

Elküldve
Csak a motorkód tartalmazza a befecskendezés típusát. :lol:

Ájm szorri, későn vettem észre, hogy át lett víve az egyébbe. :lol:

műszakin nem nézik?

eddig vittem már pár heyre, egyiken úgy jártam, mint Sp, ki se nyitottákamocitetőt, másikon meg lázasan megkeresték a mociszámot, közben átkültem egy mp3mat a telefonomró a vizsgabiztosnak, és le is zárták a motorháztetőt. :(

okosított autóval azért tény, hogy körbe kell érdeklődni... de mvki mondta, hogy nem ngy a valószínűsége, hogy ebbe belekötnek.

Elküldve
Bármikor amikor nem azt veszi észre az ember amikor hazaér, hogy drága öcsikéje eltüntette a dugi - Heineken készletét... :lol: :( :D

még jó, hogy nincs öcsém :lol: :D :lol:

van bezzeg 2 nővérem :D el voltam nyomva évekig :D de legalább a sört nem szerették :D :P

Elküldve
még jó, hogy nincs öcsém :lol: :D :D

van bezzeg 2 nővérem :lol: el voltam nyomva évekig :( de legalább a sört nem szerették :D :D

Viszont van egy tippem rá hogy örökölt babákból jól álltál :lol: :lol:

Öcsikém mostanában jött rá hogy vannak piák :D Anyám 2-3 hónapja amikor hazajött talált egy öcsémet, egy haverját, meg egy üveget amiben kicsivel korábban még az Ő születésnapi ajándéka volt. Ararat konyakból eltüntettek egy üveggel. :lol: a haver gyerek 3x mutatkozott be, (mindig elfelejtette hogy már túl van rajta) öcsikém meg csak annyit mondott hogy ő inkább lefekszik :P este láttuk legközelebb :P

Elküldve
Bármikor amikor nem azt veszi észre az ember amikor hazaér, hogy drága öcsikéje eltüntette a dugi - Heineken készletét... :lol: :lol: :(

Ezek szerint nem volt eléggi dugi a pia. :D

Elküldve
Ezek szerint nem volt eléggi dugi a pia. :(

Panelban elég korlátozottak a lehetőségek :lol: :D De mostantól a kocsiban tartom. Kár hogy jön a meleg :lol:

Elküldve
Opel találkozó lesz.

Én kihagyom :lol: nem áll úgy a kassza.. :lol:

Elküldve
Lehet valahol kapni olyan fényvisszaverő matricákat mint amilyenek a rendőr Astrákon voltak?

valahol biztosan, mert az útszéli oszlopokon is olyan van, és én kaptam pár darabot egy üzemből, csak nem ért ide :lol:

Elküldve
valahol biztosan, mert az útszéli oszlopokon is olyan van, és én kaptam pár darabot egy üzemből, csak nem ért ide :lol:

Kellene valami szolid rendőrös dizájn az autóra. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.