Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Nananana! :lol: ugylátom jó hatással van rád a sok meló :( igen viccelődős vagy mostanság :D legalább nem az a (korlátozottan)bunkó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Kurv4ra csípi a "gyíkot"! :lol: :lol: :( Kösz az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Kurv4ra csípi a "gyíkot"! :lol: :lol: :( Vérbooeeseeget okoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nyárigumis időt akarok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nyárigumis időt akarok :lol: Én meg gumi nélkülit :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nyárigumis időt akarok :lol: Én pénteken már pakolom felfele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Én meg gumi nélkülit :( :lol: A Ribivel csak gumival javaslom. A barátnőddel meg beszéld meg! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Én meg gumi nélkülit :lol: :lol: nekem túl szépek a felnik ahoz h gumi nélkül nyomjam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 jo cucc a balzsam, megfázásra nekem bevált, melkas beken, és igaz ég kicsit, de kapok levegőt, és az orromat is tisztíccsa olyankor, mert mentolos levegőt szívsz be a melkasodról. Szííjjjááá bitumengőzt :lol: :lol: az fogja még igazán Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Én pénteken már pakolom felfele. azt mondta a szilárd h már nem lesz rosszidő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Én pénteken már pakolom felfele. nem korai mé? ha hó nem is esik, még 6 fok felé nem akart felkúszni a hőmérő itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 azt mondta a szilárd h már nem lesz rosszidő? nem korai mé? ha hó nem is esik, még 6 fok felé nem akart felkúszni a hőmérő itt :lol: Az idő már nagyjából jó, 7 fok felett. Másrészt most hétvégén van időm elugrani Eszterékhez emiatt, utána a suli lefoglal, és nem biztos hogy bármikor lesz időm ilyesmire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Az idő már nagyjából jó, 7 fok felett. Másrészt most hétvégén van időm elugrani Eszterékhez emiatt, utána a suli lefoglal, és nem biztos hogy bármikor lesz időm ilyesmire. hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják. nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják. nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt Hát most így jött ki. Az előrejelzések szerint vészesen hideg már nem lesz, én amúgyis csak hétvégén használom a kocsit. És jövő hétvégén már Hajtáselemek2 házit kell csinálnom plusz Knorros laborról majd jegyzőkönyvet, utána hétvégén Járműterv házit, stb....szóval ha egy-egy mosásra vagy kis bütykölésre lesz is időm, elugrani kereket cserélni már nem nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Hát most így jött ki. Az előrejelzések szerint vészesen hideg már nem lesz, én amúgyis csak hétvégén használom a kocsit. És jövő hétvégén már Hajtáselemek2 házit kell csinálnom plusz Knorros laborról majd jegyzőkönyvet, utána hétvégén Járműterv házit, stb....szóval ha egy-egy mosásra vagy kis bütykölésre lesz is időm, elugrani kereket cserélni már nem nagyon. Már megint a kajánál tartunk? :lol: Én az egész telet végnyomtam a nyárival acél felni comboban, bár csak este és hajnalban mentem az utakon inkább, hogy a sok pötsöt elkerüljem, de eddig megúsztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Már megint a kajánál tartunk? :lol: Én az egész telet végnyomtam a nyárival acél felni comboban, bár csak este és hajnalban mentem az utakon inkább, hogy a sok pötsöt elkerüljem, de eddig megúsztam. többnyire nem is azzal van a bajunk, hogy mi bénázunk be :lol: bár itt elég sok a domb, emelkedő, az én nyárimmal érdekes lenne itt közekedni télen, néha a télivel is neki kellett futni, hogy be tudjunk állni az udvarra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Sziasztok. Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :lol: :( Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol: Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer. Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Sziasztok. Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :( :D Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol: Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer. Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D nekem is igy volt a 1.4esen. szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se. vedd csak le a középsőt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nekem is igy volt a 1.4esen. szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se. vedd csak le a középsőt :lol: :lol: Nem veszem. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nekem is igy volt a 1.4esen. szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se. vedd csak le a középsőt :lol: :lol: Nekem anno a középső nélkül sem volt olyan veszett hangja. Persze kicsit hangosabb volt, de a katalizátor önmagában olyan sokat folyt és simít a hangján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Nekem anno a középső nélkül sem volt olyan veszett hangja. Persze kicsit hangosabb volt, de a katalizátor önmagában olyan sokat folyt és simít a hangján... gsi t hallottam középdob nélkül :lol: na az csodás volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják. nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt Biztos hogy a téli meg nem meleg asztfaltra való, mert este mentem az asszony elé, olyan 10-fok körül volt, kicsit meg is fütyültettem, pedig nem szoktam. Nem az asszonyt, a gumit. :lol: Sziasztok. Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :lol: :( Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol: Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer. Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D Király, csomagolhatom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 :( Király, csomagolhatom? :lol: Hamar megadná magát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Hamar megadná magát. :( Ha nem vigyázol rá, akkor nem adom! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 most bezzeg nem offoltok, mikor lehetne jelentkezni lacházára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts