Novy Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Nananana! :lol: ugylátom jó hatással van rád a sok meló :( igen viccelődős vagy mostanság :D legalább nem az a (korlátozottan)bunkó :lol:
invictus Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Kurv4ra csípi a "gyíkot"! :lol: :lol: :( Kösz az infót.
Stefan Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Kurv4ra csípi a "gyíkot"! :lol: :lol: :( Vérbooeeseeget okoz :D
Dáwid Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 nyárigumis időt akarok :lol: Én meg gumi nélkülit :( :lol:
invictus Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 nyárigumis időt akarok :lol: Én pénteken már pakolom felfele.
brezsó Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Én meg gumi nélkülit :( :lol: A Ribivel csak gumival javaslom. A barátnőddel meg beszéld meg! :D :lol:
beligrom Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Én meg gumi nélkülit :lol: :lol: nekem túl szépek a felnik ahoz h gumi nélkül nyomjam :(
Guest Sanci Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 jo cucc a balzsam, megfázásra nekem bevált, melkas beken, és igaz ég kicsit, de kapok levegőt, és az orromat is tisztíccsa olyankor, mert mentolos levegőt szívsz be a melkasodról. Szííjjjááá bitumengőzt :lol: :lol: az fogja még igazán
beligrom Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Én pénteken már pakolom felfele. azt mondta a szilárd h már nem lesz rosszidő?
Novy Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Én pénteken már pakolom felfele. nem korai mé? ha hó nem is esik, még 6 fok felé nem akart felkúszni a hőmérő itt :lol:
invictus Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 azt mondta a szilárd h már nem lesz rosszidő? nem korai mé? ha hó nem is esik, még 6 fok felé nem akart felkúszni a hőmérő itt :lol: Az idő már nagyjából jó, 7 fok felett. Másrészt most hétvégén van időm elugrani Eszterékhez emiatt, utána a suli lefoglal, és nem biztos hogy bármikor lesz időm ilyesmire.
Novy Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Az idő már nagyjából jó, 7 fok felett. Másrészt most hétvégén van időm elugrani Eszterékhez emiatt, utána a suli lefoglal, és nem biztos hogy bármikor lesz időm ilyesmire. hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják. nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt
invictus Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják. nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt Hát most így jött ki. Az előrejelzések szerint vészesen hideg már nem lesz, én amúgyis csak hétvégén használom a kocsit. És jövő hétvégén már Hajtáselemek2 házit kell csinálnom plusz Knorros laborról majd jegyzőkönyvet, utána hétvégén Járműterv házit, stb....szóval ha egy-egy mosásra vagy kis bütykölésre lesz is időm, elugrani kereket cserélni már nem nagyon.
conquistador Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Hát most így jött ki. Az előrejelzések szerint vészesen hideg már nem lesz, én amúgyis csak hétvégén használom a kocsit. És jövő hétvégén már Hajtáselemek2 házit kell csinálnom plusz Knorros laborról majd jegyzőkönyvet, utána hétvégén Járműterv házit, stb....szóval ha egy-egy mosásra vagy kis bütykölésre lesz is időm, elugrani kereket cserélni már nem nagyon. Már megint a kajánál tartunk? :lol: Én az egész telet végnyomtam a nyárival acél felni comboban, bár csak este és hajnalban mentem az utakon inkább, hogy a sok pötsöt elkerüljem, de eddig megúsztam.
Novy Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Már megint a kajánál tartunk? :lol: Én az egész telet végnyomtam a nyárival acél felni comboban, bár csak este és hajnalban mentem az utakon inkább, hogy a sok pötsöt elkerüljem, de eddig megúsztam. többnyire nem is azzal van a bajunk, hogy mi bénázunk be :lol: bár itt elég sok a domb, emelkedő, az én nyárimmal érdekes lenne itt közekedni télen, néha a télivel is neki kellett futni, hogy be tudjunk állni az udvarra.
Tiv. Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Sziasztok. Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :lol: :( Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol: Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer. Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D
Novy Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Sziasztok. Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :( :D Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol: Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer. Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D nekem is igy volt a 1.4esen. szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se. vedd csak le a középsőt :lol: :lol:
Tiv. Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 nekem is igy volt a 1.4esen. szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se. vedd csak le a középsőt :lol: :lol: Nem veszem. :( :D
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 nekem is igy volt a 1.4esen. szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se. vedd csak le a középsőt :lol: :lol: Nekem anno a középső nélkül sem volt olyan veszett hangja. Persze kicsit hangosabb volt, de a katalizátor önmagában olyan sokat folyt és simít a hangján...
Novy Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Nekem anno a középső nélkül sem volt olyan veszett hangja. Persze kicsit hangosabb volt, de a katalizátor önmagában olyan sokat folyt és simít a hangján... gsi t hallottam középdob nélkül :lol: na az csodás volt :lol:
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják. nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt Biztos hogy a téli meg nem meleg asztfaltra való, mert este mentem az asszony elé, olyan 10-fok körül volt, kicsit meg is fütyültettem, pedig nem szoktam. Nem az asszonyt, a gumit. :lol: Sziasztok. Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :lol: :( Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol: Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer. Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D Király, csomagolhatom? :D
Tiv. Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 :( Király, csomagolhatom? :lol: Hamar megadná magát. :lol:
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 Hamar megadná magát. :( Ha nem vigyázol rá, akkor nem adom! :lol: :lol:
spzoli Elküldve Február23, 2010 Elküldve Február23, 2010 most bezzeg nem offoltok, mikor lehetne jelentkezni lacházára...
Recommended Posts