Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nananana! :lol:

ugylátom jó hatással van rád a sok meló :( igen viccelődős vagy mostanság :D

legalább nem az a (korlátozottan)bunkó :lol:

Elküldve
jo cucc a balzsam, megfázásra nekem bevált, melkas beken, és igaz ég kicsit, de kapok levegőt, és az orromat is tisztíccsa olyankor, mert mentolos levegőt szívsz be a melkasodról.

Szííjjjááá bitumengőzt :lol: :lol: az fogja még igazán mf1.gif

Elküldve
azt mondta a szilárd h már nem lesz rosszidő?

nem korai mé?

ha hó nem is esik, még 6 fok felé nem akart felkúszni a hőmérő itt :lol:

Az idő már nagyjából jó, 7 fok felett. Másrészt most hétvégén van időm elugrani Eszterékhez emiatt, utána a suli lefoglal, és nem biztos hogy bármikor lesz időm ilyesmire.

Elküldve
Az idő már nagyjából jó, 7 fok felett. Másrészt most hétvégén van időm elugrani Eszterékhez emiatt, utána a suli lefoglal, és nem biztos hogy bármikor lesz időm ilyesmire.

hát te udod, meg ahogy a lehetőségek adják.

nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt

Elküldve

nekem is volt olyan, hogy annyira elhúzódott, hogy már darálta a télit a "meleg" aszfalt

Hát most így jött ki. Az előrejelzések szerint vészesen hideg már nem lesz, én amúgyis csak hétvégén használom a kocsit. És jövő hétvégén már Hajtáselemek2 házit kell csinálnom plusz Knorros laborról majd jegyzőkönyvet, utána hétvégén Járműterv házit, stb....szóval ha egy-egy mosásra vagy kis bütykölésre lesz is időm, elugrani kereket cserélni már nem nagyon.

Elküldve
Hát most így jött ki. Az előrejelzések szerint vészesen hideg már nem lesz, én amúgyis csak hétvégén használom a kocsit. És jövő hétvégén már Hajtáselemek2 házit kell csinálnom plusz Knorros laborról majd jegyzőkönyvet, utána hétvégén Járműterv házit, stb....szóval ha egy-egy mosásra vagy kis bütykölésre lesz is időm, elugrani kereket cserélni már nem nagyon.

Már megint a kajánál tartunk? :lol:

Én az egész telet végnyomtam a nyárival acél felni comboban, bár csak este és hajnalban mentem az utakon inkább, hogy a sok pötsöt elkerüljem, de eddig megúsztam.

Elküldve
Már megint a kajánál tartunk? :lol:

Én az egész telet végnyomtam a nyárival acél felni comboban, bár csak este és hajnalban mentem az utakon inkább, hogy a sok pötsöt elkerüljem, de eddig megúsztam.

többnyire nem is azzal van a bajunk, hogy mi bénázunk be :lol:

bár itt elég sok a domb, emelkedő, az én nyárimmal érdekes lenne itt közekedni télen, néha a télivel is neki kellett futni, hogy be tudjunk állni az udvarra.

Elküldve

Sziasztok.

Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :lol: :(

Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol:

Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer.

Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D

Lehet vennem kell egy féltengelyt. :D :D

Elküldve
Sziasztok.

Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :( :D

Az első csőcsonk elfáradt egy kicsit, és teljesen elengedte a dobot. Úgy gondoltam jobb helye van a csomagtartóban így. Lehet hogy így hagyom. :lol:

Az a vicc, hogy ugyanolyan halk maradt az autó mint kipuff. dobbal. Semmi ronda hangja nincs, meg nem mondja senki hogy hiányos a rendszer.

Csak alapjáraton, és indulásnál zörög, mert a cső hozzáér a hátsó hídhoz. Vagyis azon fekszik fel. :D

nekem is igy volt a 1.4esen.

szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se.

vedd csak le a középsőt :lol: :lol:

Elküldve

szerintem azért, mert a bele már régen a multé, és így nem tompít már semmit, és így nem tünik fel a hiánya se.

Nem veszem. :( :D

Elküldve

Nekem anno a középső nélkül sem volt olyan veszett hangja. Persze kicsit hangosabb volt, de a katalizátor önmagában olyan sokat folyt és simít a hangján...

Elküldve
Nekem anno a középső nélkül sem volt olyan veszett hangja. Persze kicsit hangosabb volt, de a katalizátor önmagában olyan sokat folyt és simít a hangján...

gsi t hallottam középdob nélkül :lol:

na az csodás volt :lol:

Elküldve

Biztos hogy a téli meg nem meleg asztfaltra való, mert este mentem az asszony elé, olyan 10-fok körül volt, kicsit meg is fütyültettem, pedig nem szoktam. Nem az asszonyt, a gumit.

:lol:

Sziasztok.

Én annyira vigyázok a kocsira ilyenkor, hogy me délután betettem a hátsó kipuff. dobot a csomagtartóba, nehogy valami baja legyen. :lol: :(

Király, csomagolhatom? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.