Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor jó. Nem tudom honnan vettem, de mintha a médiában lett volna szó arról, hogy 10 év felett évente kell hordani a kocsit műszakira+zöldkártyára. Még minket is rosszul érintett volna, nemhogy a keleti autósokat. Ott már többe kerül a vizsga+előkészületek, mint maga a kocsi.

Így terjednek a pletykák, és a rémhírek. :lol:

Elküldve
Könnyű annak akinek ilyen gombjai vannak a billentyűzeten! De én hogyan rakjak kis v-t a z fölé? :(

Sosem nézegettem még, csak azt hogy hány lóerős, de azt többször is! :lol:

Fárad a ménes? :lol:

Elküldve
es a W szam miben szamit?

inkább az a lényeg, hogy VDO legyen az órád.

amúgy meg áttételszámozás, eltérhet sebesség jelzése a két óra között

Elküldve
Szzerintem igazából nincs jelentősége. Én mikor cseréltem, nem foglalkoztam vele. :lol:

dieselnél nincs is sok, max a TID nem mutatja majd a sebességet.

de benyásoknál úgyhiszem volt már arról szó, hogy befolyásolhatja a moci működését is :lol: (vagy nem emléxem jól?)

Elküldve

Kollegemnak a multheten elszallt a generatora, es ma tudtunk sork keriteni a cserere.

talaltunk egy szervizt, ahol 20K ert, teljes generalt csilatak volna rajta, de inkabb 29K ert kapott egy teljesen felujitott, tisztitott BOSH generatort.

Akit erdekel adok cimet.

Elküldve
dieselnél nincs is sok, max a TID nem mutatja majd a sebességet.

de benyásoknál úgyhiszem volt már arról szó, hogy befolyásolhatja a moci működését is :lol: (vagy nem emléxem jól?)

bizony nem :lol:

az ut jeladó hiánya az okoz leállást.

W szám igazábol átételnél, de ha VDO a jelenlegi órád, akkor nem kell foglalkozni azzal se

ami inkább lényeges a hőmérő 100as legyen ne 110es

vagy pedig cserélni kell az egyvezetékes jeladót.

Elküldve
bizony nem :(

az ut jeladó hiánya az okoz leállást.

W szám igazábol átételnél, de ha VDO a jelenlegi órád, akkor nem kell foglalkozni azzal se

ami inkább lényeges a hőmérő 100as legyen ne 110es

vagy pedig cserélni kell az egyvezetékes jeladót.

bocsi :lol:

tettünk egy C14SE-be (W=1102) C16NZ-ből km órát (W=1111). az egyvezetékes cucc cserélve lett, szépen, és jól mutat minden :D lehet valami baj amiatt, hogy az eredeti 1102, a fordulatmérős meg 1111 ?? :lol:

Elküldve
Hátigen. :lol: :lol:

de most komolyan, ha minden egyes kérdésnél újra meg újra elkezditek pötyögni a szöveget, akkor mi a ######ért csináltuk az egészet....

Elküldve

GYÍK-ban ez olvasható:

"Másik műszeregység behelyezése esetén ügyelni kell rá, hogy egyforma legyen a két egységen, a km/h skála nullája alatt található W szám (nem azonos W számú óra behelyezése esetén fals értéket fog mutatni)."

mennyire lehet eltérő az érték ?? (így is van 10 km difi a valós, és a mutatott között)

Elküldve
de most komolyan, ha minden egyes kérdésnél újra meg újra elkezditek pötyögni a szöveget, akkor mi a ######ért csináltuk az egészet....

az elv persze le van írva, és köszönet érte :lol:

de a gyakorlati kérdések miatt van a fórum nem? mint pl az előző hozzászólásom is ilyen :lol:

Elküldve

Pont ezen b@sztam fel az agyam nemrég, hogy BC topikban hetente megkérdezik, hogy meg lehet-e csinálni. Amúgyis kinn van az a rohadt piros felirat, aki nem tud olvasni az menjen haza!

Aki ilyen sima gyik-ban leírt kérdéseket tesz fel, kellene, hogy kapjon valami pecsétet a neve mellé vagy mittomén, hogy láma, vagy ilyesmi...

Elküldve
Pont ezen b@sztam fel az agyam nemrég, hogy BC topikban hetente megkérdezik, hogy meg lehet-e csinálni. Amúgyis kinn van az a rohadt piros felirat, aki nem tud olvasni az menjen haza!

Aki ilyen sima gyik-ban leírt kérdéseket tesz fel, kellene, hogy kapjon valami pecsétet a neve mellé vagy mittomén, hogy láma, vagy ilyesmi...

Nem, nem lehet megcsinálni, fizikai lehetetlenség. Csak eddig legalább hatunknak sikerült, amióta megírtam a leírást. :lol: Nem csak te idegeskedsz az ilyenen.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.