Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 tegyél bele uj gátlókat, és az se fog annyira billegni nekem a tigra tetszett, az tényleg nem dőlt :( Abba nem ültem, viszont szeretek hajózni :lol: kényelmesebb áthintázni a lyukak fölött, mint s.ggel letapogatni hogy fej vagy írás volt az a 20ft-os amin átmentem :lol: (ezekkel érvelnek azok akiknek éppen nincs pénzük futóműfelújítani) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 tegyél bele uj gátlókat, és az se fog annyira billegni nekem a tigra tetszett, az tényleg nem dőlt :( nekem az enyém tetszik, bár kicsit sokat dől, vagyis inkább kiesek ebből a fotelből :lol: pályanapon egy kézzel kormányoz, egy kézzel kapaszkodik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 egy ilyet én is szívesen bevállalnék: OPEL ZAFIRA 1.9 DTI Enjoy 120 LE persze szigorúan csak dieselbe :lol: naggyon mennekkk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Abba nem ültem, viszont szeretek hajózni :lol: kényelmesebb áthintázni a lyukak fölött, mint s.ggel letapogatni hogy fej vagy írás volt az a 20ft-os amin átmentem :lol: (ezekkel érvelnek azok akiknek éppen nincs pénzük futóműfelújítani) de kényes segged van a tigra se ennyire annyira olyan azé, akkor a zafi nehogymár DTM kemény legyen :( nekem az enyém tetszik, bár kicsit sokat dől, vagyis inkább kiesek ebből a fotelből :D pályanapon egy kézzel kormányoz, egy kézzel kapaszkodik :D én könyökkel szoktam kapaszkodni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 de kényes segged van a tigra se ennyire annyira olyan azé, akkor a zafi nehogymár DTM kemény legyen :D én könyökkel szoktam kapaszkodni :D Menjé' végig zafirával bépén kétszer, aztán megérted miért vagyok kényelmes párti :D Én az új ülések óta nem kapaszkodok :lol: :D (az tetszett amikor még csak az enyémet cseréltem ki, haver mellettem kapaszkodott ahol tudott, én meg röhögtem hogy még ülni se bírsz egyenesen b+? :lol: :lol: ) Levettem az ülésfűtés-huzatot, és két kattanást előre kellett húzni az ülést és a tükröket is lejjebb állítani :( de azóta ha akarok se tudok kiborulni belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Menjé' végig zafirával bépén kétszer, aztán megérted miért vagyok kényelmes párti :D Én az új ülések óta nem kapaszkodok :lol: :D (az tetszett amikor még csak az enyémet cseréltem ki, haver mellettem kapaszkodott ahol tudott, én meg röhögtem hogy még ülni se bírsz egyenesen b+? :lol: :D ) Levettem az ülésfűtés-huzatot, és két kattanást előre kellett húzni az ülést és a tükröket is lejjebb állítani :( de azóta ha akarok se tudok kiborulni belőle :D végigmentem már pár kocsival, és tudom én, hogy kényes a piccsantód :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 végigmentem már pár kocsival, és tudom én, hogy kényes a piccsantód :lol: Nem halok bele a feszes-pattogós futóművekbe, de ha választani lehet akkor kátyú-futamra nem azzal jelentkezek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 végigmentem már pár kocsival, és tudom én, hogy kényes a piccsantód :lol: Nem halok bele a feszes-pattogós futóművekbe, de ha választani lehet akkor kátyú-futamra nem azzal jelentkezek :( az én futóm még nem is olyan kemény, meg a kipuff se oly hangos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem halok bele a feszes-pattogós futóművekbe, de ha választani lehet akkor kátyú-futamra nem azzal jelentkezek :lol: mert kényes a feneked :( :lol: én azé szeretnék keményíteni majd a kocsin... nem is keveset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 mert kényes a feneked :D :lol: én azé szeretnék keményíteni majd a kocsin... nem is keveset. Én meg 12-es felnire offroad gumit, 5 centi emelést, fellépőt, és gallyrácsot :D :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Én meg 12-es felnire offroad gumit, 5 centi emelést, fellépőt, és gallyrácsot :D :lol: :lol: :( vegyél lada niva long ot és kész is :D igaz 15ös felnin lesz buszgumi, de hyel iy van benne megvan 25cm emelés is... rács is stb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 vegyél lada niva long ot és kész is :D igaz 15ös felnin lesz buszgumi, de hyel iy van benne megvan 25cm emelés is... rács is stb :( De nekem astrán kell mindez. Tudod a lada... korszerűtlen neve van :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 De nekem astrán kell mindez. Tudod a lada... korszerűtlen neve van :D :lol: :lol: :D igaz igaz :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 26gigapixel :lol: Drezda A képen el van rejtve egy F Astra Caravan (csak hogy ne legyen off :lol: ) Helyes megfejtés: a rendszáma :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 26gigapixel :( Drezda A képen el van rejtve egy F Astra Caravan (csak hogy ne legyen off :D ) Helyes megfejtés: a rendszáma :D Háttezqrvajó :D Egy zafira, G astra caravan, és Bcorsa, Dcorsa már pipa. A többit még keresem :lol: Hopp... a pici piros omaega caravant nem vettem észre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Háttezqrvajó :D Egy zafira, G astra caravan, és Bcorsa, Dcorsa már pipa. A többit még keresem :lol: Hopp... a pici piros omaega caravant nem vettem észre :lol: Találtam egy facelift előtti 5ajtóst :( Hogy kihalt a németeknél az F. Trabantból van 2 is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 az durva :lol: komoly gép, biztosvmi 2x es optikai :lol: meg 1.3 mpx es :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 26gigapixel :lol: Drezda A képen el van rejtve egy F Astra Caravan (csak hogy ne legyen off :( ) Helyes megfejtés: a rendszáma :D K FA 2941 vagy 3941...nemtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 K FA 2941 vagy 3941...nemtom :lol: Nem, én nem ezt néztem ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 BAR:BJ-328 Pezsgő színű faceliftes, színrefújt csomagtartóajtóalsóéltakaróműanyag (de szép nevet találtam neki:D) Nah mit nyertem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 BAR:BJ-328 Pezsgő színű faceliftes, színrefújt csomagtartóajtóalsóéltakaróműanyag (de szép nevet találtam neki:D) Nah mit nyertem? :lol: Az-az :lol: Ez nem elég nyeremény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem, én nem ezt néztem ki :lol: há ez nem ér, aztmondtad van egy caravan...tehát már kettő van kapásból....megóvom a mérkőzést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 én is az ezüstöt találtam meg de az kicsit furcsa, mert körülötte is homályos nem? nem csak a kocsi corsát is találtam :lol: de meguntam :lol: lassan mozog :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 há ez nem ér, aztmondtad van egy caravan...tehát már kettő van kapásból....megóvom a mérkőzést :lol: Bocsika, azt nem mondtam, hogy le is csekkoltam az egészet :( Már fél órája sasolok, de nincs egy meztelen nő sem az ablakokban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah, megtaláltam a pezsgőt is, ugyh nyugodt szívvel mehetek aludni... még 6órám van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts