Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nincs egy kölcsön disznód? :lol: :lol: de ő is co-t keres :( vagy gondolod, hogy sikerrel jár ez az akciója? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nincs egy kölcsön disznód? :lol: Nincs ez 250 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 :D simán :D átvizsgáltad a fanatikus belső teret :lol: :lol: Ezeken a belső tér elemeken drágább fényezés van mint nekem az egész autómon :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 :lol: de ő is co-t keres :D vagy gondolod, hogy sikerrel jár ez az akciója? :D Disznót könnyebb szerezni mint hegesztőt. :lol: Veszek egy malacot oszt felnevelem. Nem lehet olyan nehéz. :lol: Milyen gyorsan hízik meg egy kismalac 250Kilóra? Áprilisban műszaki! :( Nincs ez 250 :D Majd palack nélkül kapja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Disznót könnyebb szerezni mint hegesztőt. :D Veszek egy malacot oszt felnevelem. Nem lehet olyan nehéz. :lol: Milyen gyorsan hízik meg egy kismalac 250Kilóra? Áprilisban műszaki! :( Majd palack nélkül kapja. :D Le akarod műszakiztatni a malacot? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ezen a belső tér elemeken drágább a fényezés mint az egész autómon :lol: :D :( ötletnek nem rossz, mondjuk neken nem jön be ez a "kaszás" stílus... de igazad van, valóban drága lehet megcsináltatni :lol: persze ha van egy picassó a családban, akkor rá kell állítani a témára :D unokahugomat megkörnyékezem vele :lol: ... szeret rajzolni, de gondolom azért ennyire nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ötletnek nem rossz, mondjuk neken nem jön be ez a "kaszás" stílus... de igazad van, valóban drága lehet megcsináltatni :lol: persze ha van egy picassó a családban, akkor rá kell állítani a témára :lol: unokahugomat megkörnyékezem vele :D ... szeret rajzolni, de gondolom azért ennyire nem :( :D Meg zsírkrétával-színesceruzával lehet hogy nem lenne az igazi az eredmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Disznót könnyebb szerezni mint hegesztőt. :D Veszek egy malacot oszt felnevelem. Nem lehet olyan nehéz. :lol: Milyen gyorsan hízik meg egy kismalac 250Kilóra? Áprilisban műszaki! :( Majd palack nélkül kapja. :D addigra nem hízlalod fel :D és a végén megeszi az astrát, mint a trabit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Le akarod műszakiztatni a malacot? :lol: :( Hát nem érted? Veszek egy kismalacot, megtömöm áprilisig 250-kilóra, és elcserélem egy CO-hegesztőre! És ez eddíg nem jutott eszembe?! Hol lehet venni malacot? A tecsóban csak felet láttam Szilveszterkor. De az eldől az ólban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Hát nem érted? Veszek egy kismalacot, megtömöm áprilisig 250-kilóra, és elcserélem egy CO-hegesztőre! És ez eddíg nem jutott eszembe?! Hol lehet venni malacot? A tecsóban csak felet láttam Szilveszterkor. De az eldől az ólban. :lol: Na jól van, eddig bírtam. Kész! Folyik a könnyem! Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Hát nem érted? Veszek egy kismalacot, megtömöm áprilisig 250-kilóra, és elcserélem egy CO-hegesztőre! És ez eddíg nem jutott eszembe?! Hol lehet venni malacot? A tecsóban csak felet láttam Szilveszterkor. De az eldől az ólban. :lol: Vegyél kettőt, és CO-val hegeszd össze a két felet :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Meg zsírkrétával-színesceruzával lehet hogy nem lenne az igazi az eredmény áááá, neeemmm a kiscsaj komolyan nyomja, valami profi festékkel :lol: arcképeket fest :lol: de tényleg, profi cucc kell az ilyesmihez... és sajna elég drága mulatság, pedig az ötlet nem is olyan rossz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Hát nem érted? Veszek egy kismalacot, megtömöm áprilisig 250-kilóra, és elcserélem egy CO-hegesztőre! És ez eddíg nem jutott eszembe?! Hol lehet venni malacot? A tecsóban csak felet láttam Szilveszterkor. De az eldől az ólban. :lol: tedd a falhoz :lol: amszerintem ez a disznónevelősdi felejtős... abbol te nem látsz már profitot. nekünk volt pár, még 10 évvel ezelőtt, és nem abbol vettük az astrát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 tedd a falhoz :D amszerintem ez a disznónevelősdi felejtős... abbol te nem látsz már profitot. nekünk volt pár, még 10 évvel ezelőtt, és nem abbol vettük az astrát. :D ja, a disznóhízlalás felejtős, ugyanannyi idő alatt inkább gyűjts egy kis pénzt... én is azt tettem... amikor 200-as került a kezembe, félretettem (először csak poénból, aztán kíváncsi lettem mennyi jöhet így össze :lol: ) asszem 7 hónapom eredménye ez lett: 1.kép 2.kép (20e/köteg) ez több mint a fele az autónak (380ért vettem) de ne tudjátok meg mi idegességgel járt beváltani valahol (tavaly februárban vetten az astrát, és akkoriban ment ki a forgalomból a papír 200-as is), a bankba is alig tudtam beváltani :lol: mondom van pár papír 200-asom, be szeretném váltani... azt mondja a kasszás, okés, és mégis mennyi, mikor megmutattam majdnem szívrohamot kapott :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ja, a disznóhízlalás felejtős, ugyanannyi idő alatt inkább gyűjts egy kis pénzt... én is azt tettem... amikor 200-as került a kezembe, félretettem (először csak poénból, aztán kíváncsi lettem mennyi jöhet így össze :lol: ) asszem 7 hónapom eredménye ez lett: 1.kép 2.kép (20e/köteg) ez több mint a fele az autónak (380ért vettem) de ne tudjátok meg mi idegességgel járt beváltani valahol (tavaly februárban vetten az astrát, és akkoriban ment ki a forgalomból a papír 200-as is), a bankba is alig tudtam beváltani :lol: mondom van pár papír 200-asom, be szeretném váltani... azt mondja a kasszás, okés, és mégis mennyi, mikor megmutattam majdnem szívrohamot kapott :( :D :D nekem több év alatt se került a kezembe ennyi 200as mi vagy te ukrán határon kiskatona? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nekem több év alatt se került a kezembe ennyi 200as mi vagy te ukrán határon kiskatona? :D :lol: :( :D néha kapok 1-2 százast borravalónak :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ja, a disznóhízlalás felejtős, ugyanannyi idő alatt inkább gyűjts egy kis pénzt... én is azt tettem... amikor 200-as került a kezembe, félretettem (először csak poénból, aztán kíváncsi lettem mennyi jöhet így össze :lol: ) asszem 7 hónapom eredménye ez lett: 1.kép 2.kép (20e/köteg) ez több mint a fele az autónak (380ért vettem) de ne tudjátok meg mi idegességgel járt beváltani valahol (tavaly februárban vetten az astrát, és akkoriban ment ki a forgalomból a papír 200-as is), a bankba is alig tudtam beváltani :lol: mondom van pár papír 200-asom, be szeretném váltani... azt mondja a kasszás, okés, és mégis mennyi, mikor megmutattam majdnem szívrohamot kapott :( :D :D Az szép :D Egyik haverom a suliba hozta be a 2forintos gyűjteményét (külön hátizsákban) és 5 tanórát eltöltöttünk 2-en amíg papírba tekertük 50db-onként :P Ő se tudja miért kezdte, de rájött a pislogás amikor mondták hogy az 1-2 forintosok megszűnnek :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Az szép :P Egyik haverom a suliba hozta be a 2forintos gyűjteményét (külön hátizsákban) és 5 tanórát eltöltöttünk 2-en amíg papírba tekertük 50db-onként :lol: Ő se tudja miért kezdte, de rájött a pislogás amikor mondták hogy az 1-2 forintosok megszűnnek :D :D :D régi szép idők, még én is úgy kezdtem :D :lol: csak kegyetlen lassan gyűlt ki egy kis zseton :lol: most megint 200-asokban utazok, csak fémben :lol: eddig 40.000 körül van :( :D valahogy ezt a pénz dolgot nem tartja barátnőm fanatikusságnak... ebből több jut neki mint az astrából : :P :lol:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah abba legalább van fűtés :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah abba legalább van fűtés :lol: :lol: a disznó zsírja kisülne már:D üst fűtés? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Azigen. :lol: Megmentő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ha családiasabb lennék, Zafira lenne a következő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ha családiasabb lennék, Zafira lenne a következő. :lol: Én rájöttem hogy qrvára tetszik :lol: És idegesít hogy a magasságához képest miért nincs pofája egy picit se megdőlni... Úgy tapad az útra mintha le lenne ragasztva. (az F utána sokkal kényelmesebb, hajó-feeling :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Én rájöttem hogy qrvára tetszik :lol: És idegesít hogy a magasságához képest miért nincs pofája egy picit se megdőlni... Úgy tapad az útra mintha le lenne ragasztva. (az F utána sokkal kényelmesebb, hajó-feeling :lol: ) tegyél bele uj gátlókat, és az se fog annyira billegni nekem a tigra tetszett, az tényleg nem dőlt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts