astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Olyankor eltereled a figyelmét a fabia-val :D :D :lol: :lol: :( jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ez mondjuk Opeles90-nek, tetősín nélkül :lol: : Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ez mondjuk Opeles90-nek, tetősín nélkül :lol: : Caravan de ezen még a helye sincs meg... :lol: mindenesetre a tieid igényesebbek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ez mondjuk Opeles90-nek, tetősín nélkül :lol: : Caravan ahogy látom púpja sincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ez mondjuk Opeles90-nek, tetősín nélkül :lol: : Caravan ez nagyon proli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah valami ilyesmi igényes már elég lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah valami ilyesmi igényes már elég lenne :lol: csak nincs F Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 csak nincs F sajna nincsen :lol: csak mondom, hogy ilyen formában már tetszene :lol: azért ha már fanatizmusnál tartunk nézzétek meg ezt a kesztyűtartót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 sajna nincsen :lol: csak mondom, hogy ilyen formában már tetszene :D azért ha már fanatizmusnál tartunk nézzétek meg ezt a kesztyűtartót Ez már beteg :lol: :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :lol: Na ja. Én is pöttyöztem, aztán CO-val végigvarrtam :( Megkaphatod kölcsönbe az enyémet, aztán eldöntheted, akarsz-e venni magadnak... Na az a gond, hogy ezzel pont kasznizni nem tudsz majd. Csak gányolni. :lol: Pont erre gondoltam! Felesleges pénzkidobás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ez már beteg :( :D :D :lol: :D de komolyan hogy nézhetne ki?? :lol: ilyen biztos nincsen még itt senkinek :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 :D :lol: de komolyan hogy nézhetne ki?? :lol: ilyen biztos nincsen még itt senkinek :lol: :( :D Nekem szürke a műszerfalam, kénytelen leszel Te feltenni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ha szép modellt akartok, el kell menni a Victor Hugo utcába, ott van egy igényes modellbolt, biztosan utána tudnak nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ha szép modellt akartok, el kell menni a Victor Hugo utcába, ott van egy igényes modellbolt, biztosan utána tudnak nézni. Mondtam már nekik, de rá se bagóztak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nekem szürke a műszerfalam, kénytelen leszel Te feltenni :lol: :D nah egye fene :lol: :( :D különben megvan itt a teljes repertoár :D :D tükör kis hangszóró takaró műanyag A oszlop takaró műanyag kesztyűtartó teljes műszerfal napellenzők műszeregység Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ha szép modellt akartok, el kell menni a Victor Hugo utcába, ott van egy igényes modellbolt, biztosan utána tudnak nézni. Mondtam már nekik, de rá se bagóztak. :lol: dede, én nézegettem az oldalt, de felrakva nincs... majd ha arra járok (nem mostanában sajna...) benézek, hátha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 dede, én nézegettem az oldalt, de felrakva nincs... majd ha arra járok (nem mostanában sajna...) benézek, hátha :lol: Oszt emilt nem lehet irni nekik, hogy van-é F Astra kicsiben? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Oszt emilt nem lehet irni nekik, hogy van-é F Astra kicsiben? :( :lol: e-meil ment :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Na az a gond, hogy ezzel pont kasznizni nem tudsz majd. Csak gányolni. :lol: Na ja. Én is pöttyöztem, aztán CO-val végigvarrtam :( Megkaphatod kölcsönbe az enyémet, aztán eldöntheted, akarsz-e venni magadnak... Pont erre gondoltam! Felesleges pénzkidobás. Na most már el vagyok szomorodva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 e-meil ment :lol: Majd szójjá' ha jön válasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nah megjött a válasz a kérdésemre.: 2010.02.21. 17:36 keltezéssel, zotya975@freemail.hu írta: Feladó neve: Szabó Zoltán Feladó e-mail címe: zotya975@freemail.hu Tárgy: 00019 - 20070 - SG 120 A töltõdrót hegesztõ Üdv! Érdekelne, hogy a szóban forgó hegesztõgép alkalmas-e autó karosszériájának a javítására, 0.7-1mm vastag lemezek hegesztésére. köszönettel.: Szabó Zoltán Ezt a levelet a webáruház online üzenetkuldö felületén küldték el. Alkalmas, ám a töltődrót nagyon drága hozzá. Igazából kisebb javítási munkákra ajánlott csak. Üdv.: Baróti Győző -- Güdebolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Majd szójjá' ha jön válasz :lol: :D simán :D átvizsgáltad a fanatikus belső teret :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Na most már el vagyok szomorodva! :lol: de a legkisebb co-t se vedd meg, mert kipuff csövet se bírja majd meghegeszteni... haveréknak is ez van, nagy szenvedés volt, mire azzal megvartuk most a kipuff csövet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 de a legkisebb co-t se vedd meg, mert kipuff csövet se bírja majd meghegeszteni... haveréknak is ez van, nagy szenvedés volt, mire azzal megvartuk most a kipuff csövet. Nincs egy kölcsön disznód? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts