astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Igen, van: Astrák Bár a Caravan még hiányzik :lol: Amúgy e-bay-en van új is, asszem átvitték Bulgáriába az öntőformákat, nekem is onnan küldték. szuperek :lol: és 5 ajtósban van? de a GSi is nagyon jól néz ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Caravanban nincs? :lol: Mikor először jártam az opel .........ában (szalon@szervíz) volt egy pont ugyanolyan színű mint az enyéme, azóta is bánom, hogy nem csaptam rá gyorsban :lol: Az a link is egy amolyan modell gyűjtők oldaláról van, az a darab sem új és doboza sincs...de találtam ilyet is...igaz, Cabrio. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 szuperek :lol: és 5 ajtósban van? de a GSi is nagyon jól néz ki :lol: Sehol nem láttam még ötajtóst, pedig vadásztam rá 2 éve, mikor ezeket szereztem. EPC szerint volt 5ajtós modell. Caravant csak ezt találtam most, használtban: ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Igen, van: Astrák Bár a Caravan még hiányzik :lol: Amúgy e-bay-en van új is, asszem átvitték Bulgáriába az öntőformákat, nekem is onnan küldték. nem is csodálkozom, hogy a csodás képfeltöltés csodásan nem működik használjatok már mást tvn DAY coldlineja stb stb mindegyik megbízhatóbb, mint a képfeltöltés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Caravant csak ezt találtam most, használtban: ebay tetősín nélküli... LAAACIIIIIII !!!!!!!! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nem is csodálkozom, hogy a csodás képfeltöltés csodásan nem működik használjatok már mást tvn DAY coldlineja stb stb mindegyik megbízhatóbb, mint a képfeltöltés. Grrr, nekem az előbb bejött, most nem. Próbálok máshova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah bejött azóta. ez mind a sajátod? szép gyüjtemény. hozzájuk lehet még jutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Itt kéne megérdeklődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák a legjobb szerintem a sedan a többi félvér :lol: félig face előtti, félig facelift :( de szépek ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/18763-20100221-bRfJ7Z.jpg"]ujra Astrák A fehér törött volt, tul nagy a hézag az ajtó előtt. :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nah bejött azóta. ez mind a sajátod? szép gyüjtemény. hozzájuk lehet még jutni? Köszi, sajátok! Lesni kell az ebay-t, bár mostanában már csak használtakat hirdetnek. Van még Tigra, Calibra, Vectra :lol: Ja, meg belekezdtem ebbe a szoci kocsi sorozatba is, de ez más tészta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 A fehér törött volt, tul nagy a hézag az ajtó előtt. :lol: :lol: :( Ja, hát a minőség az... De az órákat nem tekerték vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem akarlak elszomorítani, de ez nem CO hegesztő! Ilyesmi van nekem is, igaz küszöböt, csomagtartó alját javítottam már vele, de 1,5-nél vékonyabb lemeznél csak pontozgatásra alkalmas. A küszöböt én is felpontoztam vele, aztán havernál CO-val végigvarrtam ahol kellett. Ha mindenképp hasonlót szeretnél ilyen van 2 év garival, de ennyit egyik sem ér. Nem sokkal jobb, mint a sima elektródás ívhegesztő. Én lebeszélnélek róla. Inkább vegyél tényleg CO-t, de az 60-70 ezernél kezdődik + palack + huzal. Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nesztek olcsón kék F Caravan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák nekem ezek eredeti méretben vannak, csak darabokban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nesztek olcsón kék F Caravan :lol: Hmmm...központis? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nesztek olcsón kék F Caravan :lol: Hát nem ezt linkeltem én is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nekem ezek eredeti méretben vannak, csak darabokban :lol: Elég nehéz tologatni úgy a szőnyegen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :lol: Na az a gond, hogy ezzel pont kasznizni nem tudsz majd. Csak gányolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák Mindenesetre gratulálok a szép kollekcióhoz :D engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Mindenesetre gratulálok a szép kollekcióhoz :D engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) Olyankor eltereled a figyelmét a fabia-val :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) Nos, akkor kezdj el egyet faragni! :D :D az a művészet, nem pedig kész elemeket összerakni - bár kétségtelen, hogy ahhoz is kell némi ügyesség és azokat is el lehet cseszni és szépen is el lehet késziteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :P Na az a gond, hogy ezzel pont kasznizni nem tudsz majd. Csak gányolni. :D az a fajta kasztnizás szokott kirepdni, aztán kirohadni egy két év alatt. ha erős a co gép is, akkor úgy szokták, hogy megpöttyözik óvatosban, és ezeket a pöttyöket közelítik egymáshoz :P Elég nehéz tologatni úgy a szőnyegen :lol: :D :D Mindenesetre gratulálok a szép kollekcióhoz :lol: engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) és még induljon is be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Elég nehéz tologatni úgy a szőnyegen :lol: tologassa a halál...bár már volt videó barátomról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts