J0hnny Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 na szakikáim, ezmiez? :lol: (én tudom, csak h TIK tudjátok-e) :lol: Steejj...stöeejjj...nem tudom kimondani! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ki hallott már arról a termékről, ami elvileg egy fólia, és a telefon aksira lehet ragasztani, sé ezáltal megnöveli annak teljesítményét életidejét stb?? illetve tud vki jóárasított akksit SGH L 700 ba?? nekem kicsit kezd meghalni benne... tegnap töltöttem, és most 2 egység van, pedig mégbeszélni se beszéltem rajta :D Jó nagy átQrás :D már akit meg tudnak vezetni vele :lol: mondjuk az meg is érdemli :lol: Az L700-asomnak így, hogy csak a szekrény tetején van néha bekapcsolva se bír többet 3 napnál az akkuja :D ezt leszámítva lehet csak jó vételnek mondani :lol: ezért nem is használom, ugyanakkor nekem is kellene egy új akku a 6300-ásomba de lehet veszek egy ilyent -úgyse kell nekem semmiféle extra --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- És íme 2 nap munkája :D :D Már van olyan izomlázam a kemény föld lapáttal vágásától, hogy jáááájjj.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Steejj...stöeejjj...nem tudom kimondani! :lol: nemnem, az a felnim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nemnem, az a felnim :lol: Olyan másnapos voltam,most sem emléxem rá,hagyááámáááá! :lol: Valami törött car! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Olyan másnapos voltam,most sem emléxem rá,hagyááámáááá! :lol: Valami törött car! :lol: huligáááán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nemnem, az a felnim :lol: Ez lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ez lenne? :lol: nem, mert ilyenből csak prototípus volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nem, mert ilyenből csak prototípus volt :lol: Mé' ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Mé' ? :D Ilyenje van. Steinmetz. De most mért jó, hogy jaj Zolikának mije van? :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Mé' ? :lol: me csak a c2ből volt sorozatgyártás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Kéne pár bolt/ üzlet Debrecenben! Van néhány ottani emberke aki tudna segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ilyenje van. Steinmetz. De most mért jó, hogy jaj Zolikának mije van? :lol: :lol: :( http://img1.classistatic.com/cps/bln/10010...2185cfj_23.jpeg pihenj már le, nem is erről van szó....csak J félrebeszél részegen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Kéne pár bolt/ üzlet Debrecenben! Van néhány ottani emberke aki tudna segíteni? Áhh, arról a környékről senki nincs :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Kéne pár bolt/ üzlet Debrecenben! Van néhány ottani emberke aki tudna segíteni? ott az aldi nem messze a blitz helyszínétől :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ott az aldi nem messze a blitz helyszínétől :( :lol: :lol: Az aldiban nem biztos kapok 14es beton tiplit hozzá való SDS+ os fúró fejjel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 me csak a c2ből volt sorozatgyártás :lol: A gúgliképkeresőben elvergődtem a 47. oldalig, kínomban már a Meriva OPC-t is megnéztem 2 oldalról :lol: Szabadafődműves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Az aldiban nem biztos kapok 14es beton tiplit hozzá való SDS+ os fúró fejjel Praktiker :lol: Malompark néven guglizz rá, esetleg a Metro mellett a Mix-Vill kft.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Az aldiban nem biztos kapok 14es beton tiplit hozzá való SDS+ os fúró fejjel ez nem volt belefogalmazva a kérdésedbe :lol: A gúgliképkeresőben elvergődtem a 47. oldalig, kínomban már a Meriva OPC-t is megnéztem 2 oldalról :lol: Szabadafődműves. bvectra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Praktiker :lol: Malompark néven guglizz rá :lol: Pl- gey olyan üzlet ahol tipliket csavarokat és hasonló dolgokat lehet kapni. A belvarás vonzáskörzetében Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Pl- gey olyan üzlet ahol tipliket csavarokat és hasonló dolgokat lehet kapni. A belvarás vonzáskörzetében TRENDIX Kereskedelmi Kft. 4029 Debrecen, Cegléd u. 7 -a központhoz ennél közelebb nem tudok ahol ilyesmiket lehet venni :lol: esetleg még a Miklós utcán de az nem épp olcsó ha egyáltalán még meg van az a bolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 bvectra :lol: gyáááá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 TRENDIX Kereskedelmi Kft. 4029 Debrecen, Cegléd u. 7 -a központhoz ennél közelebb nem tudok ahol ilyesmiket lehet venni :lol: Ezzel már találkoztam.. ottbirnám hagyni a fizumat :'( Azon kivul vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 gyáááá... :lol: :lol: :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ezzel már találkoztam.. ottbirnám hagyni a fizumat :'( Azon kivul vmi? Miskolc vagy Nyíregyháza :lol: Hajdúban nem olcsó az élet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Miskolc vagy Nyíregyháza :( Hajdúban nem olcsó az élet :lol: Azt ne mond hogy máshol nincs ilyesfajta bolt debrecenben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts