invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=175639 BC jó áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=175639 BC jó áron. bajusz nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=175639 BC jó áron. Ez tényleg jó ár, mert egy snassz középkijelző (TID?) szokott lenni 3-4 ropiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ez tényleg jó ár, mert egy snassz középkijelző (TID?) szokott lenni 3-4 ropiért. Gyanitom, hogy itt is max csak a kijelző része van annyiért.. ...... szerk.: Garázs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Gyanitom, hogy itt is max csak a kijelző része van annyiért.. Oké de kart veszel hozzá és kész. 5000 szerintem korrekt a kijelzőért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Oké de kart veszel hozzá és kész. 5000 szerintem korrekt a kijelzőért. Nyilván, de én nem értek hozzá, csak konstatáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Tudom vegyem le, és tegyem fel fordítva. :lol: Nincs olyan kupak, ami csak ezt takarja? :lol: Jobbaknak van csonktakaró kupakja. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Jobbaknak van csonktakaró kupakja. :lol: :( Tényleg? :lol: :D Majd csinálok én is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Jobbaknak van csonktakaró kupakja. :lol: :lol: méghozzá gyárilag :( de azt se árt lefesteni, mert nem mutat olyan jol, meg a csavarokra vmi kupakot venni wareszra volt annakidején műanyag is króm is, de az erre nagy... de biztos lehet venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Tényleg? :lol: :( Majd csinálok én is. :D Lehet venni bótban is. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Lehet venni bótban is. :lol: :D Link? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Link? :lol: :lol: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Visit My Website Nagyon leszűkited a keresést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nagyon leszűkited a keresést. :lol: örülj inkább h nem a link.hu-t kaptad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 örülj inkább h nem a link.hu-t kaptad :lol: Nah ez az? Klikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Muti képet. Vagy van a honlapodon? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=4a33a233e...&aid=150222 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=4a33a233e...&aid=150222 Nah ez az? Klikk! :lol: nem ez rá megyen, de neked olyan kell ami bele porvédő kupak keresd így Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 OFF. Bc-vel kezdtél már valamit? már nála van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Miért a 20 féklámpádból hány ment ki egyszerre? :lol: :D :( Bocs. nagyon OFF volt :lol: egyébként is csak 5 darab van, de nem nekem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 egyébként is csak 5 darab van, de nem nekem volt. "csak" :lol: Én meg a jövőhéten majd izzókat cserélek hátul, meg kimosom a lámpabúrát is. Fater jött mögöttem a héten, és asszondta hogy időnként ha kicsit rásüt a nap, akkor nem látszik a féklámpám. :lol: Éjszakai gép nah :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 "csak" :lol: Én meg a jövőhéten majd izzókat cserélek hátul, meg kimosom a lámpabúrát is. Fater jött mögöttem a héten, és asszondta hogy időnként ha kicsit rásüt a nap, akkor nem látszik a féklámpám. :lol: Éjszakai gép nah :( :D mosd le róla a kormot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 mosd le róla a kormot :( Neszójjábe me' nyakon találsz b.códni :lol: Amúgy se füstöl már :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Neszójjábe me' nyakon találsz b.códni :lol: Amúgy se füstöl már :D :lol: akkor mi volt az a folt Debrecenbe? :( meg am is elesel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 akkor mi volt az a folt Debrecenbe? :lol: meg am is elesel :( Nem is estem el. Csak lecsúsztam a tetejéről annak a sz.rnak :lol: A folt meg azé' volt, mert akkor volt benne még nem egész egy hónapja se a moci, és akkor pont nem volt sokat használva, úgyhogy a kipuffban volt lepakolódva :D (láttad volna mik jöttek az előzőből, azon se csodálkoznál ha olajos-kormos cseppkő ugrált volna ki akkor a csőből :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem is estem el. Csak lecsúsztam a tetejéről annak a sz.rnak :lol: A folt meg azé' volt, mert akkor volt benne még nem egész egy hónapja se a moci, és akkor pont nem volt sokat használva, úgyhogy a kipuffban volt lepakolódva :( (láttad volna mik jöttek az előzőből, azon se csodálkoznál ha olajos-kormos cseppkő ugrált volna ki akkor a csőből :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Tudja vki, hogy gyári hátsó hangszórót hol lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts