Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Elforog komolyan mondom. Ahogy araszolok, a hátsó kerék elakad a kapu alatti betonban, és hallatszik hogy az első kipörög. Vissza kellett mennem, és kicsit belendíteni. akkor elég lenne feltölteni a beton előtt, hogy ne kelljen neki felbaktatni egy lépcsőfokot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 akkor elég lenne feltölteni a beton előtt :D Nem mindenki szeret tökig érő sárban rodeózni :D főleg ha a neje is látja :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nem mindenki szeret tökig érő sárban rodeózni :D főleg ha a neje is látja :lol: :lol: :( na a másik :D 5cmes sár ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sag_gsi-3627328 Nem az igazi, de a felnik szerintem nagyon dögösek rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Tudomásom szerint a keverék-képzés tipusát jelöli a motorkód :lol: de lehet, hogy rosszul tudom :lol: A motor kód lehet azt jelöli, de a blokk oldalába a képen nem a motorkód van,hanem az hányas és milyen anyagöszetételü a blokk öntvénye :( vagy ha az van akkor lejjeb a GM is a motorkódhoz tartozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sag_gsi-3627328 Nem az igazi, de a felnik szerintem nagyon dögösek rajta. van egy gyöngyösi GSI is amin ez a felni van csak polírba az is eladó, ha ugyan nem ugyan arrol beszélünk, csak azóta bemattult a felni, ha nem kezelte le vmi lakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 akkor elég lenne feltölteni a beton előtt, hogy ne kelljen neki felbaktatni egy lépcsőfokot :lol: Már mindegy, már elástam 7 db lapot, a többit berakom holnap. Kicsit girbe-gurba lett, de majd a kerék kiegyengeti. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sag_gsi-3627328 Nem az igazi, de a felnik szerintem nagyon dögösek rajta. Ez mitől GSI, meg Sport, ha 1.4 60Ló? Akkor az enyém is az? :lol: Ja és 91-es 150ezer kilóméter HA-HA-HA! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Már mindegy, már elástam 7 db lapot, a többit berakom holnap. Kicsit girbe-gurba lett, de majd a kerék kiegyengeti. Ez mitől GSI, meg Sport, ha 1.4 60Ló? Akkor az enyém is az? :lol: Ja és 91-es 150ezer kilóméter HA-HA-HA! :D most mé? orvosé vót :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 most mé? orvosé vót :lol: :lol: :( Az enyém 94-es és 240ezer van benne. Persze elképzelhető, hogy valós, de inkább elhinném a 350-et. Végülis láttam már 98-asat 56 ezer kilóméterrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Már mindegy, már elástam 7 db lapot, a többit berakom holnap. Kicsit girbe-gurba lett, de majd a kerék kiegyengeti. Ez mitől GSI, meg Sport, ha 1.4 60Ló? Akkor az enyém is az? :lol: Ja és 91-es 150ezer kilóméter HA-HA-HA! :lol: GSi optikás. De ez a felni nekem akkoris nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 GSi optikás. De ez a felni nekem akkoris nagyon tetszik. Nekem is kellene valamit kezdeni a nyári felnikkel amíg lent vannak, a disztárcsáim ratyik, meg felemásak, legutóbb én gyúrtam át egyiken. Ki kellene pingálni őket, és lenne tárcsa nélkül. Csak az a bazi nagy csavar nem tetszik ott középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 most mé? orvosé vót :lol: :lol: :( Dehogyis. Ismerem a tulajt...idős asszony bevásárlásra használta. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Dehogyis. Ismerem a tulajt...idős asszony bevásárlásra használta. :lol: :( :D :D :D csak az unokája feldíszítette mi? :lol: mégiscsak nem járhat akármivel a bótba :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 :( :D :D csak az unokája feldíszítette mi? :lol: mégiscsak nem járhat akármivel a bótba :lol: :D Sport nagyi. :lol: A design kellett a jobb besorolás miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nekem is kellene valamit kezdeni a nyári felnikkel amíg lent vannak, a disztárcsáim ratyik, meg felemásak, legutóbb én gyúrtam át egyiken. Ki kellene pingálni őket, és lenne tárcsa nélkül. Csak az a bazi nagy csavar nem tetszik ott középen. fesd le azt is :lol: én is kihagytam, és eléggé csúnya így, de egy haverom faterja lefestette azt is sokkal jobb. de az is biztos, hogy n dísztárcsát nemteszek fel többet acélfelnire se, a szépen le van festve, mint pl a nyárim, akkor szebb mint dísztárcsával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Dehogyis. Ismerem a tulajt...idős asszony bevásárlásra használta. :( :lol: Na és azt nem tudod milyen messze volt a bolt? És naponta hányszor járt oda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 fesd le azt is :lol: én is kihagytam, és eléggé csúnya így, de egy haverom faterja lefestette azt is sokkal jobb. de az is biztos, hogy n dísztárcsát nemteszek fel többet acélfelnire se, a szépen le van festve, mint pl a nyárim, akkor szebb mint dísztárcsával. Muti képet. Vagy van a honlapodon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nekem is kellene valamit kezdeni a nyári felnikkel amíg lent vannak, a disztárcsáim ratyik, meg felemásak, legutóbb én gyúrtam át egyiken. Ki kellene pingálni őket, és lenne tárcsa nélkül. Csak az a bazi nagy csavar nem tetszik ott középen. Melyik csavar, hol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Miért olyan hihetetlen? :D Haverom vett 3-4 éve egy Lancer GTI-t (elég ritka vas, de qrva jó kis gép volt :lol: ) vette 800-ért. (anyukája nevére persze mert úgyvót olcsó a biztosítás. VALÓS Orvos hölgy tulaj pipa. :P) Első télen belecsúsztak hátulról, elég keményen. Úgy annyira hogy gazdasági TK lett :D Bontós haver, szervizes haver és megint facás volt. Használta egy jódarabig, és 2 éve egy jóember elnézett egy macisajtot, és kiflibe hajtotta az autót. Egy fél évet állt, és gyűjtés volt, aztán megint haverok+némi bütykölés, és nyár végén átmentem hozzá, nem hittem a szememnek. A Lancer gyönyörű, olyan szép hogy komolyan megvettem volna ha nem láttam volna korábban... Kérdeztem miva'. Kész az autó, rendbe lett téve, eladja. Fel lett téve a nyetre 950-ért :P (a használtautó.hu-n volt 2 azaz kettő darab ilyen összesen. Ő fapofával feltette az orvos, női tulajtól leírást is :D) Első jelentkező közölte hogy ő látja hogy vissza volt tekerve az órája. -Ezt honnan szeded?? :( Asszongya látja a belsején. (a komplett belseje ki lett cserélve az autónak, egy alig futott, motorhibás autóból :D :lol: ) Következő emberke meg már el is vitte 850-ért. Csak az autón keresett 50-et, de akkor a második csatt biztosítása még nem érkezett meg. Nem jött ki belőle rosszul :lol: Jah és még azt is elmondta hogy törve volt. Azt nem kérdezték hogy mennyire :D Most vett egy 318-as kupét Németo-ból. Szép darab az is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Melyik csavar, hol? :lol: Féltengelyanya a rétisasszeggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Melyik csavar, hol? :lol: koronás anya nem tetszik neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 koronás anya nem tetszik neki :lol: Tudom vegyem le, és tegyem fel fordítva. :( Nincs olyan kupak, ami csak ezt takarja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Tudom vegyem le, és tegyem fel fordítva. :lol: Nincs olyan kupak, ami csak ezt takarja? :lol: De, bohócorrnak hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Tudom vegyem le, és tegyem fel fordítva. :lol: Nincs olyan kupak, ami csak ezt takarja? :lol: de van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 volt linkelve róla kép... sima felni ezüstös színben szerintem eltudod képzleni :lol: de a tvn en megtalálod az astrás albumba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts