aztec Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 A legtöbb felhasználó (18 fő) 2003-Dec.-03, 2:59 pm (-én/án) volt itt Meg kellene már dönteni!! :) :idea: ma reggel meg 10 user volt :lol:
fehérgsi Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Tegnap voltam a pufósnál. És azt monda, hogy kikel vágni a katit és középdobott-és öszekötő csövet kell hegeszteni közzé. szerintem ez drasztikus meló. Szerintetek meg lehet , úgy csinálni, hogy szerzek egy bontott csövet és kivágja a katiól-és oldja a hátsó pufónál és közzé a bontott összekötőt.
aztec Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 sztem eccerűb a kati összekötönél szédszedni és 1 hasonlót feltenni a közébdob utána és akkor közé egy összekötő oldaható kötéssel :idea:
opel16v Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Kess! Én is csatlakozom az előtted szólóhoz, Boldogulj továbbra is jól a neveddel! :) FehérGSi! Jól átgondoltad? Mert ha csendes környéken lax, akkor nem fognak szeretni! Ha csak a hátsó dob marad, akkor olyan drasztikusan fog emelkedni a hangja, hogy zenét már nem igazán fogsz tudni élvezni az autóban! Ha meg mégis meg szeretnéd csinálni, akkor ne is keress semmi bontott csövet, azt a kipuffosnak kell olyanra csinálnia, amilyenre szükséges. Neki van anyaga hozzá. Ha jó munkát akarsz, akkor: www.dudasdob.hu
Guest Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Fehérgsi! Hogy jönnek el Pestre a szoknyák? Feladom címedre a pénzt, feladod csomagban a cuccot? Mert vennék! Gyári feketét! Köszi
Lacee Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 korekt a 2 rongy! más szin? mennyi lenne? vagy van egyáltalán?
Atommanó Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Hi! Opel 16V az a chip dolog engem is érdekelne. Ez csak optimalizálás lenne, vagy tunying??? Árba hogy néz ki kb.??? Más: Nekem is ajánlották hogy kiszedik a katalizátort. 13-ért és betesznek a helyére egy "gázgyorsítódobot???". Az a gond hogy nics középdobom, és félek tőle hogy nagyon hangos lesz. Üdv.: Atommanó 8)
opel16v Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Atommanó! Még nem tudok nyilatkozni a chipeléssel kapcsolatban, nem ismerem az embert. Úgy ajánlották. Majd ha megcsinálta, akkor nyomom az infót! :lol: Spéci meló lesz egyébként, mert az új cuccokhoz kell majd igazítani a befecskendezési és előgyújtási táblákat. Tibcsy! Sajna mindketten alulmaradtunk az arénában, úgy néz ki. :)
Atommanó Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Opel 16V! Köszi! Várom az infókat!!!! Üdv.: Atommanó
Tápiószecső Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Még nem tudok nyilatkozni a chipeléssel kapcsolatban, nem ismerem az embert. Úgy ajánlották. Majd ha megcsinálta, akkor nyomom az infót! :) Spéci meló lesz egyébként, mert az új cuccokhoz kell majd igazítani a befecskendezési és előgyújtási táblákat. Ha jól tudom a chiptuning 40-50-nél kezdődik, de ha van optimalizálás olcsóbban akkor az engem is érdekelne. Félek hogy az "apróbb" beavatkozásaimtól rendetlenkedik a szekér.
opel16v Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Igen, kb. annyiba szokott kerülni. Nekem remélhetőleg sporttársi áron lesz. :)
Guest Elküldve Március11, 2004 Elküldve Március11, 2004 Ebben a topicban volt a vita arról, hogy drága-e a kipufogós? Mert nekem ma (pontosabban tegnap, csütörtökön) 6ezerért a következőt csinálta egy jóember: régi rohadt hátsódobom leszerel hozott sportdob felapplikálása két hozott buzinagy de szép vég hozzáfaragása, felrakása kívánságra beállította, hogy mennyi lóghat ki a végekből kicsit lyukas középdobom behegesztése Rosszlány* jó lett :lol:. 3000 rpm alatt semmi hangerő, fölötte picit megindul, amúgy szépen duruzsol. Tudtam volna, hogy ennyit dob a kocsin, hamarabb összehozom Az normális, hogy használat során enyhe hegesztésszaga van? Meddig lesz így? *Egyből rosszlányt írtam, nem a fórum javította át :)
opel16v Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Szerintem ennyiért csinálták volna az említett helyeken is. Én továbbra is ezt javaslom: www.dudasdob.hu :)
renzso Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Ebben a topicban volt a vita arról, hogy drága-e a kipufogós? Mert nekem ma (pontosabban tegnap, csütörtökön) 6ezerért a következőt csinálta egy jóember: régi rohadt hátsódobom leszerel hozott sportdob felapplikálása két hozott buzinagy de szép vég hozzáfaragása, felrakása kívánságra beállította, hogy mennyi lóghat ki a végekből kicsit lyukas középdobom behegesztése Rosszlány* jó lett :lol:. 3000 rpm alatt semmi hangerő, fölötte picit megindul, amúgy szépen duruzsol. Tudtam volna, hogy ennyit dob a kocsin, hamarabb összehozom Az normális, hogy használat során enyhe hegesztésszaga van? Meddig lesz így? *Egyből rosszlányt írtam, nem a fórum javította át :) Elévileg nem lehetne hegesztés szag a kocsiba. Kivéve ha nem lyukas a kocsid alja :wink: Nyitott ajtónál csináltátok :?:
opel16v Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Renzso! Látom álmos vagy még... :) Hol láttál olyat, hogy a kocsiban bent van a szag? :twisted:
renzso Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Renzso! Látom álmos vagy még... :) Hol láttál olyat, hogy a kocsiban bent van a szag? :twisted: Azt írta, hogy használat során. :!: Na most vagy ül a kocsiban használat során és érzi a szagokat, vagy fut a kocsi után :idea: Szerinted melyik :?: :roll:
opel16v Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Mondjuk megállás után kiszáll, és megcsapja az üveggyapot szaga, ami éppen beég az új hátsó dobban, vagy ha olyan, akkor az új díszvégben... :)
fehérgsi Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Fehérgsi! Hogy jönnek el Pestre a szoknyák? Feladom címedre a pénzt, feladod csomagban a cuccot? Mert vennék! Gyári feketét! Kösziú Üdv! Már sokan érdeklődtek a szoknya iránt! Szerintem feladom utánvételel!(ha többet küldök akkor ua. mint 1 db.) Nemsokára készen lesznek! Én is lecserélem feketére!
fehérgsi Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 [FehérGSi! Jól átgondoltad? Mert ha csendes környéken lax, akkor nem fognak szeretni! Ha csak a hátsó dob marad, akkor olyan drasztikusan fog emelkedni a hangja, hogy zenét már nem igazán fogsz tudni élvezni az autóban! Igen! 8) :) Lakcsin lakom és amugy is trógerek a szomszédaim. :evil: :lol: 8) Nekem akkor az lenne a zene. Ha majd megunom , akkor mindent vissza!
opel16v Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 FehérGSi! Aha, szóval a szomszédokon akarsz bosszút állni... :) Ha úgy akarod megcsináltatni, hogy vissza lehessen bármikor tenni a gyári részt, akkor elég korrekt kipufogósmunka szükségeltetik, ami nem egy-két ezer HUF lesz. Ajánlom a Dudást (www.dudasdob.hu), nála biztosan az fog megvalósulni, amit akarsz. :lol: Tibcsy! Sajna mindketten alulmaradtunk az Arénában, de azért tudjuk hogy a mi verdáink sokkal jobbak! :D
aztec Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Mondjuk megállás után kiszáll, és megcsapja az üveggyapot szaga, ami éppen beég az új hátsó dobban, vagy ha olyan, akkor az új díszvégben... :) nekem is miko feltették a renccert, akkor iszonyat szaga volt egy ideig,amíg ki nem égett valamennyire... sztem iq is ezt érezheti....
tibcsy Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Ez van!! :roll: De a lényeg,hogy mi tudjuk..... :)
Gepard Elküldve Március12, 2004 Elküldve Március12, 2004 Hi all! Látom már nagyon belemerültetek a szoknya dologba. Csak annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy milyen módszerrel lehet szétberhelni azt a részt. Magyarul, mit kell kifeszíteni, lecsavarni, felhúzni, stb...? :oops: A másik kérdésem, a középkonzolt csak 4 csavar fogja? Illetve ennek a résznek a szétszedésénél, mire kell vigyázni?
Recommended Posts