Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Csak én emlékszem úgy hogy se a kartergáz-mennyiség, se a kopási hajlam nem szokott szerepelni az autó papírjaiban, és az ezek alapján történő környezetvédelmi, és egyéb besorolásokban? :lol: :lol: Jut eszembe! a múltkor amikor voltunk telken, kivettem az izzítógyertyákat a régi mociból, és akkor láttam először kiszedve. A blokkon van egy DTL felirat :( erre tud bökni valaki okosat? :D nincs, de ebből eredendően olyan is a környezetkímélése.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 nincs, de ebből eredendően olyan is a környezetkímélése.... Látom még mindig nem sikerült felfogni. Magát az autót, a motor konstrukciója, a befecskendezőrendszer...stb alapján kategóriákba sorolják. Egészen más téma, hogy egy adott motornak milyen a kipufogógáza (ezt a motor állapota ugyebár befolyásolja) Ha szétkopott, ergo nem teljesíti a szükséges határértékeket kipufogógáz mérésen, akkor megbukik a vizsgán. Másképp mondom: a kategóriába sorolásnál le sem sz@rják, mikor mennyi idő után kopik meg a motor. Ott azt nézik, milyen modern a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Bekarikáztam amit nem értek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 mostmá banolok mindenkit aki hozzászól a környezetvédelmi osztályokhoz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 mostmá banolok mindenkit aki hozzászól a környezetvédelmi osztályokhoz!!! Pedig kezdtem élvezni a "vitát" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Pedig kezdtem élvezni a "vitát" :lol: főleg hogy nem is hozzá "beszéltem" :D de igaza van, hogy a besorolás megállapításakor nem ez dönt, de nem is innen indult ki az egész :lol: mindegy mert 4es besorolás, és nem kettes :( te se voltálmég zöldkártyázni Se óta?? mennyivel változik vajon az eredeti értékekhez képest? nem lenne tul jó, ha emiattnem tudná az értékeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Ez a módszer érdekelne :D anyám egész délután főzött, sütött mert holnap mennek nagyfaterhoz, és visznek kaját, én meg itt szenvedek, és nézem hogy mit nem eszek... :lol: A palacsinta különösen érzékenyen érintett :D :( Fél 6-ra visszamentem a doktornyanyához... addigra már sikerült beérnie... Kaptam akkora antibiotikumot hogy nagyobb mint a fejem :lol: gondolkoztam rajta hogy ha inni se tudok akkor hogy eszem meg az a sz.rt, azthittem beledöglök :D rájöttem hogy ezek úgy tüntetik el a tüneteket, hogy megölnek, és akkor már nem fáj :lol: Nálatok is palacsintás nap van? :D Asszonykám röpke 1 óra alatt legyártott 50-et...én meg jól közécsaptam :D Pár éve nekem is begyulladtak a manduláim. Doki írt valami vízben oldódó port, ami lezsibbasztott , de az is csak kortyonként ment le...fogadd részvétemet, nem kellemes dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nálatok is palacsintás nap van? :D Asszonykám röpke 1 óra alatt legyártott 50-et...én meg jól közécsaptam :( Pár éve nekem is begyulladtak a manduláim. Doki írt valami vízben oldódó port, ami lezsibbasztott , de az is csak kortyonként ment le...fogadd részvétemet, nem kellemes dolog Köszi. Remélem holnapra már használhatóbb leszek, mert éhes vagyok :D :D Meg érdekes kommunikáció hogy barátnőmmel nem beszéltem 2 napja, csak sms-ben tudok "beszélni" :lol: Valakinek nincs ötlete a képre amit tettem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 te se voltálmég zöldkártyázni Se óta?? mennyivel változik vajon az eredeti értékekhez képest? nem lenne tul jó, ha emiattnem tudná az értékeket :lol: azóta megtaláltam a datában, hogy szinte nincs különbség a gyári értékek között, a két motort tekintve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Valakinek nincs ötlete a képre amit tettem? :lol: D = Dupla Sürüségü technologia T =egyfajta titánium / Cr-Mo kombinációjú összetételü L = Bevonat Gondolom a blokk anyagának minőségét összetételét jelöli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 D = Dupla Sürüségü technologia T =egyfajta titánium / Cr-Mo kombinációjú összetételü L = Bevonat Gondolom a blokk anyagának minőségét összetételét jelöli Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :lol: :( Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :( :D Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Sztem igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sztem igen :lol: Így már értem. Egy elvadult pillanatomban ki ne találjam hogy megturbósítom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Így már értem. Egy elvadult pillanatomban ki ne találjam hogy megturbósítom... :lol: jettában találkoztunk 1.4 es papírokkal 1.6os blokkal de csak a blokk eredeti motorral szóval meglehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Ha valakinek barmilyen aprosag, vagy nagyobb alaktresz 5 ajtos Opel Astra F, szetbontok 2 autot. - feher: 1992-es C14NZ motoros - nem metal bordo: 1992 vagy 1993 a motor kodjat nem tudom, de hengerenkenti injektoros, nem tudom van-e katalizator kepet tudok kesziteni, irj mi kell @+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Ha valakinek barmilyen aprosag, vagy nagyobb alaktresz 5 ajtos Opel Astra F, szetbontok 2 autot. - feher: 1992-es C14NZ motoros - nem metal bordo: 1992 vagy 1993 a motor kodjat nem tudom, de hengerenkenti injektoros, nem tudom van-e katalizator kepet tudok kesziteni, irj mi kell @+ Legközelebb az ilyen dolgot ide: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :lol: :( Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Ugyanaz -nemugyanaz tökmindegy a blokk anyaga és a gyártás technologiája ugyanaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 D = Dupla Sürüségü technologia T =egyfajta titánium / Cr-Mo kombinációjú összetételü L = Bevonat Gondolom a blokk anyagának minőségét összetételét jelöli Tudomásom szerint a keverék-képzés tipusát jelöli a motorkód :lol: de lehet, hogy rosszul tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :( :D Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Ugyanilyen az én blokkom is :D csak a fölső rész különkbözik (hengerfej, turbo,stb ..) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ugyanilyen az én blokkom is :D csak a fölső rész különkbözik (hengerfej, turbo,stb ..) :lol: Akkor turbóótnekii!!! :D :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Vicces, de eddig nem értettem, hogy lehet összetörni annyira egy autót, hogy ilyet kelljen venni hozzá?! :lol: hát... ITT a válasz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Vicces, de eddig nem értettem, hogy lehet összetörni annyira egy autót, hogy ilyet kelljen venni hozzá?! :D hát... ITT a válasz! :lol: ííí szegény... :( Pedig jól nézhetett ki előtte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Vicces, de eddig nem értettem, hogy lehet összetörni annyira egy autót, hogy ilyet kelljen venni hozzá?! :D hát... ITT a válasz! :lol: Gazdasági TK...ha nagyon tekeredett a kaszni, lehet hogy eldobós... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Gazdasági TK...ha nagyon tekeredett a kaszni, lehet hogy eldobós... :lol: :lol: Ez tuti eldobós. Nem ér annyit az egész amit rá kell költeni, és akkor sem lenne százas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Bontanivaló :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts