Novy Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Csak én emlékszem úgy hogy se a kartergáz-mennyiség, se a kopási hajlam nem szokott szerepelni az autó papírjaiban, és az ezek alapján történő környezetvédelmi, és egyéb besorolásokban? :lol: :lol: Jut eszembe! a múltkor amikor voltunk telken, kivettem az izzítógyertyákat a régi mociból, és akkor láttam először kiszedve. A blokkon van egy DTL felirat :( erre tud bökni valaki okosat? :D nincs, de ebből eredendően olyan is a környezetkímélése....
invictus Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 nincs, de ebből eredendően olyan is a környezetkímélése.... Látom még mindig nem sikerült felfogni. Magát az autót, a motor konstrukciója, a befecskendezőrendszer...stb alapján kategóriákba sorolják. Egészen más téma, hogy egy adott motornak milyen a kipufogógáza (ezt a motor állapota ugyebár befolyásolja) Ha szétkopott, ergo nem teljesíti a szükséges határértékeket kipufogógáz mérésen, akkor megbukik a vizsgán. Másképp mondom: a kategóriába sorolásnál le sem sz@rják, mikor mennyi idő után kopik meg a motor. Ott azt nézik, milyen modern a motor.
spzoli Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 mostmá banolok mindenkit aki hozzászól a környezetvédelmi osztályokhoz!!!
conquistador Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 mostmá banolok mindenkit aki hozzászól a környezetvédelmi osztályokhoz!!! Pedig kezdtem élvezni a "vitát" :lol:
Novy Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Pedig kezdtem élvezni a "vitát" :lol: főleg hogy nem is hozzá "beszéltem" :D de igaza van, hogy a besorolás megállapításakor nem ez dönt, de nem is innen indult ki az egész :lol: mindegy mert 4es besorolás, és nem kettes :( te se voltálmég zöldkártyázni Se óta?? mennyivel változik vajon az eredeti értékekhez képest? nem lenne tul jó, ha emiattnem tudná az értékeket :D
Breki Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Ez a módszer érdekelne :D anyám egész délután főzött, sütött mert holnap mennek nagyfaterhoz, és visznek kaját, én meg itt szenvedek, és nézem hogy mit nem eszek... :lol: A palacsinta különösen érzékenyen érintett :D :( Fél 6-ra visszamentem a doktornyanyához... addigra már sikerült beérnie... Kaptam akkora antibiotikumot hogy nagyobb mint a fejem :lol: gondolkoztam rajta hogy ha inni se tudok akkor hogy eszem meg az a sz.rt, azthittem beledöglök :D rájöttem hogy ezek úgy tüntetik el a tüneteket, hogy megölnek, és akkor már nem fáj :lol: Nálatok is palacsintás nap van? :D Asszonykám röpke 1 óra alatt legyártott 50-et...én meg jól közécsaptam :D Pár éve nekem is begyulladtak a manduláim. Doki írt valami vízben oldódó port, ami lezsibbasztott , de az is csak kortyonként ment le...fogadd részvétemet, nem kellemes dolog
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Nálatok is palacsintás nap van? :D Asszonykám röpke 1 óra alatt legyártott 50-et...én meg jól közécsaptam :( Pár éve nekem is begyulladtak a manduláim. Doki írt valami vízben oldódó port, ami lezsibbasztott , de az is csak kortyonként ment le...fogadd részvétemet, nem kellemes dolog Köszi. Remélem holnapra már használhatóbb leszek, mert éhes vagyok :D :D Meg érdekes kommunikáció hogy barátnőmmel nem beszéltem 2 napja, csak sms-ben tudok "beszélni" :lol: Valakinek nincs ötlete a képre amit tettem? :lol:
Novy Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 te se voltálmég zöldkártyázni Se óta?? mennyivel változik vajon az eredeti értékekhez képest? nem lenne tul jó, ha emiattnem tudná az értékeket :lol: azóta megtaláltam a datában, hogy szinte nincs különbség a gyári értékek között, a két motort tekintve
Skorpijo Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Valakinek nincs ötlete a képre amit tettem? :lol: D = Dupla Sürüségü technologia T =egyfajta titánium / Cr-Mo kombinációjú összetételü L = Bevonat Gondolom a blokk anyagának minőségét összetételét jelöli
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 D = Dupla Sürüségü technologia T =egyfajta titánium / Cr-Mo kombinációjú összetételü L = Bevonat Gondolom a blokk anyagának minőségét összetételét jelöli Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :lol: :( Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol:
FPepe Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :( :D Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Sztem igen :lol:
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sztem igen :lol: Így már értem. Egy elvadult pillanatomban ki ne találjam hogy megturbósítom... :lol:
Novy Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Így már értem. Egy elvadult pillanatomban ki ne találjam hogy megturbósítom... :lol: jettában találkoztunk 1.4 es papírokkal 1.6os blokkal de csak a blokk eredeti motorral szóval meglehet
deuxopel Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Ha valakinek barmilyen aprosag, vagy nagyobb alaktresz 5 ajtos Opel Astra F, szetbontok 2 autot. - feher: 1992-es C14NZ motoros - nem metal bordo: 1992 vagy 1993 a motor kodjat nem tudom, de hengerenkenti injektoros, nem tudom van-e katalizator kepet tudok kesziteni, irj mi kell @+
Alex0403 Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Ha valakinek barmilyen aprosag, vagy nagyobb alaktresz 5 ajtos Opel Astra F, szetbontok 2 autot. - feher: 1992-es C14NZ motoros - nem metal bordo: 1992 vagy 1993 a motor kodjat nem tudom, de hengerenkenti injektoros, nem tudom van-e katalizator kepet tudok kesziteni, irj mi kell @+ Legközelebb az ilyen dolgot ide: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=25
Skorpijo Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :lol: :( Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Ugyanaz -nemugyanaz tökmindegy a blokk anyaga és a gyártás technologiája ugyanaz :D
Guest Sanci Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 D = Dupla Sürüségü technologia T =egyfajta titánium / Cr-Mo kombinációjú összetételü L = Bevonat Gondolom a blokk anyagának minőségét összetételét jelöli Tudomásom szerint a keverék-képzés tipusát jelöli a motorkód :lol: de lehet, hogy rosszul tudom :lol:
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Nah de az 1.7DTL pedig egy létező motor, ami viszont nem ez. Legalábbis elvileg :( :D Motorszám szerint DR. Vagy maga a blokk az ugyan az lenne? :lol: Ugyanilyen az én blokkom is :D csak a fölső rész különkbözik (hengerfej, turbo,stb ..) :lol:
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Ugyanilyen az én blokkom is :D csak a fölső rész különkbözik (hengerfej, turbo,stb ..) :lol: Akkor turbóótnekii!!! :D :lol: :(
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Vicces, de eddig nem értettem, hogy lehet összetörni annyira egy autót, hogy ilyet kelljen venni hozzá?! :lol: hát... ITT a válasz! :lol:
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Vicces, de eddig nem értettem, hogy lehet összetörni annyira egy autót, hogy ilyet kelljen venni hozzá?! :D hát... ITT a válasz! :lol: ííí szegény... :( Pedig jól nézhetett ki előtte :lol:
Alex0403 Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Vicces, de eddig nem értettem, hogy lehet összetörni annyira egy autót, hogy ilyet kelljen venni hozzá?! :D hát... ITT a válasz! :lol: Gazdasági TK...ha nagyon tekeredett a kaszni, lehet hogy eldobós... :lol: :(
Tiv. Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Gazdasági TK...ha nagyon tekeredett a kaszni, lehet hogy eldobós... :lol: :lol: Ez tuti eldobós. Nem ér annyit az egész amit rá kell költeni, és akkor sem lenne százas.
Recommended Posts