zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Azért a rend őreinek is ki kell néha kapcsolódni... :D Fúúúj, undorító!! :( :D Most voltam vásárolni, és a bejáratnál az egyik nagy párt aktivistái aggitálták az embereket. Egy csomó öltönyös ember, meg fekete autó. Gondoltam bepördülök kézifékkel egy A8-as, meg egy Q7-es közé, de nem volt elég hó hozzá. :lol: Volt pár Hűha csaj is, kiváncsi lettem volna meddíg mennek el egy plussz szavazatért. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 gumibotot vettek na :D Ja, meg bilicset..., esetleg rendőrjelmezt... Fúúúj, undorító!! :( :D Most voltam vásárolni, és a bejáratnál az egyik nagy párt aktivistái aggitálták az embereket. Egy csomó öltönyös ember, meg fekete autó. Gondoltam bepördülök kézifékkel egy A8-as, meg egy Q7-es közé, de nem volt elég hó hozzá. :lol: Volt pár Hűha csaj is, kiváncsi lettem volna meddíg mennek el egy plussz szavazatért. :lol: :D Hát az aktivista legyen aktív! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Voltam orvosnál... pontosabban elmentem az orvosi rendelőbe, mert olyan sz.rul vagyok, hogy nem tudom kimondani, csak leírni, mert nincs hangom hogy elmondjam. Drága háziorvosom rendel ma 14:00-tól, 18:00-ig. papíron... odamentem kettő után 2 perccel, kihúztam a 2-es sorszámot (ez ilyen kettes nap...) és leültem. kijön az aszisztensnyanya, hogy a doktornő továbbképzésen van Pösten, és lehet hogy egy pár percet késik. Nem lepődtem meg rajta, ez a nő még a saját születését is lekéste szerintem, időre még soha nem ért be. Fél 3kor kijön a nyanya, hogy "doktornő telefonált hogy annyira sietett hogy rossz vonatra szállt, és mire odaér ahol az leteszi, akkor már csak a fél4-es vonatot éri el, és azzal indul vissza Keszire. Onnan az állomástól kb negyed óra gyalog. Szóval valamikor 5 után akár még akár be is érhet... Ha én így végezném a munkámat már kib.sztak volna az ablakon, ez meg mióta él ilyen, és nincs baja hogy nincs meló... Felajánlották hogy a másik orvost megvárhatom, ő bentvan, a sor végén bemehetek oda. (12-en ültek ott, és szerintem még olyan betegséget is terjesztett ott egy-kettő amelyiket még fel se fedezték. Megköszöntem a részvételt, odaadtam a számomat egy ráérős srácnak aki akkor még úgy gondolta hogy megvárja és megköszöntem a részvételt. (amúgy kb 5 perce a srác elment a ház előtt :lol: :lol: Szerintem ő is feladta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Ja, meg bilicset..., esetleg rendőrjelmezt... Hát az aktivista legyen aktív! :lol: Bilincs.... :( Voltam orvosnál... Na én pont ezért akkor megyek orvoshoz, ha majd visznek! :D Bár én nem szólhatok, mert legutóbb a háziorvosnál egy ismerős csajnak ajánlottam fel, hogy hazaviszem, aztán a kocsiban kiderült, hogy nem is ő az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 http://www.nfgm.gov.hu/data/cms1203256/MR_mod.pdf Ez alapján bővítették a 4-es kategóriát, egy forgalmi ára ellenében át lehet kérni magunkat. Nekem úgyis nagyobb teljesítmény van a forgalmiban mint a valós. Lehet meglépem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Bilincs.... :lol: Na én pont ezért akkor megyek orvoshoz, ha majd visznek! :D Bár én nem szólhatok, mert legutóbb a háziorvosnál egy ismerős csajnak ajánlottam fel, hogy hazaviszem, aztán a kocsiban kiderült, hogy nem is ő az. :lol: :( :D Amiről az asszony is tudomást szerzett, ugye? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 :lol: :( Amiről az asszony is tudomást szerzett, ugye? :D :D :D Igen arról van szó. :lol: Asszony..... most lebukott, találtam egy képet a telefonján. Csak hogy nehogy elfelejtsem, hogy én is tudok hibázni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Igen arról van szó. :D Asszony..... most lebukott, találtam egy képet a telefonján. Csak hogy nehogy elfelejtsem, hogy én is tudok hibázni. :lol: http://kep.ivpicture.hu/312025.jpg :lol: Mintha egy kicsit elszabtad volna :( Vagy csak alternatív hómentesítés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Mintha egy kicsit elszabtad volna :lol: Vagy csak alternatív hómentesítés? :( Ó csak egy méterrel. Nem is volt egy méter erős 90 centi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 http://www.nfgm.gov.hu/data/cms1203256/MR_mod.pdf Ez alapján bővítették a 4-es kategóriát, egy forgalmi ára ellenében át lehet kérni magunkat. Nekem úgyis nagyobb teljesítmény van a forgalmiban mint a valós. Lehet meglépem. Ezt linkelte Zolka cartárs Neked kicsit visszább. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=17&st=42940 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Valami ötlet péntek estére? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Haj all. A bc tudja írni a dátumot? vagy csak én vagyok a béna mert nekem nem írja és a beállítását se hozta be:D Valaki valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Haj all. A bc tudja írni a dátumot? vagy csak én vagyok a béna mert nekem nem írja és a beállítását se hozta be:D Valaki valami? Nem tudja a dátumot...én sem értettem az elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nem tudja a dátumot...én sem értettem az elején. de gáz, hogy nem tudja:d Az a kis akármi kijelző írja ez meg nem:D Jól kitalálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 http://www.getpersonas.com/en-US/persona/11844 Mozilla téma fanatikusoknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 http://www.getpersonas.com/en-US/persona/11844 Mozilla téma fanatikusoknak :D Épp most akartam linkelni :( na mondom sógornál lejött kismilla frissítés 7-re, mondom meglesem már az enyémét is :lol: azt nézzük azt a v3.6-os foxirókát :D azé kíváncsi vagyok, hogy ubison is műxik-e így.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 http://www.nfgm.gov.hu/data/cms1203256/MR_mod.pdf Ez alapján bővítették a 4-es kategóriát, egy forgalmi ára ellenében át lehet kérni magunkat. Nekem úgyis nagyobb teljesítmény van a forgalmiban mint a valós. Lehet meglépem. Tiv se kérte sehova magát, aforgalmink meg amúgy is be fog telni asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Tiv se kérte sehova magát, aforgalmink meg amúgy is be fog telni asszem :lol: Még hány oldal szükséges, hogy mindenki besorolja magát valahova? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Ezt a zöldkártyás szenvedést még nem követem :lol: Még ők se tudják hogy mit akarnak, nekem meg szerencsére még sokáig megvan a papír, úgyhogy addig még találgathatják hogy mi legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Tiv se kérte sehova magát, aforgalmink meg amúgy is be fog telni asszem :lol: mert már ő eleve a 4-esben volt, olvass vissza! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=17&st=43000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 mert már ő eleve a 4-esben volt, olvass vissza! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=17&st=43000 csak azt nem értem, hogy van az a törvény amit te linkeltél... akkor miért van pl az enyém is 2es be?? mondjuk pont nem érdekel, ez csak pestieknek lesz lényeges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Ezek az újságírók :lol: Annyira nyomatják a Golfot, még számolni sem tudnak: vezess "Az elmúlt évben négyautónyi különbséggel végzett csak örök riválisa előtt az Astra." Ha már a Golfokból összeadják az V. és VI. generációt, akkor tegyék az Astrákkal is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 csak azt nem értem, hogy van az a törvény amit te linkeltél... akkor miért van pl az enyém is 2es be?? mondjuk pont nem érdekel, ez csak pestieknek lesz lényeges. mert elba....t a rendszer, mint minden itt Magyarországon, de már azt olvasom, hogy tán Magyarország csak mióta EU tag (2004 ápr 30.) csak azóta van benne ebben az Európai Gazdasági Térségi megállapodásban!:S Káosz van, senki sem tud semmit, pár hónapnak sztem el kell telnie, hogy rendbetegyék a dolgokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 mert elba....t a rendszer, mint minden itt Magyarországon, de már azt olvasom, hogy tán Magyarország csak mióta EU tag (2004 ápr 30.) csak azóta van benne ebben az Európai Gazdasági Térségi megállapodásban!:S Káosz van, senki sem tud semmit, pár hónapnak sztem el kell telnie, hogy rendbetegyék a dolgokat! Na, írtál a Totalcar-nak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Na, írtál a Totalcar-nak? Bevallom! :lol: Tudom, itt már sokaknak tele van a témával meg velem a hócipője, de sztem akkor is fontos dolog ez! :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts