Zolka Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Naná az az ő személyije. Ha ellopják a kocsit, nemár egy hamisitott legyen vele. :lol: :( ha van cascod, akkor elvileg csak akkor fizet a biztosító,ha bemutatod az eredeti forgalmit + a 2 gyári kulcsot asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 egy par ekezet tenyleg elferne mar te fiu jól van na... próbálkozom akkor. viszont így előferdülhet hogy a fele ékezetes lesz az írásomnak, a fele meg nem. ( oda kell figyelnem az ékezetes betűkre ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ha van cascod, akkor elvileg csak akkor fizet a biztosító,ha bemutatod az eredeti forgalmit + a 2 gyári kulcsot asszem :lol: hányan vagyunk itt az F astrára cascosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 miért neked van Ribire? Ki beszélt a Ribiről? Ezt el nem viszi senki. Max meglátja az ember, feltöri, és hagy benne egy 500-ast meg egy cetlit hogy "legalább mossad má' le" :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 jól van na... próbálkozom akkor. viszont így előferdülhet hogy a fele ékezetes lesz az írásomnak, a fele meg nem. ( oda kell figyelnem az ékezetes betűkre ) mindjárt jobb :lol: ha látnád az én billemet, csoda, hogy így tudok írni ahogy easdgjkléáycvnm,b. ezek mind le vannak kopva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 mindjárt jobb :lol: ha látnád az én billemet, csoda, hogy így tudok írni ahogy easdgjkléáycvnm,b. ezek mind le vannak kopva :lol: Ha le vannak kopva, akkor honnan tudod hogy azok vannak lekopva? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ha le vannak kopva, akkor honnan tudod hogy azok vannak lekopva? :lol: :D ez egy jó "buta kérdés" volt :( :lol: attol hogy le van kopva, működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 De legalább a casco se fizet :lol: ( már ha van ) Casco...keresztmaminak lezúzták a Suzukiját a parkolóban, semmi gond fizeti a cascót évek óta. De onnan elhajtották valami olyasmivel, hogy nincs meg nemtomhány-ezer a kár. Elment autószerelőhöz, az meg vakarta a fejét, hogy hát nem lesz ócsó, mert kiszedik a horpadást, meg fényezni kell. Csak az ajtó nyomódott be, én simán vennék egyet a bontóban, aztán cserélném, ezüstszínű annyi lehet mint égen a csillag. Most a hogyan készültet én nem értem, vagy tényleg nem magyarul beszélnek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ez egy jó "buta kérdés" volt :( :lol: attol hogy le van kopva, működik :D csak megvártam meddig gondolkozol a válaszon :D :D Casco...keresztmaminak lezúzták a Suzukiját a parkolóban, semmi gond fizeti a cascót évek óta. De onnan elhajtották valami olyasmivel, hogy nincs meg nemtomhány-ezer a kár. Elment autószerelőhöz, az meg vakarta a fejét, hogy hát nem lesz ócsó, mert kiszedik a horpadást, meg fényezni kell. Csak az ajtó nyomódott be, én simán vennék egyet a bontóban, aztán cserélném, ezüstszínű annyi lehet mint égen a csillag. Most a hogyan készültet én nem értem, vagy tényleg nem magyarul beszélnek? :lol: Ha éppen magyarul beszélnek akkor is köszörűnek hívják az esztergát, fűrészgépnek a marót, és szakembernek az összes többit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 csak megvártam meddig gondolkozol a válaszon :D :lol: Ha éppen magyarul beszélnek akkor is köszörűnek hívják az esztergát, fűrészgépnek a marót, és szakembernek az összes többit :lol: akkor nálad késik a dolog, mert egy fél perc alatt ott volt :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Casco...keresztmaminak lezúzták a Suzukiját a parkolóban, semmi gond fizeti a cascót évek óta. De onnan elhajtották valami olyasmivel, hogy nincs meg nemtomhány-ezer a kár. Elment autószerelőhöz, az meg vakarta a fejét, hogy hát nem lesz ócsó, mert kiszedik a horpadást, meg fényezni kell. Csak az ajtó nyomódott be, én simán vennék egyet a bontóban, aztán cserélném, ezüstszínű annyi lehet mint égen a csillag. Most a hogyan készültet én nem értem, vagy tényleg nem magyarul beszélnek? :lol: Ezzel sokan szivnak! Pl Markakereskedonel szoktak olyan cascot csinlani, hogy 200E-s Onresz. vagyis ha nem eri el a kar osszege ezt akkor sajat zseb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 akkor nálad késik a dolog, mert egy fél perc alatt ott volt :lol: :lol: Közben elolvastam a legfrissebb "hogyan sz.passuk a pesti autósokat" cikket a TC-n... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ha éppen magyarul beszélnek akkor is köszörűnek hívják az esztergát, fűrészgépnek a marót, és szakembernek az összes többit :lol: Amikor Egerszalókon melóztunk ott cirkáltak a biztonságí őrök az épületben lépten-nyomon megállítottak, állj, ki vagy hogy hívnak milyen cég? Aztán egyik héten gipszkartonos voltam az Euro-generálnál, a másikon meg bútorszerelő a Bútorásznál. Néztek ám a csávók, de hát pénteken még nem ezt mondtad?! :lol: Mondom rosszul emékszel, ezt mondtam, és elhúztam az orra előtt a kezemet olyan dzsedi-elmetrükkösen. Volt olyan röhögés mint állat. Szegény csávó meg eloldalgott. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Közben elolvastam a legfrissebb "hogyan sz.passuk a pesti autósokat" cikket a TC-n... Grat! nekem nem volt turelmem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ezzel sokan szivnak! Pl Markakereskedonel szoktak olyan cascot csinlani, hogy 200E-s Onresz. vagyis ha nem eri el a kar osszege ezt akkor sajat zseb. Jah, a macin is volt, mondjuk ott 100 volt de a bónusz az hogy csak 50-et kellett belőle állni -azt mikor csajszika keresztülsuhant a mocitetőn annak a javítása nem érte volna el a 70-et sem így kapott egy vacsiújat 50ért :D amúgy 148 lett volna :lol: Amikor Egerszalókon melóztunk ...Volt olyan röhögés mint állat. :D Vajon miért nem csodálkozunk rajta? :( :D Csúcs egy csávó lehetsz te! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Amikor Egerszalókon melóztunk ott cirkáltak a biztonságí őrök az épületben lépten-nyomon megállítottak, állj, ki vagy hogy hívnak milyen cég? Aztán egyik héten gipszkartonos voltam az Euro-generálnál, a másikon meg bútorszerelő a Bútorásznál. Néztek ám a csávók, de hát pénteken még nem ezt mondtad?! :lol: Mondom rosszul emékszel, ezt mondtam, és elhúztam az orra előtt a kezemet olyan dzsedi-elmetrükkösen. Volt olyan röhögés mint állat. Szegény csávó meg eloldalgott. :D eccer nehogy elvigyenek motozásra, akkor jedizhetsz :lol: Grat! nekem nem volt turelmem... nekem se :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Grat! nekem nem volt turelmem... nekem se :D Elég érzékenyen érint :lol: :lol: Asszem beköltözöm nagyszüleimhez... (legalábbis papíron :D :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 eccer nehogy elvigyenek motozásra, akkor jedizhetsz :lol: Azt hiszed megijedek? Max. előveszem a fénykardom! Klikk ide! :lol: Meg persze viszam a padavanom is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Azt hiszed megijedek? Max. előveszem a fénykardom! Klikk ide! :lol: Meg persze viszam a padavanom is! :D nehogy azzal csináljanak testüregmotozást :( csúnyán néznél ki utána :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 "Tegnap tanultam egy-két új káromkodást. A bezinkúton mellettem egy kamionosnak sikerült 200L 95öst tankolnia." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 "Tegnap tanultam egy-két új káromkodást. A bezinkúton mellettem egy kamionosnak sikerült 200L 95öst tankolnia." :( :D :D Az szép lehetett :lol: Nagyim egyszer tankolta meg a Ladát gázolajjal, ott meg mi káromkodtunk :lol: pedig "csak" pár lityi ment bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 "Tegnap tanultam egy-két új káromkodást. A bezinkúton mellettem egy kamionosnak sikerült 200L 95öst tankolnia." biztos örült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 biztos örült :( Itt Győrben egy kútfejen van az etanol, meg a diesel, ne tudd meg hányszor rámszóltak amikor beálltam, hogy nincs ám gázolaj. Fapofával kiszállok, kinyitom a tanksapkát, és leakasztom az etanolos csövet. Aztán csak lesnek.: :lol: Ez mivel megy? Mondom azzal amit kap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Telihold van vagy mi a férfinemiszerv?.... :( Meg van hülyülve az egész fórum.....lehet kövezni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Telihold van vagy mi a férfinemiszerv?.... :( Meg van hülyülve az egész fórum.....lehet kövezni :lol: :lol: Nem tom, én tök normális vagyok, mint máskor is. :D Most örülök, mert megint kaptam egy kis részt a fizumból, holnap végre teletankolhatom a kocsit, ha addíg kibírja, már 4 napja szegénységjelzővel megyek. Majd meglássuk. Hátsó ablakfűtésem van, nem fog fázni a kezünk ha toljuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts