Dáwid Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 A asszony nézi a téli olimpiát. Mondom oké hogy lefele, meg csúszi de mi hajtja őket? :( Érdekesen indult... :lol: Szerencsétlen szánkós :D Utána meg folyamatos sírvaröhögés... Síelni nem lehet, me' éppen nincs elég hó, ahol hó van, ott meg akkora a köd hogy nem engedik pályára az embereket :D :D De tegnap este már néztem, az gyó volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Oké, lebeszéltél! Nem megyek! :D :lol: Aaaanyira rendes vagy, de télleg! :lol: Szereted a kürtőskalácsot? :( Sose ettem még :D Az miaz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Sose ettem még :( Az miaz? :D :lol: Tudod az a kalács, aminek kürtő alakja van. Bár akkor nem értem a képviselő-fánkot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tudod az a kalács, aminek kürtő alakja van. Bár akkor nem értem a képviselő-fánkot. :lol: Az olyan ragacsos, mint a képviselők keze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tudod az a kalács, aminek kürtő alakja van. Bár akkor nem értem a képviselő-fánkot. :lol: Az olyan ragacsos, mint a képviselők keze. :D :( :D :D :D És ha a napraforgó olaj napraforgóból készül, akkor mi van a babaolajban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 És ha a napraforgó olaj napraforgóból készül, akkor mi van a babaolajban? :lol: És ha a Boci csokiban tehéntej van akkor mi van a Tibi csokiban? :D :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 És ha a Boci csokiban tehéntej van akkor mi van a Tibi csokiban? :D :lol: :( :D Na ettől én kész lettem. :D :D Megyek is inkább egy kis telefonszámla befizetésre. Megkérdezem tőlük van e nekik mini sd adapterük, ha már ekkora számlát hozzám vágtak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Na ettől én kész lettem. :lol: :( Megyek is inkább egy kis telefonszámla befizetésre. Megkérdezem tőlük van e nekik mini sd adapterük, ha már ekkora számlát hozzám vágtak. :lol: Gondolod hogy hajlandók elcserélni egy számlára? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Gondolod hogy hajlandók elcserélni egy számlára? :D :lol: Erre nem is gondoltam. :lol: Jó ötlet, bepróbálkozom vele. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 úgylátom ma is van hülyeség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Erre nem is gondoltam. :lol: Jó ötlet, bepróbálkozom vele. :lol: :( Esetleg kettő az egybe..., de lehet meg kell toldani egy villanyszámlával is, azért ők sem hülyék. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 úgylátom ma is van hülyeség :D Legalább nem kell menni érte a szomszédba :( :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dolgozik valaki fűtés/hőtechnikai területen? Akár háztartási gép szervízben? kifüstölt egy termonyavaja a fűtőizémben, a tipusa: Microtemp G4A00 -így néz ki: Mibe fáj egy ilyen? :lol: no meg egyáltalán lehet magyarhonban keríteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 14 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (4 vendég és 0 anonim felhasználó) 10 felhasználó: Dáwid, spzoli, dita, Sanci, Tiv., Dark_Errant, invictus, zotya975, Losee, Alex0403 Mi van emberek? Senki nem dolgozik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Legalább nem kell menni érte a szomszédba :D :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dolgozik valaki fűtés/hőtechnikai területen? Akár háztartási gép szervízben? kifüstölt egy termonyavaja a fűtőizémben, a tipusa: Microtemp G4A00 -így néz ki: http://us.100y.com.tw/product_jpg_original/A020194.jpg Mibe fáj egy ilyen? :lol: no meg egyáltalán lehet magyarhonban keríteni? :lol: es meg az en ekezet nelkuli irasomat nem erteni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Legalább nem kell menni érte a szomszédba :( :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dolgozik valaki fűtés/hőtechnikai területen? Akár háztartási gép szervízben? kifüstölt egy termonyavaja a fűtőizémben, a tipusa: Microtemp G4A00 -így néz ki: Mibe fáj egy ilyen? :lol: no meg egyáltalán lehet magyarhonban keríteni? :lol: Milyen nyavaja, milyen izé? Kazán vangy mi? 14 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (4 vendég és 0 anonim felhasználó) 10 felhasználó: Dáwid, spzoli, dita, Sanci, Tiv., Dark_Errant, invictus, zotya975, Losee, Alex0403 Mi van emberek? Senki nem dolgozik? :D Mivel a mult héten 74 órát melóztam a héten munka nuku. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 es meg az en ekezet nelkuli irasomat nem erteni... :lol: Ertjuk mi, csak keppel akkor se idezz, mert szabalytalan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Milyen nyavaja, milyen izé? Kazán vangy mi? Mivel a mult héten 74 órát melóztam a héten munka nuku. :lol: nem rossz... nekem 87 volt kethete, utanna meg rahuztam egy 42-ot kovi heten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Milyen nyavaja, milyen izé? Kazán vangy mi? Hajsütővas. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ertjuk mi, csak keppel akkor se idezz, mert szabalytalan. :lol: sorry, nem neztem :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 sorry, nem neztem :$ Még tudod javítani. :lol: Én egyszerűen csak kitörlöm a képeket, de a Fiúk megmondják mit kell elé és mögé tenni, hogy jó legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Még tudod javítani. :lol: Én egyszerűen csak kitörlöm a képeket, de a Fiúk megmondják mit kell elé és mögé tenni, hogy jó legyen. :lol: elvileg javitva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Milyen nyavaja, milyen izé? Kazán vagy mi? Majdnem :D hősugárzó vagy mi a csokinak hívják :D így néz ki: SzV-519 Mivel a mult héten 74 órát melóztam a héten munka nuku. :lol: Áá, de komoly :lol: csak, hogy azokat említsem amik nagyon bennem maradtak: tavaly szeptember 360 óra, október 316, november 297, december 21-ig 214 óra -utána meg fizikoterápia :( :lol: (szerk.: megfelel Karcsi? :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Még tudod javítani. :lol: Én egyszerűen csak kitörlöm a képeket, de a Fiúk megmondják mit kell elé és mögé tenni, hogy jó legyen. :lol: Ezt kell kitörölni a link előt, és mögött: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 És ha a Boci csokiban tehéntej van akkor mi van a Tibi csokiban? :D :lol: :lol: :( A székely gulyást nem tudja valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 A székely gulyást nem tudja valaki? :lol: Húúú ne részletezük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts