Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Rájött hogy működik, és utána leírta :lol: :lol: Jaj.... olyan vagy :( :D amolyan házi, de a célnak megfelel: ilyen be is spiráloztattam Hmm korrekt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 JOhnny-nak van igaza...este sajnos semmit nem látsz hátra...főleg ezekkel a fos tükrökkel( Már tényleg alig várom hogy lerugdossam őket). Le szoktam engedni az ablakot, és kukucskálok hátra..persze szakadó esőbe ez izgalmas... De ez a két hátránya van, a második, hogy műszaki előtt üveget cserélek. az enyémen látszott az első ablakokon, hogy nem sikerült nekik rendesen levakargatni mindenhonnan, gondolom műszakin szólhattak érte :lol: úton neked még nem szóltak érte? nem büntetnek érte? mintha nekem úgy rémlene... mit lehet legálisan fóliázni, és mennyire? (a 2 hátsó ajtót fullra, azt tudom, de a többit? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ingyenprogramok.irisdesign.hu-n találtam: Az "Így csináld opel astra F" megvan már mindenkinek?***itt a kép, erről van szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ingyenprogramok.irisdesign.hu-n találtam: Az "Így csináld opel astra F" megvan már mindenkinek?***itt a kép, erről van szó Nekem eredetiben is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ingyenprogramok.irisdesign.hu-n találtam: Az "Így csináld opel astra F" megvan már mindenkinek?***]itt a kép, erről van szó közhirré tétetik:) amugy nekem azt mondták fóliásnál h az elsőt is lelehet a szélvédő kivételével ha olyan a fólia. vmi durva fényáteresztésű, de az olyan drága h neméri meg nekik vele foglalkozni *persze megcsinálta volna szivesen bizonylat nélkülire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nekem eredetiben is :lol: mázlistaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 közhirré tétetik:) amugy nekem azt mondták fóliásnál h az elsőt is lelehet a szélvédő kivételével ha olyan a fólia. vmi durva fényáteresztésű, de az olyan drága h neméri meg nekik vele foglalkozni *persze megcsinálta volna szivesen bizonylat nélkülire :D hja, bizonylat nékül nekem is rég fekete lenne mindene :lol: :( unokatesóm ilyesmivel foglalkozik :D de fofok, hogy az úton 1xcsak megállítanak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 haveromnak egy olyan eclipse volt amin nem találtál kivül semmit ami ne fekete lett volna:) akkor se lehetett belátni sehonnan ha éjjel ben felvolt kapcsolva a lámpa:) hja, bizonylat nékül nekem is rég fekete lenne mindene :lol: :( unokatesóm ilyesmivel foglalkozik :D de fofok, hogy az úton 1xcsak megállítanak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 hja, bizonylat nékül nekem is rég fekete lenne mindene :lol: :( unokatesóm ilyesmivel foglalkozik :D de fofok, hogy az úton 1xcsak megállítanak... :lol: Olyankor kell fogni a fólia sarkát és leszedni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 az enyémen látszott az első ablakokon, hogy nem sikerült nekik rendesen levakargatni mindenhonnan, gondolom műszakin szólhattak érte :lol: úton neked még nem szóltak érte? nem büntetnek érte? mintha nekem úgy rémlene... mit lehet legálisan fóliázni, és mennyire? (a 2 hátsó ajtót fullra, azt tudom, de a többit? :( ) Erről nem a karosszéria topicba beszélgetünk? :D :D Mindegy, mert se itt, se ott nem lehetne, van külön fólia topic :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Olyankor kell fogni a fólia sarkát és leszedni :lol: :( jaja, könnyű azt mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Erről nem a karosszéria topickba beszélgetünk? :D :D Mindegy, mert se itt, se ott nem lehetne, van külön fólia topick :lol: :( no fene, nem is tudtam, gondoltam áthozom ide még az elején, me' még Off-olással vádolnak mindet majd a végén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 jaja, könnyű azt mondani :lol: Nem könnyű... A szép piros céges Incáról le kellett szedni... :lol: rendőrbácsi aztmondta hogy vagy mi vesszük le a fóliát, vagy ő a rendszámot, úgyhogy inkább vakarás volt :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nem könnyű... A szép piros céges Incáról le kellett szedni... :lol: rendőrbácsi aztmondta hogy vagy mi vesszük le a fóliát, vagy ő a rendszámot, úgyhogy inkább vakarás volt :lol: :( :D :D nah jó, de mifelénk nem mindenki ilyen korrekt... (ha nem valamelyik osztálytársam a rendőr,akit jól ismerek, akkor szívok mint a torkosborz :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nem könnyű... A szép piros céges Incáról le kellett szedni... :lol: rendőrbácsi aztmondta hogy vagy mi vesszük le a fóliát, vagy ő a rendszámot, úgyhogy inkább vakarás volt :lol: :( Most már nem nyúlhat a rendszámhoz...csak a matricát kaparja le róla.....nem is tudom.....Tök ugyan az! Nem skacok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 akkor mi legyen dobjunk egy folia temat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 akkor mi legyen dobjunk egy folia temat? :lol: Dobjuk a fólia témát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Most már nem nyúlhat a rendszámhoz...csak a matricát kaparja le róla.....nem is tudom.....Tök ugyan az! Nem skacok? 5 éve volt, és csak a szerencsétlen szervizes gyerek mondta beérve a céghez, amikor megkérdezték hogy miért is néz ki olyan idegesnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 akkor mi legyen dobjunk egy folia temat? :lol: Már van: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=320 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 5 éve volt, és csak a szerencsétlen szervizes gyerek mondta beérve a céghez, amikor megkérdezték hogy miért is néz ki olyan idegesnek :lol: El tudom képzelni hogy a rendőr pedig egy másik fórumon biztos elmesélte ezt a sztorit csak az ő szemszögéből és talán még mindig szegény srácon röhögnek ahogyan kaparta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Már van: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=320 gondoltam az Astra F-en belul lesz egy :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 am.. - A "B" oszlop mögötti üvegek (hátsó oldalsó, hátsó szélvédő) csak érvényes "H" minősítő jellel rendelkező anyaggal fóliázhatók, a fényáteresztéstől függetlenül. - A vezető üléssor melletti üvegek is fóliázhatók olyan anyaggal, mely rendelkezik érvényes "H" minősítő jellel, de összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 70 %-nál (AU 75, SCL). - Az első szélvédő esetében, kivéve a lehajtott napellenzők által takart felület (ahova sötétítő csík szerelhető), is fóliázható, érvényes "H" jellel rendelkező anyaggal, ha összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 75 %-nál (SCL). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 gondoltam az Astra F-en belul lesz egy :$ Miért is? F Astrát máshogy kell fóliázni mint egy C Vectrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 El tudom képzelni hogy a rendőr pedig egy másik fórumon biztos elmesélte ezt a sztorit csak az ő szemszögéből és talán még mindig szegény srácon röhögnek ahogyan kaparta... :lol: Ezek a szemét rendőrfórumok :( Elképzelem ahogy megbeszélik hogy hogy bújnak el a 3lábúval, melyik bokorba érdemes bebújni, hogy lehet telefonálás közben egykézzel bekapcsolni a villogót vezetéssel összekapcsolva amikor éppen nem lehetne átmenni a hídon stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ezek a szemét rendőrfórumok :D Elképzelem ahogy megbeszélik hogy hogy bújnak el a 3lábúval, melyik bokorba érdemes bebújni, hogy lehet telefonálás közben egykézzel bekapcsolni a villogót vezetéssel összekapcsolva amikor éppen nem lehetne átmenni a hídon stb... :( Meg most örömködhetnek, mert a 2010-es új KRESZ szabály megengedi hogy tilosban is mérhessenek. Nem mintha eddig nagyon foglalkoztak volna vele, és nem mintha eddig bárki is megbüntette volna őket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts