dita Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Mer nő lehet jó hatással? :lol: :lol: Húú de soviniszta duma ez! :( Pfff, de gonosz vagy! :D Az F-es csapatban az egyetlen nő vagyok, tessék kényeztetni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 bontott HF? sorry a roviditesekben meg nem vagyok otthon... Hengerbuksi :lol: Tiv. és Dáwid is tudja még az ékezeteket. :D Ebként miből gondolod, hogy rossz hatással vagyok a férfiakra? :lol: Ekezet? Milyen ekezetrol van szo? :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nem baj, nekem tetszik. :lol: :( Rád ki van hatással? :D Túl jól ismersz Tiv.! :D Az F-es csapatban az egyetlen nő vagyok, tessék kényeztetni! :D Ne dobáld a magas labdákat baby,mert elszabadul a pokol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pfff, de gonosz vagy! :D Az F-es csapatban az egyetlen nő vagyok, tessék kényeztetni! :lol: Azért ez egy kicsit merész volt. :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pfff, de gonosz vagy! :P Az F-es csapatban az egyetlen nő vagyok, tessék kényeztetni! :P inkább ne feszegessük ezt a bandán belüli kényeztetést :lol: :( :lol: :D :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pfff, de gonosz vagy! :lol: Az F-es csapatban az egyetlen nő vagyok, tessék kényeztetni! :lol: Errol az jutott eszmebe, mikor a fej es feleseg fekszenek ejjel egymas melett az agyban,suttogva megszolal a feleseg: - Sug valami mockosat a fulebe! Erre a ferj: - Konyha Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 inkább ne feszegessük ezt a bandán belüli kényeztetést :lol: :D :lol: :D :D :D :lol: :D :P Kérsz sültkrumplit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Errol az jutott eszmebe, mikor a fej es feleseg fekszenek ejjel egymas melett az agyban,suttogva megszolal a feleseg: - Sug valami mockosat a fulebe! Erre a ferj: - Konyha -Mondj valami szépet szivem! -Sör! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Errol az jutott eszmebe, mikor a fej es feleseg fekszenek ejjel egymas melett az agyban,suttogva megszolal a feleseg: - Sug valami mockosat a fulebe! Erre a ferj: - Konyha Bázz. Kész eszperente. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ne dobáld a magas labdákat baby,mert elszabadul a pokol! :lol: Azért ez egy kicsit merész volt. :P :lol: inkább ne feszegessük ezt a bandán belüli kényeztetést :lol: :D :( :D :D :D :lol: :D :P Nem is értem mire gondoltok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Kérsz sültkrumplit? :lol: -Mondj valami szépet szivem! -Sör! :lol: frites? nein danke! -varázsszó? -odabasszak? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Bázz. Kész eszperente. :lol: :lol: Pedig elvileg ismeritek azt az angol tanulmanyt ahol az emberek minden szo kb elso es utolso betujet olvassak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :lol: vmi olyasmi:) mit hogyan kell leszedni-szétszedni-összerakni. nemrég láttam vmi licitoldalon fénymásolt könyv formájában, de már nincs fent:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pedig elvileg ismeritek azt az angol tanulmanyt ahol az emberek minden szo kb elso es utolso betujet olvassak... de ott van ékezet, csak a sorrend más :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 -Mondj valami szépet szivem! -Sör! :lol: Feleség a Férjnek!: - Drágám! Mondj valami piszkosat! - Konyha!! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pedig elvileg ismeritek azt az angol tanulmanyt ahol az emberek minden szo kb elso es utolso betujet olvassak... Az oké, de az elsőkben, meg az utolsókban is előfordulnak ékezetek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Feleség a Férjnek!: - Drágám! Mondj valami piszkosat! - Konyha!! :lol: :lol: olvass vissza egy kicsit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 olvass vissza egy kicsit :lol: :lol: :( :D el volt foglalva a szárnyammal, meg a festett gumikkal, hagyd már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 :lol: :lol: :( el volt foglalva a szárnyammal, meg a festett gumikkal, hagyd már :D Szép is az a kormorán! Kellene mellé egy bárum vagy semperit is,bár a száva se sértés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 olvass vissza egy kicsit :lol: Jaj :D :lol: ezt benéztem!!! Leülök...1-es :lol: :( :D el volt foglalva a szárnyammal, meg a festett gumikkal, hagyd már :D és tényleg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Jaj :D :D ezt benéztem!!! Leülök...1-es és tényleg :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pesten nem kell valakinek ilyen? ha nem csináltam volna magamnak, megvenném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pesten nem kell valakinek ilyen? ha nem csináltam volna magamnak, megvenném :lol: Csináltál magadnak? Húúú de profi :lol: És hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Csináltál magadnak? Húúú de profi :( És hogyan? Rájött hogy működik, és utána leírta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Csináltál magadnak? Húúú de profi :D És hogyan? amolyan házi, de a célnak megfelel: ilyen be is spiráloztattam Rájött hogy működik, és utána leírta :lol: :( most hogy így mondod :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts