Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 na hazaertem vegre... koltottem a Kicsimkemre 50ropit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Tökmindegy. Csak össze vannak kötve a csavarkapcsokkal. Valamint a féklevegő-csövek vannak összekapcsolva. Ez még nem jelenti azt hogy szinkronizálva vannak és a szergej a vontató, a csörgő meg a tolómozdony. Teljesen más technológia a két mozdony. A csörgő magyar gyártmány a szergej szovjet. Ezért lehetetlenség szinkronizálni őket. :lol: Deeee nem értek hozzá. :lol: ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :D engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Komoly kis autócska :lol: jó kis steinmetz felni...én is siratom a sajátom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :lol: engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :lol: Akkor kapsz helyette egy ilyet. :D Most jobb? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :D engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :lol: Nyugi van :( Meg mi a baj vele? :D vagy csak idegesít hogy nem néz a szemedbe? :D Kezdheted megszeretni, mert sokat kapsz mostantól :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 na hazaertem vegre... koltottem a Kicsimkemre 50ropit... Mire ment el annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Mire ment el annyi? Vez.mu szij, vez mu tegnely szimering, vizpumpa, vez mu szij feszito gorgo, Fotengely szimering, olaj szuro, olaj, levego szuro, ( meg egy) antenna , ekszij es nemi munka dij... asszem ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Vez.mu szij, vez mu tegnely szimering, vizpumpa, vez mu szij feszito gorgo, Fotengely szimering, olaj szuro, olaj, levego szuro, ( meg egy) antenna , ekszij es nemi munka dij... asszem ennyi Elvitte a szisza az ékezeteket? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Elvitte a szisza az ékezeteket? :lol: :lol: eddig se voltak nalam :( par ev IRC utan le lehet szokni rola :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 eddig se voltak nalam :( par ev IRC utan le lehet szokni rola :D Elég rossz érv. :lol: Rajtad kívül kb mindenki ékezettel ír IRC-n. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :( engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :lol: És? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Elég rossz érv. :lol: Rajtad kívül kb mindenki ékezettel ír IRC-n. :( :lol: most miert kellett lebuktatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 olyan könyvet mint a legohoz volt h össze tudd rakni, honnan tudok szerezni? (nem, nem legohoz, f astrához:)) Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :( Tökmindegy. Csak össze vannak kötve a csavarkapcsokkal. Valamint a féklevegő-csövek vannak összekapcsolva. Ez még nem jelenti azt hogy szinkronizálva vannak és a szergej a vontató, a csörgő meg a tolómozdony. Teljesen más technológia a két mozdony. A csörgő magyar gyártmány a szergej szovjet. Ezért lehetetlenség szinkronizálni őket. :lol: Deeee nem értek hozzá. :lol: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Vez.mu szij, vez mu tegnely szimering, vizpumpa, vez mu szij feszito gorgo, Fotengely szimering, olaj szuro, olaj, levego szuro, ( meg egy) antenna , ekszij es nemi munka dij... asszem ennyi Reális ár. Nekem is ennyi volt, csak benne volt egy bontott HF, és a szerelésért+a vontatásért nem fizettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 És? :lol: Nincs és. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Elvitte a szisza az ékezeteket? :D :D biztos felhívta Dita :D :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Majd kipörgésgátló :lol: meg rajtprogram :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :lol: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Reális ár. Nekem is ennyi volt, csak benne volt egy bontott HF, és a szerelésért+a vontatásért nem fizettem. :( Tudtommal nincsen. Egyébként a hiperszuper flörtnek is kipörögnek a kerekei. Szombaton tapasztalhattam, ahogy hallom a gyorsulást aztán hirtelen elmúlik a gyorsító erő és felpörögnek a motorok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Majd kipörgésgátló :lol: meg rajtprogram :D EPS bazze. :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nincs és. :lol: :lol: így így :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :lol: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Reális ár. Nekem is ennyi volt, csak benne volt egy bontott HF, és a szerelésért+a vontatásért nem fizettem. :lol: bontott HF? sorry a roviditesekben meg nem vagyok otthon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 biztos felhívta Dita :D :lol: :lol: :( :D Tiv. és Dáwid is tudja még az ékezeteket. :D Ebként miből gondolod, hogy rossz hatással vagyok a férfiakra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 eddig se voltak nalam :lol: par ev IRC utan le lehet szokni rola :( Majd visszaszoktatlak én! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Tiv. és Dáwid is tudja még az ékezeteket. :D Ebként miből gondolod, hogy rossz hatással vagyok a férfiakra? :lol: Mer nő lehet jó hatással? :lol: :( Húú de soviniszta duma ez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Mer nő lehet jó hatással? :lol: :lol: Húú de soviniszta duma ez! :( Nem baj, nekem tetszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Mer nő lehet jó hatással? :lol: :lol: Húú de soviniszta duma ez! :( Rád ki van hatással? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts