Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én úgy láttam egy húzza, egy meg tolta. Vagy hogyan volt?

Azt megnézném, hogy egy szergejt és egy csörgőt szinkronba kötnek úgy, hogy két BZ kocsi van közöttük. :lol: Fizikai képtelenség.

Elküldve
Azt megnézném, hogy egy szergejt és egy csörgőt szinkronba kötnek úgy, hogy két BZ kocsi van közöttük. :lol: Fizikai képtelenség.

Nézd meg 2.30-tól a videót. 3.18-nál meg látni hogy elmennek összekötve.

Elküldve
Ez pont polgárdi és ipartelep között történt. Még a mai napon is a 165-ös szergej (a videón is látható) huzogatta a BZ motorvonatot egy mellékkel. Ezen röhögtünk ma munkatársammal, mert igencsak nem szabályos. :(

Mondjuk az se épp szabályos, hogy a szergej húzza a csörgőt két bz-vel. Elvileg a csavarkapcsai nem bírhatják el... :lol:

Meg az a 165-ös szergej sincs épp a legjobb állapotban. 2000-ben felújították, de már csak 2-3 motor megy a 6ból és a dízelmotor is kék füstöt okád ki. Ma láttam az állomáson is. :lol:

Azért a végén az kemény,amikor a szergej belegázol a hóba! :D

Elküldve
egy ökör rám mászik. Beköszön magyarul, visszaköszönök neki, erre kérdi hogy lány vagy? Mondom na ne már, ez nem a társkereső. Erre csak erőlteti.

Nem kérdezted tőle, hogy "mi van öcsisajt? répa köll vacsira?" :lol: :lol: :(

Azért nem semmi! Klikk ide! :P

Azért a végén az kemény amikor a szergej belegázol a hóba! :D

Gyááá :lol: az nagyon zsír :D :D valami filmben is megállná a helyét :D :D

Elküldve
Látom nálad már nagyon tavaszodik. :D :(

Vigyázzá te jány, vigyázzáááá!! :lol: :lol:

Elküldve
:( Nem hiszem, hogy van mitől tartanom.

Én sem :lol: :lol:

Elküldve
hiphop, és felhívsz valakit :lol:

Kezdem az hinni, hogy irígykedsz! :lol:

Ha gondolod megbeszélem a Fiúkkal, hogy adják meg Neked is a telefonszámukat. :(

Elküldve
Kezdem az hinni, hogy irígykedsz! :D

Ha gondolod megbeszélem a Fiúkkal, hogy adják meg Neked is a telefonszámukat. :D

Én csak akkor, ha nem zaklat éjjel. :lol: :lol: :(

Elküldve
Kezdem az hinni, hogy irígykedsz! :lol:

Ha gondolod megbeszélem a Fiúkkal, hogy adják meg Neked is a telefonszámukat. :lol:

nincs rá szükségem :(

Elküldve
rájöhettélvolnamár

Jólvanna! :lol: Csak az utóbbi hetekben nem sokat szóltál be, gondoltam nehogy kigyere a gyakorlatból... :lol:

Elküldve
Nem kérdezted tőle, hogy "mi van öcsisajt? répa köll vacsira?" :lol: :lol: :(

Gyááá :lol: az nagyon zsír :lol: :D valami filmben is megállná a helyét :D :D

azthittem kisiklik :D de am király volt :D

:P Nem hiszem, hogy van mitől tartanom.

muhaha :P

am megint szakad a hó itt

Elküldve
azt hittem kisiklik :D de am király volt :(

Jah :D majdnem úgy jártunk múltkor Tokaj-Tarcal közt :lol: -mikor legutóbb találkoztunk, de inkább magam elé engedtem egy Cordobát, inkább az szálljon bele valamibe hamarabb.. :D :lol:

Elküldve
Nézd meg 2.30-tól a videót. 3.18-nál meg látni hogy elmennek összekötve.

Tökmindegy. Csak össze vannak kötve a csavarkapcsokkal. Valamint a féklevegő-csövek vannak összekapcsolva. Ez még nem jelenti azt hogy szinkronizálva vannak és a szergej a vontató, a csörgő meg a tolómozdony. Teljesen más technológia a két mozdony. A csörgő magyar gyártmány a szergej szovjet. Ezért lehetetlenség szinkronizálni őket. :lol:

Deeee nem értek hozzá. :lol:

Elküldve
de rendes volt tőlled :D :lol:

Ugye :( de ő ezt nem tudta.. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.