beligrom Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Ismerősöm felújított egy pócvágensirokkót. Olyan szíp lett hogy még egy összehasonlító tesztre is elkérték amikor kijött az új. ez nem itt volt a leitoldnál kirakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 ez nem itt volt a leitoldnál kirakva? simán lehet. 16.kerületben lakik a srác :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 simán lehet. 16.kerületben lakik a srác :lol: az is ottvan:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 az is ottvan:) Tudom, azé' mondom hogy lehet biztos :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Tudom, azé' mondom hogy lehet biztos :lol: :lol: tuttam én:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 nem is tudtam h folszvágen egyébcsevegés is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 nem is tudtam h folszvágen egyébcsevegés is van :lol: Ne kötözködjé' a dízel Saaboddal :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Ne kötözködjé' a dízel Saaboddal :D :lol: psssszztttt :lol: még azt is ráfoghatjuk félig h dízel bvectra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 psssszztttt :lol: még azt is ráfoghatjuk félig h dízel bvectra :lol: Az már mindegy, a lényeg hogy dízel :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 valaki használta már a mote kártyáját a burgerkingben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 valaki használta már a mote kártyáját a burgerkingben? :( ott adnak kaparós sorsjegyet? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 valaki használta már a mote kártyáját a burgerkingben? :lol: Jó hogy mondod. Most éppen van egy kis pénzem :( Ha nem felejtem el akkor bepénzelem jövőhéten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Jó hogy mondod. Most éppen van egy kis pénzem :lol: Ha nem felejtem el akkor bepénzelem jövőhéten :lol: énis ezen gondolkozom... ugyis akartam már rendszámtábla tartót:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hát ezt tudja az én kifakult már nem illatos vanílliás karácsonyfám is. Na mindegy, nem akarom leszólni a csippedet. :( Figyejetek már, ez most mi, porbetétes huzal, és nem kell CO-palack? Ez jó lehet kasztnizni? Klikk ide? :lol: Má' megint kapargattál valami lyukat az autóra hogy hegeszteni készülsz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 :lol: Ismerősöm felújított egy pócvágensirokkót. Olyan szíp lett hogy még egy összehasonlító tesztre is elkérték amikor kijött az új. Amikor vitték fényezni lakatolás után akkor neki is egy bütykölős sámlinak használt óvodai gyerekszék volt az autóban. Ő is tett rá egy "Recaro" matricát a teljesség kedvéért :( (meg fölvette a simsonhoz használt bukósisakot, mert nem volt benne egy ablak se amikor esőben vontatták :D ) Én is láttam már amikor hoztak kasztnizni egy kocsit, a csákó egy diszperzitesvödrön ült. Kérdem a rendőr nem szól? Majd bekötöm magam gumipókkal! :D :D Má' megint kapargattál valami lyukat az autóra hogy hegeszteni készülsz ? :D Á ezek csak a gyári lyukak. Taposólemez, küszöb, tankbeömlő felett, valaki átfúrta a padlólemezt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Azért nem semmi! Klikk ide! :( Mikó megyünk szánkózni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Azért nem semmi! Klikk ide! :D Mikó megyünk szánkózni? :lol: :( Az öreg szergej még mindig az egyik kedvencem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az öreg szergej még mindig az egyik kedvencem. :lol: szombaton polgárdinál másfél órát vártunk, mert a pálya felhajtó felüljáró előtt méteres havat nyomatott az útra a szél. 3 markoló 25percig vakarta 1sávon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 szombaton polgárdinál másfél órát vártunk, mert a pálya felhajtó felüljáró előtt méteres havat nyomatott az útra a szél. 3 markoló 25percig vakarta 1sávon.... Hát tegnap voltam Eszteréknél és bizony sok helyen csak 1 sáv járható. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hát tegnap voltam Eszteréknél és bizony sok helyen csak 1 sáv járható. :lol: itt meg lassan hó sincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 itt meg lassan hó sincs :lol: Sok hó itt sem volt, csak az útra fújta a szél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Sok hó itt sem volt, csak az útra fújta a szél. itt mákunk volt, mert sok hó volt, most tegnapra is esett vagy 15cm, de nedves volt, és nem fujta a szél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ismerősöm felújított egy pócvágensirokkót. Olyan szíp lett hogy még egy összehasonlító tesztre is elkérték amikor kijött az új. Amikor vitték fényezni lakatolás után akkor neki is egy bütykölős sámlinak használt óvodai gyerekszék volt az autóban. Ő is tett rá egy "Recaro" matricát a teljesség kedvéért :lol: (meg fölvette a simsonhoz használt bukósisakot, mert nem volt benne egy ablak se amikor esőben vontatták :( ) Hmmmm...nyáron elkérhetnék az enyémet összehasonlító tesztre az új astrával :D Az is szép gyári lesz :D De úgyis egy kivénhedt fost fognak ha fognak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Azért nem semmi! Klikk ide! :D Mikó megyünk szánkózni? :lol: http://kep.ivpicture.hu/308464.jpg :D Az öreg szergej még mindig az egyik kedvencem. :lol: szombaton polgárdinál másfél órát vártunk, mert a pálya felhajtó felüljáró előtt méteres havat nyomatott az útra a szél. 3 markoló 25percig vakarta 1sávon.... Ez pont polgárdi és ipartelep között történt. Még a mai napon is a 165-ös szergej (a videón is látható) huzogatta a BZ motorvonatot egy mellékkel. Ezen röhögtünk ma munkatársammal, mert igencsak nem szabályos. :D Mondjuk az se épp szabályos, hogy a szergej húzza a csörgőt két bz-vel. Elvileg a csavarkapcsai nem bírhatják el... :D Meg az a 165-ös szergej sincs épp a legjobb állapotban. 2000-ben felújították, de már csak 2-3 motor megy a 6ból és a dízelmotor is kék füstöt okád ki. Ma láttam az állomáson is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ez pont polgárdi és ipartelep között történt. Még a mai napon is a 165-ös szergej (a videón is látható) huzogatta a BZ motorvonatot egy mellékkel. Ezen röhögtünk ma munkatársammal, mert igencsak nem szabályos. :lol: Mondjuk az se épp szabályos, hogy a szergej húzza a csörgőt két bz-vel. Elvileg a csavarkapcsai nem bírhatják el... :lol: Én úgy láttam egy húzza, egy meg tolta. Vagy hogyan volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts