Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

%7Boption%7D

:lol:

Ismerősöm felújított egy pócvágensirokkót. Olyan szíp lett hogy még egy összehasonlító tesztre is elkérték amikor kijött az új. Amikor vitték fényezni lakatolás után akkor neki is egy bütykölős sámlinak használt óvodai gyerekszék volt az autóban. Ő is tett rá egy "Recaro" matricát a teljesség kedvéért :( (meg fölvette a simsonhoz használt bukósisakot, mert nem volt benne egy ablak se amikor esőben vontatták :D )

Én is láttam már amikor hoztak kasztnizni egy kocsit, a csákó egy diszperzitesvödrön ült. Kérdem a rendőr nem szól? Majd bekötöm magam gumipókkal! :D :D

Má' megint kapargattál valami lyukat az autóra hogy hegeszteni készülsz ? :D

Á ezek csak a gyári lyukak. Taposólemez, küszöb, tankbeömlő felett, valaki átfúrta a padlólemezt.... :lol:

Megosztás:

Ismerősöm felújított egy pócvágensirokkót. Olyan szíp lett hogy még egy összehasonlító tesztre is elkérték amikor kijött az új. Amikor vitték fényezni lakatolás után akkor neki is egy bütykölős sámlinak használt óvodai gyerekszék volt az autóban. Ő is tett rá egy "Recaro" matricát a teljesség kedvéért :lol: (meg fölvette a simsonhoz használt bukósisakot, mert nem volt benne egy ablak se amikor esőben vontatták :( )

Hmmmm...nyáron elkérhetnék az enyémet összehasonlító tesztre az új astrával :D

Az is szép gyári lesz :D

De úgyis egy kivénhedt fost fognak ha fognak... :lol:

Megosztás:

Azért nem semmi! Klikk ide! :D

Mikó megyünk szánkózni? :lol:

http://kep.ivpicture.hu/308464.jpg :D

Az öreg szergej még mindig az egyik kedvencem. :lol:

szombaton polgárdinál másfél órát vártunk, mert a pálya felhajtó felüljáró előtt méteres havat nyomatott az útra a szél. 3 markoló 25percig vakarta 1sávon....

Ez pont polgárdi és ipartelep között történt. Még a mai napon is a 165-ös szergej (a videón is látható) huzogatta a BZ motorvonatot egy mellékkel. Ezen röhögtünk ma munkatársammal, mert igencsak nem szabályos. :D

Mondjuk az se épp szabályos, hogy a szergej húzza a csörgőt két bz-vel. Elvileg a csavarkapcsai nem bírhatják el... :D

Meg az a 165-ös szergej sincs épp a legjobb állapotban. 2000-ben felújították, de már csak 2-3 motor megy a 6ból és a dízelmotor is kék füstöt okád ki. Ma láttam az állomáson is. :(

Megosztás:

Ez pont polgárdi és ipartelep között történt. Még a mai napon is a 165-ös szergej (a videón is látható) huzogatta a BZ motorvonatot egy mellékkel. Ezen röhögtünk ma munkatársammal, mert igencsak nem szabályos. :lol:

Mondjuk az se épp szabályos, hogy a szergej húzza a csörgőt két bz-vel. Elvileg a csavarkapcsai nem bírhatják el... :lol:

Én úgy láttam egy húzza, egy meg tolta. Vagy hogyan volt?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.