Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :D :D :D Ne már! :lol: Generátor is és akkumulátor is?! :D Kapok gutaütést. :( Rosszul hangzik. Egy kölcsön akksival kéne tenni egy próbát. És mindenképp töltést mérni. Tudom nem egyszerű dolog. Majd a szerelő holnap megmondja. Csak tudj elindulni vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Ezt hogy csináltad? Az út elég száraznak tűnik. ez igen, tudsz te ha akarsz :lol: picit vizes az út, inkább fogjuk arra :lol: :( én mondtam volna neki, hogy ha már itt van segítsen kihúzni :D Sajna nem tudom az útra fogni, a saját kocsibejárómra fordultam túl nagy ívben. :D Kicsit szűkre sikerült a bejáró ha a másik irányból jövök, vagy van hely bemenni középre nem gond, de ha jönnek szembe és ebből a sávból indulok kicsit necces. Le kéne szúrni pár botot, mert ha már fordulok a kocsi orrától nem látom a híd szélét. De tapasztalatnak nem volt rossz, semmit nem ér, ha deszkát tartok a csomitartóban ilyen esetre, mint azt sok helyen tanácsolják, simán elpörgött rajta a kerék. Fél vödör kavics sokkal többet ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nem rossz, minek vinni ha gurul. :D Elmentünk szánkózni , szórakozik a Szabó család, a lányom a fának ment neki, én meg az árokba. http://kep.ivpicture.hu/307570.jpg http://kep.ivpicture.hu/307571.jpg Hivtam a szomszédot húzzon ki, persze elment kocsival telefon nélkül. Elővettem a deszkát a csomitartóból, szart sem ér. Viszont fél vödör kavics a kerék alá, és behintáztatva simán kijártam vele. Az volt a legjobb hogy amikor belementem, és próbáltam kijönni, nem ment, kiszálltam körbejárni a kocsit, és látom, hogy egy kisöreg áll mögöttem, és villogat, hogy tolathatok, kienged. :lol: Nem is volt feltűnő a kocsi fara a levegőben az ajtóval meg a sarat túrtam. :lol: Nem unatkozunk , ha te itt vagy. :( És még büszkén le is fényképezed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :P :P :lol: Ne már! :D Generátor is és akkumulátor is?! :lol: Kapok gutaütést. Ha jön a baj csőstől fog :D a tapasztalat :lol: :( Sajna nem tudom az útra fogni, a saját kocsibejárómra fordultam túl nagy ívben. :lol: Peeersze :D kézifékkel, mi? :lol: :D :D (nem csodálkoznék rajta :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nem unatkozunk , ha te itt vagy. :D És még büszkén le is fényképezed. :D Úgy jó az élet ha zajlik. :lol: Az asszony is lefényképezte, ha egyszer jogsija lenne, és hasonló szituációba keveredne tudja mire fogni, hogy én is jártam már így. :D Peeersze :D kézifékkel, mi? :P :( :D (nem csodálkoznék rajta :lol: ) Előtte kézifékeztem egy üres parkolóban, de nem volt jó, mert már latyakos volt a hó, meg a család unja. :lol: Nem volt nagy hely hozzá, alig mentem, nem is pördült, csak keresztbeállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Sajna nem tudom az útra fogni, a saját kocsibejárómra fordultam túl nagy ívben. :( Kicsit szűkre sikerült a bejáró ha a másik irányból jövök, vagy van hely bemenni középre nem gond, de ha jönnek szembe és ebből a sávból indulok kicsit necces. Le kéne szúrni pár botot, mert ha már fordulok a kocsi orrától nem látom a híd szélét. De tapasztalatnak nem volt rossz, semmit nem ér, ha deszkát tartok a csomitartóban ilyen esetre, mint azt sok helyen tanácsolják, simán elpörgött rajta a kerék. Fél vödör kavics sokkal többet ér. Üss bele néhány szeget, tudjon mibe kapaszkodni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Üss bele néhány szeget, tudjon mibe kapaszkodni. :lol: :( Hmm.... nem is rossz ötlet. A kerékbe, vagy a deszkába? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Hmm.... nem is rossz ötlet. A kerékbe, vagy a deszkába? :lol: :D Az árokba :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Zotya, ez tudna tippeket adni. :( AS módszer.: Ahogy Sikerül. :lol: :lol: Nem tudom mi az a fíling, de biztos jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nem tudom mi az a fíling, de biztos jó lehet. A Zoli mester szép gyerek ebben a filmben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Zotya, ez tudna tippeket adni. :( AS módszer.: Ahogy Sikerül. :lol: :lol: Nem tudom mi az a fíling, de biztos jó lehet. A sógornak van egy Verovinája ott rohad a sufniban. Egyszer el akartam kérni, gondoltam megcsinálom jó lesz mászkálni vele, de aztán utánna olvastam a neten, és azt írták sok a gond vele, meg erre sokat kéne költenem, egyszerűbb venni egy felújítottat. Megy az öreg a motorral, elkezd fékezni, lassul-lassul, majd nagy csörömpöléssel felborul. Odarohannak, kirángatják a motor alól, jól van Józsi bácsi? Jól fiam, csak ma reggel szereltem le az oldalkocsit, és még szoknom kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :lol: :lol: Na azért mi sem panaszkodhatunk! :( Gyalázatos! Ma jött ki a tecsótól egy fakata Audiban egy szőke csaj bazi nagy napszemcsivel, és egy pincsikutya vot a mellén, átkötve a biztonsági övel. Belegondoltam mi marad a kutyából egy vészfékezéskor, koccanáskor, vagy ha kinyílik a légzsák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 A sógornak van egy Verovinája ott rohad a sufniban. A sógoromnak meg sok motor ott rohad a garázsban :( sose lesz belőlük épkerék bringa :lol: Mondjuk én sem panaszkodhatok, egy Simson Star, -SR51 Enduro robogó (ezzel néha járok is), 175 Java Czetka meg egy Babetta II. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na, kipróbáltam és beindult, úgyhogy mégiscsak töltődik az akkumulátor. :lol: Köszönöm a telefonos távsegítséget Tiv.! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na, kipróbáltam és beindult, úgyhogy mégiscsak töltődik az akkumulátor. :lol: Köszönöm a telefonos távsegítséget Tiv.! :D húú, Tiv nagyon befutó :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 húú, Tiv nagyon befutó :lol: :lol: Édesem, nekem még a telefonszámod sincs meg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 húú, Tiv nagyon befutó :( :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na, kipróbáltam és beindult, úgyhogy mégiscsak töltődik az akkumulátor. :lol: Köszönöm a telefonos távsegítséget Tiv.! :( Akkor talán nincs tul nagy baj az akksival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Édesem, nekem még a telefonszámod sincs meg. :lol: rend a lelke mindennek :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Édesem, nekem még a telefonszámod sincs meg. :lol: Az enyém ott van az aláírásban aztán a kutya sem keres. :lol: Na jó hazudtam, a kutya néha rámcsörög. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 rend a lelke mindennek :D :lol: Úgyis van. :lol: Meglenne ha megadtad volna! :D :( De Te ilyen vagy, csak hitegetsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Úgyis van. :lol: Meglenne ha megadtad volna! :D :lol: De Te ilyen vagy, csak hitegetsz! :( mondtam h most csak mcdrive van, és kecsap nélkül kérem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 mondtam h most csak mcdrive van, és kecsap nélkül kérem :lol: :lol: Erre van Dáwidnak egy nagyon jó smiley-ja vagy emo-ja, esetleg miabánat-ja. Megkérem küldje át Neked! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Az enyém ott van az aláírásban aztán a kutya sem keres. :lol: Na jó hazudtam, a kutya néha rámcsörög. :D Megszerelnéd az enyémet is? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts