Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :( Jaj nemár :D Mi van ha beleolvas? :lol: :lol: az biztos... :D Inkább ne akard megtudni :D :D (többet nem engednek ide, mert ilyen társaságba nem engednek többet :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :( Jaj nemár :D Mi van ha beleolvas? :lol: :lol: az biztos... :D Cumi. :lol: De neked. :D Minek vágod magad alatt a fát? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Inkább ne akard megtudni :lol: :lol: (többet nem engednek ide, mert ilyen társaságba nem engednek többet :( ) csak arra kell figyelni, hogy melyik topicot olvassa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Cumi. :D De neked. :D Minek vágod magad alatt a fát? :lol: :lol: Mé most az favágás ha beírok? :( semmi rosszat nem írtam még :D :lol: csak arra kell figyelni, hogy melyik topicot olvassa :D Mindet..? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 legalább izgi lesz fórumozni :lol: mindig csak lopva titokban :lol: aztán meg lehet balhézni a csajjal amiatt :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Mé most az favágás ha beírok? :lol: semmi rosszat nem írtam még :D :D Mindet..? :lol: Nem. Az hogy elmondtad neki. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem. Az hogy elmondtad neki. :D Elgyengültem nah :lol: legalább izgi lesz fórumozni :D mindig csak lopva titokban :D aztán meg lehet balhézni a csajjal amiatt :lol: :D hát...őőő.. :lol: végülis lehet felhasználót csinálni :( 90esOpeles.. :D Naon feltűnő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Elgyengültem nah :lol: hát...őőő.. :lol: végülis lehet felhasználót csinálni :( 90esOpeles.. :D Naon feltűnő? próbáljon meg itt pócvágenest keresni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 legalább izgi lesz fórumozni :lol: mindig csak lopva titokban :lol: aztán meg lehet balhézni a csajjal amiatt :( :D Esetleg valami kód? Titkosírás? Ja, van már skype-om, meg kamerás-mikrofonom. És nem félek használni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Esetleg valami kód? Titkosírás? Ja, van már skype-om, meg kamerás-mikrofonom. És nem félek használni. :lol: Nah...akkor mehet a kameraszex :lol: :lol: próbáljon meg itt pócvágenest keresni :D :( :D Suzukis van tán :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Esetleg valami kód? Titkosírás? Ja, van már skype-om, meg kamerás-mikrofonom. És nem félek használni. :lol: Ne rémiszd meg a csapatot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nah...akkor mehet a kameraszex :lol: :( Á nem jó, próbálam már...olyan kemény műanyagból van. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nah...akkor mehet a kameraszex :lol: :lol: :( :D Asszony ugyis dolgozik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Á nem jó, próbálam már...olyan kemény műanyagból van. :lol: :D A telefonszex is jó csak kicsik a lyukak mi? :D :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Asszony ugyis dolgozik. :lol: :( :D :D Á nem jó, próbálam már...olyan kemény műanyagból van. :lol: :D :D Kend be valamivel... Amúgy van 1 csaj osztálytársam akinek az ökle befér a szájába, meg egy félliteres kólásüveg talpa.... Na jó befejeztem.. :lol: Inkább erre ne válaszoljon senki...maradjon a fantáziálás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :lol: :( :D Kend be valamivel... Amúgy van 1 csaj osztálytársam akinek az ökle befér a szájába, meg egy félliteres kólásüveg talpa.... Na jó befejeztem.. :D Inkább erre ne válaszoljon senki...maradjon a fantáziálás miket próbáltál még beletenni a szájába? :D :D Vigyázz mert kezdesz úgy írni hogy ha elolvassák akkor már a te neved alatt szerepel :lol: (főleg hogy ezen az oldalon még csak Te írtál ezekről :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :lol: :( :D Kend be valamivel... Amúgy van 1 csaj osztálytársam akinek az ökle befér a szájába, meg egy félliteres kólásüveg talpa.... Na jó befejeztem.. :D Inkább erre ne válaszoljon senki...maradjon a fantáziálás Csak az egyik? Amatőr.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 miket próbáltál még beletenni a szájába? :D :D Vigyázz mert kezdesz úgy írni hogy ha elolvassák akkor már a te neved alatt szerepel :P (főleg hogy ezen az oldalon még csak Te írtál ezekről :P ) nana :D a telefonszexet teírtad :D Csak az egyik? Amatőr.... :lol: :( :lol: :lol: Mik ki nem derülnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nana :lol: a telefonszexet teírtad :lol: De a te barátnőd olvassa :D :( remélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na jó , szerintem itt hagyjuk abba. :lol: Főleg mert én egyedül leszek az éjjel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 De a te barátnőd olvassa :D :( remélem... Holnap amikor találkozunk és nem így fog rámnézni: :lol: Akkor minden rendben van :D Na jó , szerintem itt hagyjuk abba. :D Főleg mert én egyedül leszek az éjjel. :D és az jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Holnap amikor találkozunk és nem így fog rámnézni: :lol: Akkor minden rendben van :( és az jó? :lol: Még nem tudom, majd megírom reggel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Még nem tudom, majd megírom reggel. :lol: :lol: oké :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nem az olaj vizes, hanem a víz olajos :D Nem tudom, az uaznál megy-e víz az olajteknőhöz, nálunk nem. Ha sérült az olajteknő tömítés akkor "csak" csepeg a motorolaj a kocsi alá. ( a motor topikból hoztam..hogy ott ne offoljak ) De: :lol: :lol: :( :D Köszi Astrásgyerek és Zotya! Akkorát nevettem amikor megláttam, hogy sztem még a földszinti emberek is meghallották. ( mégjobbá tettétek a napomat ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ( a motor topikból hoztam..hogy ott ne offoljak ) De: :D :D :D :D Köszi Astrásgyerek és Zotya! Akkorát nevettem amikor megláttam, hogy sztem még a földszinti emberek is meghallották. ( mégjobbá tettétek a napomat ) :lol: mi volt olyan vicces :lol: olvasd el az előzményeket is :D semmi köze az olajteknő tömítésnek ahhoz, hogy a kiegyenlítőtartályba olaj kerül :lol: vagy én tudom rosszul?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts