Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 pusszantlak drága, elkezdődött a suli, és suli után elmászok még melózni. 6kor kelek és 6kor még melózom :( máramikor :lol: Tudjuk. Úgyis kimaradsz, csak küldj egy képet az autóról hogy be tudjuk majd állítani a résztvevő autók közé :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nem szívesen nyitogatom az xlst... :lol: p.csába, megnyitottam...meg kiegészítettem az aktuális dolgokkal. nem szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából, csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából, csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal. Csak nehogy a jövő héten kasznis kérdéseid legyenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából, csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal. Csak óvatosan :lol: Én is fáradtan tettem föl az oszlopra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Csak óvatosan :lol: Én is fáradtan tettem föl az oszlopra :( Van itt a metró mögött egy széles útszakasz, igaz padkával, de olyan gyorsan nem megyek. A végén meg keresztbe lehet tenni a kereszteződésben. :D Legjobb lenne egy üres parkoló, de itt mindet őrzik, mert tele voltak autós őrültekkel éjjel. Hogy mik vannak! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Csak óvatosan :lol: Én is fáradtan tettem föl az oszlopra :lol: Múltkor Tomiék hívtak csuszkálni,nem mentem,nekik két felni bánta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Múltkor Tomiék hívtak csuszkálni,nem mentem,nekik két felni bánta! :lol: ha már Tominak köze van hozzá akkor felni off :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Múltkor Tomiék hívtak csuszkálni,nem mentem,nekik két felni bánta! :( bár megúsztam volna két felnivel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ha már Tominak köze van hozzá akkor felni off :lol: Csak sültkrumplit nem kérek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Csak sültkrumplit nem kérek! :lol: nem kell kérni, megy magától :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nem kell kérni, megy magától :lol: Kell a f****k! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Kell a f****k! :lol: nem inkább fordítva van? :lol: f.sz kell neki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nem inkább fordítva van? :lol: f.sz kell neki :( Van most neki!Szép nagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Kell a f****k! :lol: Hogy beszélsz? :( Nem félsz hogy ki leszel moderálva? Nahát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Hogy beszélsz? :( Nem félsz hogy ki leszel moderálva? Nahát. :lol: :lol: Szánom bánom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal. Mé volt az első gondolatom ahogy olvasni kezdtem "Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszonyt melózni"?? :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Mé volt az első gondolatom ahogy olvasni kezdtem "Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszonyt melózni"?? :lol: :lol: :( :D Ez övön aluli volt...szószerint! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: Ez övön aluli volt...szószerint! :lol: :D :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Mé volt az első gondolatom ahogy olvasni kezdtem "Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszonyt melózni"?? :lol: :lol: :( Nem viszem el. Fáradt vagyok lapátolni, csúszkáljon busszal! :D Majd holnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Hol a Lacika?? :lol: Ebből a számlálásból is kimaradt :( :D :D Lacika élvezi az élet nővel teli oldalát :D illetve...nem teli mert csak 1 nő... Hajaj...meséltem neki a fórumról és azt mondta bele fog olvasni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Lacika élvezi az élet nővel teli oldalát :D Már megtelt? :lol: :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Lacika élvezi az élet nővel teli oldalát :lol: Akkor nem a nő van teli Lacikával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Lacika élvezi az élet nővel teli oldalát :lol: illetve...nem teli mert csak 1 nő... Hajaj...meséltem neki a fórumról és azt mondta bele fog olvasni... :lol: hibáztál öcsém, nem kicsit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Akkor nem a nő van teli Lacikával? :lol: :D Jaj nemár :lol: Mi van ha beleolvas? :lol: :D hibáztál öcsém, nem kicsit :P az biztos... :D Már megtelt? :D :D :( :lol: Zsák zsák telizsák piros alma aranyág :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts