Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ajajj. Internet nélkül. :lol: :lol: :D :D Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :D :D Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :lol: Feltűnni feltűnne, de ne aggódj nem jutna eszünkbe hogy azért mert beszorultál a klotyóba :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Feltűnni feltűnne, de ne aggódj nem jutna eszünkbe hogy azért mert beszorultál a klotyóba :lol: :lol: Amúgy csak én lehetek ilyen szerencsétlen.... Nembaj mostmár tuti nem zárja be az ajtót a takarító többet. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :( Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :lol: Miből gondolod? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Miből gondolod? :lol: :( én is "szeretlek" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nah mivan? eefogyott a nyomaték? :lol: hétvége van nem? 12 nap után ideje is :( ha valaki nem látta még. nem egy sokatmondó cikk, de végre jót mondanak az astrákról :lol: bár az i ről igen kevés negatívum van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ... ha valaki nem látta még. nem egy sokatmondó cikk, de végre jót mondanak az astrákról :lol: bár az i ről igen kevés negatívum van. végre, ideje volt már jót is írni :lol: Rég nem láttunk melósfiú :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én nem laborban nyeltem :lol: Kicsit későn tettem át a csövet a kannába :lol: :( Én az olajat akartam leszívással csökkenteni,..kezdő autós koromban......nem ment persze mert olyan erő kellett volna kiszívni, hogy 3 útszéli sem tudna úgy ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én az olajat akartam leszívással csökkenteni,....nem ment persze mert olyan erő kellett volna kiszívni, hogy 3 útszéli sem tudna úgy ..... :lol: :lol: :( azért ez eszembe sem jutna, ez kemény... de gázolajat nyelni sem jó, a benzinesek ezt nem tudhatják :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :lol: :( azért ez eszembe sem jutna, ez kemény... de gázolajat nyelni sem jó, a benzinesek ezt nem tudhatják :D :D Szerencsére Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol: Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :( Kezdem ám unni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol: Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :D Kezdem ám unni! :lol: hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :D remélem olcsón megúszod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Miért van hidegrázásod tőle? Jó..néha be tud tömődni :D Csak :( rühellem a nagyon sietős gyalogosokat akik olimpiára is dobogós sebességgel próbálják elérni a helyi járatot és eszetlenül alig feltűnő ruházatban rohannak át a nem gyalogos átkelőn.. :lol: .húúú... milyen jószagút/ízűt büfizhet az.. :P Egy fél olajfeldolgozót felbüfög :P Így lett 100halombattán a finomító? :D Akkor képzeld el mit ihattak, hogy bitumen jöjjön.. :D :D Na, azt hiszem...Kezdem ám unni! :lol: Mondom én :lol: dízel lesz a vége.. :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol: Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :D Kezdem ám unni! :( hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :D remélem olcsón megúszod :D Töltést mértetek? :lol: Remélem azért nem szerzel dobogós helyet a versenyben. Nem jó díjazás van hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :lol: remélem olcsón megúszod :lol: Két napja elég érdekes hangja van valaminek, ott a generátor környékén, és néha alacsony fordulatszámon, pl. ha kereszeteződésben álltam kicsit elhalványultak a lámpák és a kijelző is. Nincs fellazulva, néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Mondom én :lol: dízel lesz a vége.. :D :( :D :D Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Töltést mértetek? :lol: Remélem azért nem szerzel dobogós helyet a versenyben. Nem jó díjazás van hozzá :lol: Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel. Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel. Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :D lehet hogy a generátorod pusztul ha még hangja is van :lol: Nah ilyenem még nekem se volt :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel. Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :lol: én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző! érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol: Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 lehet hogy a generátorod pusztul ha még hangja is van :lol: Nah ilyenem még nekem se volt :lol: :( nah tessék le vagy maradva :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol: Ezek után már tényleg megérdemli majdhogy megtartsd. Vagyis ő érezze magát megtisztelve azzal, hogy megtartod. Talán ezek után jól viseli magát. :lol: Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szanályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző! érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol: Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték) De ha akksi lenne, nem állna le ha menet közben felkapcsolom a fényszórókat, nem? Egyébként nem tudom mikori, mert októberben vettem az autót és már benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző! érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol: Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték) Nálam sem jelzett egyáltalán, amikor szinte semmi töltésem sem volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol: Én sem váltam meg tőle :D és nem is nagyon akarok.. :D :D Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szabályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja. Ha szerencséje van :D ha nincs akkor csapágyak, stb :lol: de egyúttal érdemes lenne teljesen rendbe tenni.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 De ha akksi lenne, nem állna le ha menet közben felkapcsolom a fényszórókat, nem? mondjuk ebben van valami, de sosem lehet tudni :lol: főleg nem egy ilyen trükkös astránál :lol: (havernak nem állt le, csak ha leállította utánna alig, vagy egyáltalán nem indult.) de ha neked hangja van a generátornak , akkor Tiv.-nek lehet igaza :( mindenesetre 1. lépés bemérni a töltést, ha az nincs, akkor indulni a generátor irányában, ha van, akkor meg lehet akku Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts