Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Másnaposok :lol: Vagy Zombiland :lol: De én a Holtak hajnalán is betegre röhögtem magam :lol: :lol: (meg amikor a nagy csönd, vagy a húzós-zene volt akkor egy halk "Hu!!" Asszony háta mögött fülhöz hajolva, és akkor még jobban tetszett a film :( :lol: ) :D :D :D Ugrott 1et mi? Ez a másnaposok... Ezt sztem megnézem torrenten, meg elolvasom h miről szól nagyjából aztán ha jó letőtöm. B) Rocco Siffredi? :D :lol: :D Katt :P :P :lol: Ekkora búzát Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Rocco Siffredi? :lol: Kellemes filmélmények? :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :lol: :( Ugrott 1et mi? Ez a másnaposok... Ezt sztem megnézem torrenten, meg elolvasom h miről szól nagyjából aztán ha jó letőtöm. :D Ne nézegesd előre, mer' eebacod :D Hidj nekem, töltsd le úgyértem vedd meg, és csak holnap este nézd meg asszonnyal együtt :D (és a végefőcímet is nézzétek meg mert f-szák a képek :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ne nézegesd előre, mer' eebacod :lol: Hidj nekem, töltsd le úgyértem vedd meg, és csak holnap este nézd meg asszonnyal együtt :D (és a végefőcímet is nézzétek meg mert f-szák a képek :lol: ) Oké akkor letöltöm illetve megveszem és megnézzük. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Kellemes filmélmények? :lol: :( :D Mos mé?Ő a női lélek legnagyobb ismerője! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Mos mé?Ő a női lélek legnagyobb ismerője! :lol: :( :D :D :D A lelket megpróbálja kipiszkálni belőlük...csak rossz helyen próbálkozik :lol: :D Fú...amúgy de lehangoló volt az előbb...kinézek az ablakon egy dekoratív csajszi megy a kirakat előtt...nnah gondolom magamban de kis csinos...erre kifúj 50m3 füstöt :lol: És mégcsak dizelnek se mondhatnám...kék füst volt... Lehet eszi az olajat Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Mos mé?Ő a női lélek legnagyobb ismerője! :lol: Ja egyszer láttam amint épp tömött egy csajt közben meg pofozta és a szájába köpködött. Igazi romantikus alkat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ja egyszer láttam amint épp tömött egy csajt közben meg pofozta és a szájába köpködött. Igazi romantikus alkat. :( És akkor a Vígjáték oldala még nem is volt :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 És akkor a Vígjáték oldala még nem is volt :( :lol: :lol: poénból megfolytja és úgy csinálja tovább az állatja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 poénból megfolytja és úgy csinálja tovább az állatja? :D Inkább nem vagyok rá kíváncsi :lol: :lol: Aztán fejezzük már abba mert barátnőm megint felnéz hogy mi van itt, és hallgathatom egy hétig hogy milyen állatok vagyunk :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nagy kufferbe jó pakolni.... Csak utánna nehéz cipelni :lol: Amúgy nem nagy :lol: :D Hmm. Erre mondta egyszer egy haver, hogy ő inkább több kisebb szatyorba. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Inkább nem vagyok rá kíváncsi :lol: :( Aztán fejezzük már abba mert barátnőm megint felnéz hogy mi van itt, és hallgathatom egy hétig hogy milyen állatok vagyunk :D :D Hmm...azé' a Valentin napról hirtelen más téma jött be... :P Utálom amúgy az olyan filmeket... :lol: Lehangoló amit művelnek amúgy az ilyenek. Na mind1 tényleg hagyjuk. :lol: Hmm. Erre mondta egyszer egy haver, hogy ő inkább több kisebb szatyorba. :D :D :D valahol igaz... Nnah itt is elkezdett hawzazódni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :( :D :D :D :D Fú...amúgy de lehangoló volt az előbb...kinézek az ablakon egy dekoratív csajszi megy a kirakat előtt...nnah gondolom magamban de kis csinos...erre kifúj 50m3 füstöt :lol: És mégcsak dizelnek se mondhatnám...kék füst volt... Lehet eszi az olajat De állat vagy. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 De állat vagy. :( :D nem újdonság mondták már sokan :lol: :D :D De mos mé... lehet reggel bundáskenyeret evett aztán megszívta a kenyér nagyon magát olajjal :lol: Aztán most siet valahova...aztán keni neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nem újdonság mondták már sokan :lol: :D :D De mos mé... lehet reggel bundáskenyeret evett aztán megszívta a kenyér nagyon magát olajjal :lol: Képzeld mit ihatott rá ha egy lépcsőzés után feketét fúj :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Képzeld mit ihatott rá ha egy lépcsőzés után feketét fúj :lol: :lol: :( biztos akarjuk mi azt tudni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: biztos akarjuk mi azt tudni? :lol: -Drágám kérsz egy pohár sprint-et? -Inkább alpesit kérnék ha van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 -Drágám kérsz egy pohár sprint-et? -Inkább alpesit kérnék ha van. :lol: :lol: :( Régen amikor még kicsi voltam és ladánk volt és fater ugye tankolta...akkor olyan jó illata volt.. Mindíg azon gondolkodtam, hogy vajon az íze is ilyen jó lehet? Azóta se jártam utánna... de már dizel vagyok..bár annak is szeretem a szagát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 :lol: :lol: Régen amikor még kicsi voltam és ladánk volt és fater ugye tankolta...akkor olyan jó illata volt.. Mindíg azon gondolkodtam, hogy vajon az íze is ilyen jó lehet? Azóta se jártam utánna... de már dizel vagyok..bár annak is szeretem a szagát :D :D Én kóstoltam. Ízre nem mondanám hogy jó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 -Drágám kérsz egy pohár sprint-et? -Inkább alpesit kérnék ha van. :lol: Előtte egy fél deci Spuri. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Előtte egy fél deci Spuri. :( :lol: Töménnyel kell indítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én kóstoltam. Ízre nem mondanám hogy jó :lol: Még amikor a laborban tanultuk a vegyi óvintézkedéseket akkor volt hogyha valaki benzint iszik, akkor itatni kell vele paraffin olajat ( nem pakurát) semlegesítés céljából...húúú... milyen jószagút/ízűt büfizhet az.. :lol: Egy fél olajfeldolgozót felbüfög :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Még amikor a laborban tanultuk a vegyi óvintézkedéseket akkor volt hogyha valaki benzint iszik, akkor itatni kell vele paraffin olajat ( nem pakurát) semlegesítés céljából...húúú... milyen jószagút/ízűt büfizhet az.. :D Egy fél olajfeldolgozót felbüfög :D Én nem laborban nyeltem :lol: Kicsit későn tettem át a csövet a kannába :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én nem laborban nyeltem :D Kicsit későn tettem át a csövet a kannába :D :D Én amúgy így a halak akváriumi vizével jártam így... Rossz volt az íze :D :lol: :D Ugye mondtam már, hogy mi bort is csinálunk ősszel. Na nagyapám csinálja azt amikor üvegbe szívja kifele...szívja a csövet szívja szívja szívja szívja.... kicsit visszafújja a bort... faterral nézzük, hogy elkészül-e még..megszólal: nnnah..visszacsúszott megint szívja szívja szívja... közbe nyeli is.. :P olyan 3. próbálkozásra már az üvegbe is folyik nembaj, had igyon az öreg ha szereti :lol: :lol: ---- Hopp...ajaj gáz van.. :P Voltam fent az emeleten dobni 1 sárgát...erre hallom az ajtón kattant valami.. na gondoltam magamban biztos csak szél okozta a hangot..végzek..kezet mostam, jövök kifele pontosan jönnék. Bezárta a gyökér takarító :lol: én meg kirugtam a zárnál az ajtót :( :lol: Lehet nem volt jóötlet.. Bár nem akarok slozilakó lenni Még jó hogy nem befele nyílt.. :lol: Dekkolhatnék ott a budiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én amúgy így a halak akváriumi vizével jártam így... Rossz volt az íze :D :D :lol: Ugye mondtam már, hogy mi bort is csinálunk ősszel. Na nagyapám csinálja azt amikor üvegbe szívja kifele...szívja a csövet szívja szívja szívja szívja.... kicsit visszafújja a bort... faterral nézzük, hogy elkészül-e még..megszólal: nnnah..visszacsúszott megint szívja szívja szívja... közbe nyeli is.. :D olyan 3. próbálkozásra már az üvegbe is folyik nembaj, had igyon az öreg ha szereti :lol: :lol: ---- Hopp...ajaj gáz van.. :P Voltam fent az emeleten dobni 1 sárgát...erre hallom az ajtón kattant valami.. na gondoltam magamban biztos csak szél okozta a hangot..végzek..kezet mostam, jövök kifele pontosan jönnék. Bezárta a gyökér takarító :( én meg kirugtam a zárnál az ajtót :D :D Lehet nem volt jóötlet.. Bár nem akarok slozilakó lenni Még jó hogy nem befele nyílt.. :lol: Dekkolhatnék ott a budiba :P Ajajj. Internet nélkül. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts