spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 ha megadom p.ü-ben az email-címemet tudsz küldeni képeket róla? csinálok, de sztem legkorábban vasárnap, mert nem itthon tartom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 csinálok, de sztem legkorábban vasárnap, mert nem itthon tartom... :lol: ok,köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 http://img84.imageshack.us/img84/8361/dscn0920nz4.jpg :lol: Ez sztem is gyönyörű :lol: csak nagyon ritka és drága autók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Kék B manta volt :lol: A sárga manta egy öregemberé (legalábbis az a sárga amit itt ismerek debrecenben) . Kint a klinikán dolgozik, és szereti a veterán opeleket. :( faterom ismeri. valami gazdag orvos az öreg. Még németországból hozatta és tette helyre a mantát. A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :( ebben milyen kormány van? még nem is láttam ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ebben milyen kormány van? még nem is láttam ilyet :lol: A Omega. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :lol: óóóó.... :( Főleg a második hasonlít rá...nyáron még a dísztárcsáim is ilyenek :lol: Bár a felirat még mindíg egyedi "dombornyomott" :D És még a vízhőfok mérő is olyan :D :D :D 110ig skáláz.. De reggel majdnem sikerült lezúzni az orrát.... Egy passat fékezett 1 nagyot én meg szintén ráfékeztem...aztán az út ilyen félig vizes félig fagyos... és már csak annyit hallok hogy csúszok csúszok csúszok és a gumi halkan kezd visítani.. :D Pedig még a követési távolság is megvolt...én nemtom hogy az hogy fékezett ekkorát ilyen hirtelen ilyen rossz úton Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 A Omega. Helyes névelővel a mondat elején: "Az Omega." :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 óóóó.... :D Főleg a második hasonlít rá...nyáron még a dísztárcsáim is ilyenek :lol: Bár a felirat még mindíg egyedi "dombornyomott" :P És még a vízhőfok mérő is olyan :lol: :D :P 110ig skáláz.. De reggel majdnem sikerült lezúzni az orrát.... Egy passat fékezett 1 nagyot én meg szintén ráfékeztem...aztán az út ilyen félig vizes félig fagyos... és már csak annyit hallok hogy csúszok csúszok csúszok és a gumi halkan kezd visítani.. :D Pedig még a követési távolság is megvolt...én nemtom hogy az hogy fékezett ekkorát ilyen hirtelen ilyen rossz úton Fél oldalnyi 3betűssel, meg 205-ös gumikkal :lol: :( Engem szenvicsbe tettek majdnem tegnap. előttem a marhája kitalálta hogy elengedi a buszt a kereszteződésben, de hogy miért satuzva azt nemtom (akkorát fékezett a csaj hogy azthittem a matiz bukfencezni fog :D :lol: ) Én még megálltam, mögöttem meg egy fókusz tepert mert még a sárgán át akart érni, aztán gyütt felém elég rendesen. Nem voltam benne biztos hogy meg fog állni, úgyhogy egy kicsit elengedtem a féket, előrébb gurultam hogy rámásztam a matizra, aztán vártam hogy mi lesz :lol: :D Megállt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Fél oldalnyi 3betűssel, meg 205-ös gumikkal :lol: :lol: Engem szenvicsbe tettek majdnem tegnap. előttem a marhája kitalálta hogy elengedi a buszt a kereszteződésben, de hogy miért satuzva azt nemtom (akkorát fékezett a csaj hogy azthittem a matiz bukfencezni fog :( :D ) Én még megálltam, mögöttem meg egy fókusz tepert mert még a sárgán át akart érni, aztán gyütt felém elég rendesen. Nem voltam benne biztos hogy meg fog állni, úgyhogy egy kicsit elengedtem a féket, előrébb gurultam hogy rámásztam a matizra, aztán vártam hogy mi lesz :P :D Megállt. :lol: uuuugyanez volt..... a buszt engedte... Megállóba már a népek néztek hogy naaanaaaa....belecsúsziiiik... hopp nem csúszott bele... Lehet elrontottam a napjukat, hogy nem tudtak bámészkodni :D :D Ilyen fékezésem mostanában amúgy nem volt, hogy még a gumik is megszólaljanak.... És egész hosszan... Kemény volt tényleg.. :D amikor a kaparástól nyikorog az jobban tetszik mint ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 a buszt engedte... Azt én is el szoktam engedni ha olyan tempóval megyek, hogy stabilan meg tudjak állni mögötte és villantok neki, hogy mehet (mint pl a Széchenyi -ott nem lehet rodeózni :lol: meg ugye kresz is előírná az elengedést :( ) de ha nem akkor inkább felezőre húzom a gépet mielőtt a raccsingos friss jogsis apuci kicsi béjemwés fiacskája belerongyol a vonókampómba.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Azt én is el szoktam engedni ha olyan tempóval megyek, hogy stabilan meg tudjak állni mögötte és villantok neki, hogy mehet (mint pl a Széchenyi -ott nem lehet rodeózni :lol: meg ugye kresz is előírná az elengedést :D ) de ha nem akkor inkább felezőre húzom a gépet mielőtt a raccsingos friss jogsis apuci kicsi béjemwés fiacskája belerongyol a vonókampómba.. :lol: Ez ott volt az "elosztónál" a széchenyin.... Mentem a csonkatemplom felé. Azt utálom amikor ott tökörésznek...oké ott van egy 30as tábla, de én van hogy bunkó vagyok kimegyek abba a részbe ahol régen lehetett parkolni az út szélén és ott végig előzöm a sort :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :D :D Baross.... őőőő VIII. kerület...? :lol: :lol: :( Sajnos sztem ismerem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Baross.... őőőő VIII. kerület...? :lol: :lol: :( Sajnos sztem ismerem.. Felezd meg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Felezd meg :lol: :lol: megyeri temetőnél? Arrafele is jártam annó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Azt utálom amikor ott tökörésznek...oké ott van egy 30as tábla, de Nem a semmiért van az ott :lol: én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :D Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :lol: :( Kilinccsel előre? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem a semmiért van az ott :D én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :( Én minden reggel ott járok. :D Miért van hidegrázásod tőle? Jó..néha be tud tömődni :lol: De nem vészes annyira. Rosszabb a kossuth utca :D vagy a csapó Amúgy volt oka a 30as táblának..még decemberben valahogy ott a halköznél bontották az út közepét.. aztán befedték... Most megint csinálnak valamit. De december óta folyamatosan ki van téve a tábla. :D Amikor nem volt semmi akkoris kint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem a semmiért van az ott :P én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :D Kilinccsel előre? :lol: :( :D Persze. Itt mindenki driftelve közlekedik, az a normális. A csuklós buszokkal mondjuk vigyázni kell, mert időnként eltörnek :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 csőtök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 csőtök Csöves kukorica! :lol: Vagy ahogy Volkswagenes haver mondaná: Üdvw benzinCSŐ ( ő is autómegszállott :lol: Szereti az astrát :( ) Bár én is az ő volkswagenét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 csőtök Nah mivan? eefogyott a nyomaték? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Srácok...mondjatok már valami jó filmet amit holnap barátnéval megnézhetnénk este.. Ha már Valentin Nap lesz akkor legyen az teljes. Csak nemtom mit húzzak le a netről. Nem ilyen transformersre gondoltam vagy terminátorra :lol: hanem valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Srácok...mondjatok már valami jó filmet amit holnap barátnéval megnézhetnénk este.. Ha már Valentin Nap lesz akkor legyen az teljes. Csak nemtom mit húzzak le a netről. Nem ilyen transformersre gondoltam vagy terminátorra :lol: hanem valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol: Másnaposok :D Vagy Zombiland :( De én a Holtak hajnalán is betegre röhögtem magam :D :D (meg amikor a nagy csönd, vagy a húzós-zene volt akkor egy halk "Hu!!" Asszony háta mögött fülhöz hajolva, és akkor még jobban tetszett a film :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol: Rocco Siffredi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts